giannis.36 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια ριχτε τα φωτα σας!εχω ενα netbook qompac χωρις cd drive και θελω να περασω καινουριο λειτουργικο μεσω USB STICK..εχω μετατρεψει το νομιμο CD ROM των win7 σε iso και το μετεφερα στο στικακι με το unetbootin!ομως οταν στο bios επιλεγω να κανει boot απο το στικακι μου γραφειBootMgr is missing..Press Ctrl Alt Delete ...τι φταει?φορματ δεν θελω να κανω γιατι εχω σημαντικα αρχεια και δεν νομιζω να γινεται και φορματ στα netbook χωρις cd drive!
Foker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το netbook χωρις το usb stick επανω , μπαινει στα windows ? Αν ναι τοτε δεν εχεις φτιαξει σωστα το usb ή το iso εχει προβλημα ή το dvd - dvd player ειναι σε κακη κατασταση .. Δοκιμασε με το παρακατω . http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool 1
giannis.36 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 οχι δεν μπαινει γιατι τα κανονικα windows που ειχα περασμενα με τον ιδιο τροπο παλαιοτερα ειναι κατεστραμενα..δηλαδη λενε οτι δεν εγκατασταθηκαν καλα και οτι υπαρχουν προβλημματαdvd player δεν μπορω να χρησιμοποιησω γιατι ειναι νετβοοκ
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε αυτό που λέει ο foker,το unetboot δεν κάνει το usb bootable ενώ αυτό που λέει ο foker το κάνει και boot able. 1
giannis.36 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εκανα iso για καλυτερα το cd απο τα παλια μου windows xp και προσθεσα το sp3...ομως μου βγαζει αυτο το error=/
spirosd2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 δεν είναι για xp φίλε το εργαλείο το γράφει κιόλας σε windows 7/8 δουλεύει άψογα..
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πριν μας έλεγες για windows7... Δοκίμασε με το flashboot που κάνει bootable και πιάνει και για τα xp,αν πάλι βγει άκυρο το iso μπορεί να έκανες κάτι λάθος.
giannis.36 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ναι δοκιμασα και windows xp μηπως ειχε προβλημα το iso...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα