Dimitris1948 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Επ.9Ε ρε κάτι παρτούζες που θα πέσουνε 1
zvarthangalos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ικανοποίημένος και απο την 2η σαιζόν πάντως εκεί στην Warner Bros ας προσέξουν το παλικαράκι απο την Σουηδία που στην σειρά ακούει στο όνομα Floki (κατα κόσμον Gustaf Skarsgård) για τον ρόλο του Tzoker στην επόμενη ταινία του batman για μένα είναι ο κλύτερος από όλους τους ηθοποιούς της σειράς ever. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 καλά αυτοί οι Skarsgard έχουν γίνει σαν τους Baldwin o πατέρας με διαφορά ο πιο διάσημος, ο ένας αδερφός στο True Blood ο άλλος στο Hemlock Grove... 3
Backpacker Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τ Ικανοποίημένος και απο την 2η σαιζόν πάντως εκεί στην Warner Bros ας προσέξουν το παλικαράκι απο την Σουηδία που στην σειρά ακούει στο όνομα Floki (κατα κόσμον Gustaf Skarsgård) για τον ρόλο του Tzoker στην επόμενη ταινία του batman για μένα είναι ο κλύτερος από όλους τους ηθοποιούς της σειράς ever. Πολύ καλός ηθοποιός συμφωνώ απόλυτα...αλλά τον συγκεκριμένο ρόλο όποιος και να τον παίξει πλέον η σύγκριση με τον Χιθ θα τον βρει τραγικά χαμένο...πρέπει να περάσει καμιά 20ετια τουλάχιστον όπως έγινε και στην περίπτωση του Νίκολσον για να μπορέσει να αγγίξει ξανά κανείς αυτόν τον ρόλο. τέλος off-topic Από αυτήν την Βασίλισσα του Brazzers που μας φέρανε άμα αρχίσουν να δείχνουν και τίποτα "καλές" σκηνές αλλά GoT θα χρεοκοπήσει το youjizz....ΤΙ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? 3
Dimitris1948 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Από αυτήν την Βασίλισσα του Brazzers που μας φέρανε άμα αρχίσουν να δείχνουν και τίποτα "καλές" σκηνές αλλά GoT θα χρεοκοπήσει το youjizz....ΤΙ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? Ναι, και εγώ όταν είπα "Ε ρε κάτι παρτούζες που θα πέσουνε" στο προηγούμενο ποστ κυριολεκτικά μιλούσα.
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ποια είναι αυτή και για εμάς που δεν έχουμε δει το επεισόδιο; Κανένα name, κάτι...;
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ποια είναι αυτή και για εμάς που δεν έχουμε δει το επεισόδιο; Κανένα name, κάτι...; http://www.imdb.com/name/nm3338776/?ref_=ttfc_fc_cl_t21
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κοιτα δεν ειναι και κούκλα αλλά έχει πολύ ωραίο ρόλο, δες το επισοδειο και θα καταλάβεις...
mindtrapper Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τώρα την ξεκίνησα τη σειρά, 1χ01 είδα χθες. Θέλω λίγο ακόμα για να σας φτάσω.
Armored Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγω μολις την τελειωσα. Ο 1ος κυκλος δεν με ξετρελανε, ο 2ος πολυ καλυτερος. Lagertha ζουμε τσιτσιδι να σε δουμε! 2
Daemonos Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Lagertha Εγω μολις την τελειωσα. Ο 1ος κυκλος δεν με ξετρελανε, ο 2ος πολυ καλυτερος. Lagertha ζουμε τσιτσιδι να σε δουμε! χωρίς πλάκα τώρα, η 2η σεζόν του Vigings για εμένα το έχει πατήσει το GoT. 2
Atallos1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλα οχι κι ετσι αλλα δεν κ εχει σχεση με το GoT καμια Μια χαρα σειρα ειναι το Vikings , περιμενω να δω πως θα το πανε με τους γιους του Ραγκναρ κ ποσο μακρυα θα το τραβηξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα