Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα ηταν στο 6ο επεισοδιο της 1η σεζον κ ηταν αυτο που λες . Σε ονειρο ηταν νομιζω , οτι τον ριχνει ο βασιλιας Aelle στον λακο με τα φιδια . Στην ιδια εκδοχη οι γιοι του Ragnar τον εκδικουνται κανοντας στον Aelle το ιδιο που επαθε ο Jarl Borg ( Blood Eagle )

Η αλλη εκδοχη ( η πιο ιστορικα αποδεκτη νομιζω απο τις 2 ) ειναι οτι το 845 ο Ragnar μετα το siege στο Παρισι , πεθαινει εξατιας αγνωστης αρρωστιας . Μετα τον θανατο του ο King Horik που δεν συμφωνουσε με την επιθεση στο Παρισι , εσφαξε ολους τους αντρες του

Προφανως King Horik στη σειρα δεν υπαρχει πλεον , οποτε ακριβως ετσι δεν μπορει να γινει . Υπαρχουν κι αλλες ιστοριες με τον Bjorn να ειναι αυτος που παιρνει το Παρισι με ενα τρικ κ οχι ο Ragnar .

Θα δειξει πως ακριβως θα το κανουν 

• Like 1
Δημοσ.

Eπεισοδιαρα το 9ο τα εχωσε η παραγωγη 

Μονο εμενα μου φαινεται μεγαλο ξενερωμα αν πεθανει ο Ragnar και συνεχισει η σειρα με τον "αοσμο" Bjorn?

• Like 3
Δημοσ.

Eπεισοδιαρα το 9ο τα εχωσε η παραγωγη 

Μονο εμενα μου φαινεται μεγαλο ξενερωμα αν πεθανει ο Ragnar και συνεχισει η σειρα με τον "αοσμο" Bjorn?

Δεν πεθαίνει man don't worry! Αλλά κάποια στιγμή μετά από 2 seasons, ναι. θα μείνει ο Bjorn, πιστεύω αν αφήσει μούσι και καράφλα σαν το Ragnar μια χαρά θα είναι

• Like 1
Δημοσ.

Είναι βασισμένο σε Ιστορικά γεγονότα, δεν νομίζω να ξεφύγουν τόσο...

O Bjorn ιστορικα ειναι αυτος που θα κανει τα μεγαλυτερα raid στην Αγγλια

Ιστορικά δεν είναι ο Bjorn (συμμετέχει σε κάποια βέβαια), είναι ο Ivar the Boneless. Ο Bjorn θα λεηλατήσει Ισπανία και Ιταλία...

Δημοσ.

Ο φλοκι το έπαιζε η θα τον έτρωγε στα αλήθεια τον μπιορν;

Δεν παρατήρησα κάτι, αν postareis το σημείο βάλε spoiler για τα παιδιά που δεν το έχουν δεί!

Δημοσ.

Πολυ θα ηθελα να του ανοιξει το κεφαλι στα 2 του φλοκι ο ραγκναρ αλλα αν η σειρα πηγαινει συμφωνα με τν ιστορια χωρις αλλαγες κατι τετοιο δεν θα γινει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...