Προς το περιεχόμενο

Cosmos S modding

th3ofilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με συγχωρείς αλλά ξέχασα οτι το cosmos έχει πλαστικά. Η μαγνητική δε θα κάνει δουλειά. Το πλαϊνό σου ακουμπάει σε πλαστικό μέρος και η ταινία δεν είναι τόσο δυνατή για να κρατήσει (άσε που αν ήταν θα είχες άλλο πρόβλημα μετά)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με συγχωρείς αλλά ξέχασα οτι το cosmos έχει πλαστικά. Η μαγνητική δε θα κάνει δουλειά. Το πλαϊνό σου ακουμπάει σε πλαστικό μέρος και η ταινία δεν είναι τόσο δυνατή για να κρατήσει (άσε που αν ήταν θα είχες άλλο πρόβλημα μετά)

παιζει και λογω βαρους του πλεξυ να μην μπορει να κανει δουλεια γιατι το συγκεκριμενο ειναι μεγαλο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε μου και άκουγα πολλές απόψεις, γενικά βάφτο ότι σ αρεσει εσενα περισοοτερο....

Το Cosmos είναι μαύρο μέσα ή θα το βάψεις εσύ??? Οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις στείλε μου pm και θα σε βοηθήσω όσο μπόρω.

Κάλη αρχή με το project σου περιμένουμε photos!!!!!

• Like 2

Επειδή έχω βάψει cosmos με σπρευ θα σου προτινα να το λύσεις τελείως. Ξεπριτσινωσες για να κανεις ποιο σωστη δουλεια κ να εχεις χερι για να περάσεις γυαλοχαρτο.

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App

Δυσκολο το ξεπριτσινωμα!!!

Αλλα θα εγγυηθω αριστο αποτελεσμα στο τελος....εχω πολλες σκεψης στο μυαλο μου για ισως ανοιγματα του case για εμπρος ανεμιστηρα....το δουλευω....προς το παρων εχει τριψιμο....πολλη τριψιμο!!!!!

μερικες φωτο....

P4120270_zpse28543c1.jpg

P4120271_zps2da8094e.jpg

P4120273_zpsa0c8c242.jpg

P4120274_zps5f5b0e14.jpg

P4120282_zpsf0c72d37.jpg

P4120276_zps3101147b.jpg

P4120284_zpsbe5048dd.jpg

P4120285_zps86305e03.jpg

P4120291_zps77c3a58c.jpg

P4120290_zps2df0a558.jpg

P4120288_zps22451d88.jpg

P4120277_zps81fa1013.jpg

Φίλε kalidor καλή αρχή με το project σου !!!!! Κάτι πάντως να επισημάνω για το ξεπριτσίνωμα... δεν ήξερα πως γιονόταν, κατέβηκα Αργος να το κάνω μαζί με τον πατερα μου. Από αποψεις που είχα πάρει αλλοί μου έλεγαν οτι ειναι δυσκολο και αλλοι οτι ειναι ευκολο... να φανταστεις ο πατερας μου εβγαλε 1-2 πιρτσινια ολα τα αλλα εγω, μου φανηκε πολυ απλη διαδικασια... Και επειδη στην ηλεκτροστατικη μπορεις να βαψεις απο πανω με αλλη ηλεκτροστατικη χωρις τριψιμο, θα γλιτωσεις πολυ κοπο. Τι χρώμα θα το βάψεις το εσωτερικό??

Φιλε θεοφιλε....θα δοκιμασω κατι τολμηρο και εξησου μοναδικο.

Ασπρο γυαλιστερο εσωτερικα με μαυρο γυαλιστρο εξωτερικα με διαφορα μερη σε λευκο-μαυρο...

Οπως το δικο σου με αντιθετη τοποθετηση χρωματων....

Το κοψιμο στο πλαι εγινε αρκετα καλο!!!!

Το πλεξυ θα κατσει κουτι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...