Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ικανοποίημένος και απο την 2η σαιζόν πάντως εκεί στην Warner Bros ας προσέξουν το παλικαράκι απο την Σουηδία που στην σειρά ακούει στο όνομα Floki (κατα κόσμον Gustaf Skarsgård) για τον ρόλο του Tzoker στην επόμενη ταινία του batman για μένα είναι ο κλύτερος από όλους τους ηθοποιούς της σειράς ever.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

καλά αυτοί οι Skarsgard έχουν γίνει σαν τους Baldwin :P

o πατέρας με διαφορά ο πιο διάσημος, ο ένας αδερφός στο True Blood ο άλλος στο Hemlock Grove...

• Like 3
Δημοσ.

Τ

Ικανοποίημένος και απο την 2η σαιζόν πάντως εκεί στην Warner Bros ας προσέξουν το παλικαράκι απο την Σουηδία που στην σειρά ακούει στο όνομα Floki (κατα κόσμον Gustaf Skarsgård) για τον ρόλο του Tzoker στην επόμενη ταινία του batman για μένα είναι ο κλύτερος από όλους τους ηθοποιούς της σειράς ever.

Πολύ καλός ηθοποιός συμφωνώ απόλυτα...αλλά τον συγκεκριμένο ρόλο όποιος και να τον παίξει πλέον η σύγκριση με τον Χιθ θα τον βρει τραγικά χαμένο...πρέπει να περάσει καμιά 20ετια τουλάχιστον όπως έγινε και στην περίπτωση του Νίκολσον για να μπορέσει να αγγίξει ξανά κανείς αυτόν τον ρόλο. τέλος off-topic

Από αυτήν την Βασίλισσα του Brazzers που μας φέρανε άμα αρχίσουν να δείχνουν και τίποτα "καλές" σκηνές αλλά GoT θα χρεοκοπήσει το youjizz....ΤΙ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

• Like 3
Δημοσ.

Από αυτήν την Βασίλισσα του Brazzers που μας φέρανε άμα αρχίσουν να δείχνουν και τίποτα "καλές" σκηνές αλλά GoT θα χρεοκοπήσει το youjizz....ΤΙ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

Ναι, και εγώ όταν είπα "Ε ρε κάτι παρτούζες που θα πέσουνε" στο προηγούμενο ποστ κυριολεκτικά μιλούσα. :-D

Δημοσ.

Εγω μολις την τελειωσα. Ο 1ος κυκλος δεν με ξετρελανε, ο 2ος πολυ καλυτερος. Lagertha ζουμε τσιτσιδι να σε δουμε! 

• Like 2
Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lagertha

Εγω μολις την τελειωσα. Ο 1ος κυκλος δεν με ξετρελανε, ο 2ος πολυ καλυτερος. Lagertha ζουμε τσιτσιδι να σε δουμε! 

tumblr_my5q2zI9Ah1sjuj7ao2_500.jpg

katheryn_winnick_116325_5.jpg

Katheryn-Winnick-i152324.jpg

file_205169_0_Katheryn_Winnick_Vikings.j

6036230_f496.jpg

winnick2.jpg

tumblr_m4v1zaYb9Q1qho9s5.gif

χωρίς πλάκα τώρα, η 2η σεζόν του Vigings για εμένα το έχει πατήσει το GoT. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα οχι κι ετσι αλλα δεν κ εχει σχεση με το GoT καμια

Μια χαρα σειρα ειναι το Vikings , περιμενω να δω πως θα το πανε με τους γιους του Ραγκναρ κ ποσο μακρυα θα το τραβηξουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...