SwAToNeR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μαγνητική ταινία επίσης κολλημένη στο plexy είναι μια επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Θα πιάσει κατευθείαν επάνω στο κουτι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Με συγχωρείς αλλά ξέχασα οτι το cosmos έχει πλαστικά. Η μαγνητική δε θα κάνει δουλειά. Το πλαϊνό σου ακουμπάει σε πλαστικό μέρος και η ταινία δεν είναι τόσο δυνατή για να κρατήσει (άσε που αν ήταν θα είχες άλλο πρόβλημα μετά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Με συγχωρείς αλλά ξέχασα οτι το cosmos έχει πλαστικά. Η μαγνητική δε θα κάνει δουλειά. Το πλαϊνό σου ακουμπάει σε πλαστικό μέρος και η ταινία δεν είναι τόσο δυνατή για να κρατήσει (άσε που αν ήταν θα είχες άλλο πρόβλημα μετά) παιζει και λογω βαρους του πλεξυ να μην μπορει να κανει δουλεια γιατι το συγκεκριμενο ειναι μεγαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Φοβερο εγινε το κουτι σου.....θα ακολουθησω τις οδηγιες για το βαψιμο μιας που ενδιαφερομαι και γω να το κανω ασπρο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Σημερα παρελαβα το κουτι...και ειχα σκοπο να το κανω ασπρο..... http://www.google.gr/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=rlJvZVTpX2HLvM&tbnid=tbL5Ee9c_HpehM:&ved=0CAgQjRwwADioAQ&url=http%3A%2F%2Fforums.overclockers.com.au%2Fshowthread.php%3Ft%3D944585&ei=RwNXUdzRIdDUsgaRzIFw&psig=AFQjCNHdFkdOFEqb4pjtGO3Spw5DJm5Jcg&ust=1364743367612595 αλλα μου μπηκε στο ματι και το κοκκινο.... http://www.google.gr/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=O-J7QCV88PiUJM&tbnid=8BcRZ-MOcX5yAM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.overclock.net%2Fg%2Fi%2F109718%2Fthis-my-ferrari-rig-cooler-master-cosmos-1000-painted-scuderia-ferrari-red-with-prancing-horse-badge-from-a-ferrari-328-all-the-carbon-fiber-is-real-not-stickers-amd-9850-black-edition-two-ati-3870-x-2s-in-crossfire-liquid-cooled-with%2Fsort%2Fdisplay_order%2F&ei=oQJXUfi2OcbMtAatkICICQ&psig=AFQjCNFCB8uYrQghnUvGBrhZzTncPG9FZg&ust=1364743088028319 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Φίλε μου και άκουγα πολλές απόψεις, γενικά βάφτο ότι σ αρεσει εσενα περισοοτερο.... Το Cosmos είναι μαύρο μέσα ή θα το βάψεις εσύ??? Οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις στείλε μου pm και θα σε βοηθήσω όσο μπόρω. Κάλη αρχή με το project σου περιμένουμε photos!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Σημερα αγορασα τα χρωματα της αρεσκειας μου...ειμαστε σε καλο δρομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Θα ξεπριτσινωσεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Επειδή έχω βάψει cosmos με σπρευ θα σου προτινα να το λύσεις τελείως. Ξεπριτσινωσες για να κανεις ποιο σωστη δουλεια κ να εχεις χερι για να περάσεις γυαλοχαρτο. Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δυσκολο το ξεπριτσινωμα!!! Αλλα θα εγγυηθω αριστο αποτελεσμα στο τελος....εχω πολλες σκεψης στο μυαλο μου για ισως ανοιγματα του case για εμπρος ανεμιστηρα....το δουλευω....προς το παρων εχει τριψιμο....πολλη τριψιμο!!!!! μερικες φωτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Φίλε kalidor καλή αρχή με το project σου !!!!! Κάτι πάντως να επισημάνω για το ξεπριτσίνωμα... δεν ήξερα πως γιονόταν, κατέβηκα Αργος να το κάνω μαζί με τον πατερα μου. Από αποψεις που είχα πάρει αλλοί μου έλεγαν οτι ειναι δυσκολο και αλλοι οτι ειναι ευκολο... να φανταστεις ο πατερας μου εβγαλε 1-2 πιρτσινια ολα τα αλλα εγω, μου φανηκε πολυ απλη διαδικασια... Και επειδη στην ηλεκτροστατικη μπορεις να βαψεις απο πανω με αλλη ηλεκτροστατικη χωρις τριψιμο, θα γλιτωσεις πολυ κοπο. Τι χρώμα θα το βάψεις το εσωτερικό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Φιλε θεοφιλε....θα δοκιμασω κατι τολμηρο και εξησου μοναδικο. Ασπρο γυαλιστερο εσωτερικα με μαυρο γυαλιστρο εξωτερικα με διαφορα μερη σε λευκο-μαυρο... Οπως το δικο σου με αντιθετη τοποθετηση χρωματων.... Το κοψιμο στο πλαι εγινε αρκετα καλο!!!! Το πλεξυ θα κατσει κουτι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλη προσπαθεια! Κοινοποιησε το αποτελεσμα οταν με το καλο ειναι ετοιμο να το δουμε ^^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ευχαριστω C0uP_d3_GrAcE.....θα σας κραταω ενημερους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα