Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, τον καταλαβαίνω τον Ρολο και εγω κάπως έτσι ένιωθα όταν έκανα Γαλλικά στο σχολείο.

Ο γιος του Ραγκναρ την έκανε για το αντιστοιχο με το αμερικανικο spring break?  :huh:

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται περίεργο να ζηλεύει όταν πραγματικά ο Ragnar τα έχει όλα και αυτός "τίποτα"... αλλα απο απλα αντίζηλος μέχρι την προδωσία ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ ... απέχει πολύ. Ναι το πήγε σε άλλο επίπεδο τώρα με τους Φράγκους.

Ο πιτσιρικάς που κάνει το κωλοπαίδι τον bjorn δεν μ'αρέσει.

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει με Ρολο; Η εχουν ξεφυγει απο την ιστορια;

Aπο την ιστορία εχουν ξεφύγει γενικά απλώς πατάνε πανω σε ιστορικά γεγονότα και ονόματα. 

Δημοσ.

Πολύ χαλαρά και αδιάφορα τα πρώτα επεισόδια... αναμένουμε βελτίωση.

Ο γιός του Ράγκναρ εξ αρχής ήταν βαρετός χαρακτήρας.

Ακόμη και τώρα που τον έβαλαν να σκοτώνει αρκούδες και να κολυμπάει στους -20 δεν μου είπε και τίποτα.

Τι ανοησία αυτή με τον Ρόλο και τον γιο Ράγκναρ να ουρλιάζουν. Πολύ ασόβαρες οι ερμηνείες.

Οι Γάλλοι  παρουσιάζονται πολύ στερεότυπα. Η νευρωτική σνόμπ πριγκήπισα... ο στρατηγός με βίτσια ως νέος Ντε Σαντ. Ο δειλός Γάλλος βασιλιάς...  :huh:

Το μόνο που λείπει είναι να βάλουν και έναν αντιπαθή σνόμπ γάλλο σεφ για να δέσει το γλυκό

Δημοσ.

Άλλο ένα μικρό φιλεράκι!

Η Γαλλίδα από εκεί που δεν ήθελε ούτε οπτική επαφή τώρα δεν χορταίνει! χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ξενερωσει με το 1ο επεισοδια της season 4 και ξεχασα τελειως οτι συνεχιζει αλλα σιγουρα θα τα δω  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...