Προς το περιεχόμενο

Cosmos S modding

th3ofilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοειται φιλε μου και εγω αυτο έχω βάλει πισω. Προσεχε ομως γιατι αυτα μπαίνουν σε μια πλευρα ετσι οπως τα βλέπεις δηλαδη "φυσουν" αερα. Όσο για το χρώμα πιστευω θα μαμαει γιατι θα ειναι και κατι το διαφορετικο απο τα συνηθισμενα, το μαυρο ματ ειναι πολυ της μοδας τωρα τελευταια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν μπαίνουν για αυτο εγω εβαλα μονον ενα πισω, μπορεις να βαλεις και επάνω να "φυσουν" προς τα εξω αλλα δεν υπαρχει λογος α τους βαλεις τα φαινονται γιατι στα cosmos μπορεις να βαλεις τους ανεμηστιρες στην πανω πλευρα αναμεσα στο σασι και στην σιτα και δεν φαινονται καθολουγια εξοικονομηση χωρου , το μονο που εχω σκεφτει για το πανω μερος και μπορει να βολευουν αυτοι οι ανεμιστηρες ειναι αν θες υδροψυξη να βαλεις του ανεμηστιρες να φαινονται και αναμεσα στο σασι και στη σιτα να βαλει το ψυγειο, διαφορετικα βαζεις αυτους τους ανεμιστηρες οπου σε βολευουν και βαζεις αυτους τους "συμβατικους" http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/819/Arctic-Cooling-Arctic-F12-PWM-System-Fan-120mm οπουδηποτε αλλου θες 

Καλοι αυτοι οι ανεμιστηρες...να σου πω 2 πραγματα να με διορθωσεις για το πως θα κανω του cooling του εσωτερικου.

1-δεν θα βαλω υδροψυξη

2-Θα γινει αποκλειστικα με Fans...

3-Θα πρεπει να ειναι και ρυθμιζομενη σε στροφες οπως ηταν οι μαμα...

και σκεφτομαι...

2 top fans για εξαγωγη και 1 για εισαγωγη αερα.

2 κατω για εισαγωγη και 1 στους σκληρους.

1 πισω-πανω απο τον τροφοδοτικο για εξαγωγη αερα.

http://www.thelab.gr/attachments/cases-psu-and-mods-49/45655d1314054545-fans-gia-cosmos-rc1000-dsc_0652x8k1.jpg

Τι λες...???

-2 τοπ fans για εξαγωγη , καλη σκέψη μιας και ο ζεστος αερας παει προς τα πανω,

1 για εισαγαγωγή εννοείς πάνω δίπλα στους άλλους 2 ή στο μπροστινό μέρος αλλα στην πανω μερια ???

-2 κατω για εισαγωγη εννοεις ο 1 σε αυτοπου φαινεται στην φωτο και 1 μεσα στους σκληρους , και 1 απο πανω απο τους σκληρους ετσι??

-εκει εγω εχω βαλει το arctic cooling...

Οι πάνω όλοι εξαγωγή δεν έχει νόημα να βάλεις έναν εισαγωγή πάνω. Θα χάλασεις την ροή σου

Το σκεφτηκα αλλα μονο απο κατω θα εχει εισαγωγη κρυου αερα...γιατι οχι και απο πανω και να γινει μια κατευθυνση (αριστερα) να βγαινει ο ζεστος..???

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Kαλησπερα φιλε μου...ακομα βρισκομαι επι το εργον ...χτες τελειωσα το τριψιμο και μαλλον σημερα θα ξεκινησω το βαψιμο με προεργασια...το καλο πραγμα αργει να γινει...ειναι και γιορτες τωρα.....!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Θα μπορούσα να σου  προτείνω μερικά αν μου πεις ακριβώς τι χρειάζεσαι , σχετικά με το arctic colling 12cm fan που ανέφερες πιο πάνω δεν λέει τίποτε , εκτός αν δεν θέλεις κάτι αθόρυβο επίσης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...