Atallos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν θυμαμαι καλα ηταν στο 6ο επεισοδιο της 1η σεζον κ ηταν αυτο που λες . Σε ονειρο ηταν νομιζω , οτι τον ριχνει ο βασιλιας Aelle στον λακο με τα φιδια . Στην ιδια εκδοχη οι γιοι του Ragnar τον εκδικουνται κανοντας στον Aelle το ιδιο που επαθε ο Jarl Borg ( Blood Eagle ) Η αλλη εκδοχη ( η πιο ιστορικα αποδεκτη νομιζω απο τις 2 ) ειναι οτι το 845 ο Ragnar μετα το siege στο Παρισι , πεθαινει εξατιας αγνωστης αρρωστιας . Μετα τον θανατο του ο King Horik που δεν συμφωνουσε με την επιθεση στο Παρισι , εσφαξε ολους τους αντρες του Προφανως King Horik στη σειρα δεν υπαρχει πλεον , οποτε ακριβως ετσι δεν μπορει να γινει . Υπαρχουν κι αλλες ιστοριες με τον Bjorn να ειναι αυτος που παιρνει το Παρισι με ενα τρικ κ οχι ο Ragnar . Θα δειξει πως ακριβως θα το κανουν 1
PaRaNo1d Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 O Bjorn ιστορικα ειναι αυτος που θα κανει τα μεγαλυτερα raid στην Αγγλια
Fotis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Eπεισοδιαρα το 9ο τα εχωσε η παραγωγη Μονο εμενα μου φαινεται μεγαλο ξενερωμα αν πεθανει ο Ragnar και συνεχισει η σειρα με τον "αοσμο" Bjorn? 3
Daemonos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Eπεισοδιαρα το 9ο τα εχωσε η παραγωγη Μονο εμενα μου φαινεται μεγαλο ξενερωμα αν πεθανει ο Ragnar και συνεχισει η σειρα με τον "αοσμο" Bjorn? Δεν πεθαίνει man don't worry! Αλλά κάποια στιγμή μετά από 2 seasons, ναι. θα μείνει ο Bjorn, πιστεύω αν αφήσει μούσι και καράφλα σαν το Ragnar μια χαρά θα είναι 1
Lanike71 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εγώ γιατί νομίζω ότι θα έρθει στο προσκήνιο ο αδερφός του Ράγκναρ;
Daemonos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Είναι βασισμένο σε Ιστορικά γεγονότα, δεν νομίζω να ξεφύγουν τόσο... O Bjorn ιστορικα ειναι αυτος που θα κανει τα μεγαλυτερα raid στην Αγγλια Ιστορικά δεν είναι ο Bjorn (συμμετέχει σε κάποια βέβαια), είναι ο Ivar the Boneless. Ο Bjorn θα λεηλατήσει Ισπανία και Ιταλία...
Haris San Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ξερουμε αν η επομενη θα ειναι η τελευταια σεζον? Γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει..
vrwmiaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ο φλοκι το έπαιζε η θα τον έτρωγε στα αλήθεια τον μπιορν;
Daemonos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ο φλοκι το έπαιζε η θα τον έτρωγε στα αλήθεια τον μπιορν; Δεν παρατήρησα κάτι, αν postareis το σημείο βάλε spoiler για τα παιδιά που δεν το έχουν δεί!
vrwmiaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι για εκεί λέω, στο ντου που κάνουν στο χωριό
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 btw ο Ragnar ξερει οτι ηταν ο Floki??? 1
PaRaNo1d Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πολυ θα ηθελα να του ανοιξει το κεφαλι στα 2 του φλοκι ο ραγκναρ αλλα αν η σειρα πηγαινει συμφωνα με τν ιστορια χωρις αλλαγες κατι τετοιο δεν θα γινει..
speedy23 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μ'αρεσει που λεει στο τελος συντομα κοντα σας. 2016. 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τολμώ να πω ότι το βρήκα πιο ενδιαφέρον από το got,3 σεζόν είμαι 4 επεισόδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα