Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γιατι δε κοιτάς σε ένα φτηνό fm1 ή σε pentium που'ναι πιο αργό αλλά αν θες ιντελ σώνει και καλά.
solarsoul Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Είχα παλιότερα ένα Pentium 4 και πραγματικά με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο. Με amd εμπλεξα με έναν phenom 965 και έχω πολλά να πω που δεν κολάνε στο topic. Πάντως για μένα ΔΕΝ...
nike1600 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γενικα οι phenom δεν ηταν και απο τους καλυτερους... Αν θες ιντελ μια χαρα θα σε βαλεψει και ο core 2 duo αλλα pentium ειναι πιο futureproof
solarsoul Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Οκ. Μπορούμε να πούμε δυο επιλογές μητρικής με wifi για 1155(pentium) και 775(core 2 duo); επίσης σε micro atx για 1155. 775 νομίζω δεν υπάρχει.
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το τελευταίο μου htpc το είχα καταντήσει super-ουαου! gaming machine.Υπερβολή ,πουλήθηκε. To το νυν δεν υστερεί σε τίποτα. Αυτό προτείνω.Υπάρχει καμιά ένσταση ότι δεν επαρκεί ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα