Προς το περιεχόμενο

Cosmos S modding

th3ofilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Το τελευταίο update το κουτί έχει δεθεί κανονικά...Το πλαινο πλεξι το έχω πιάσει με σκρατς μέχρι να μου έρθει καποια καλύτερη ιδέα...

gallery_248717_640_93720.jpggallery_248717_640_88642.jpggallery_248717_640_130917.jpggallery_248717_640_36543.jpggallery_248717_640_11062.jpggallery_248717_640_97923.jpggallery_248717_640_105341.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

gallery_248717_638_127159.jpg

Έχετε να μου προτείνεται κατι αλλο??

Γιατί δεν έβαψες και τα μπλέ κομμάτια (αυτά για τις θήκες 5.25" εννοώ, όχι τα grommets των δισκων) σε άσπρο χρώμα να είναι ασορτί με το κουτί? Δεν είναι δύσκολο... εδώ τόσα έκανες? Πιστεύω το έκανες από άποψη και περιμένω να την ακούσω :P κατα τ άλλα το αποτέλεσμα φανταστικό.... Μπράβο...

Καλησπέρα σε όλους.

Το τελευταίο update το κουτί έχει δεθεί κανονικά...Το πλαινο πλεξι το έχω πιάσει με σκρατς μέχρι να μου έρθει καποια καλύτερη ιδέα...

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς όταν λες οτι το πιασες με scratch, θα μπορούσες να το κολλήσεις με διπλής όψεως ταινία.. (εννοώ καλή ταινία σαν αυτή

μπορώ να σου στείλω έχω λίγη... στείλε pm αν θες)

Ωραίος... αλλά γτ όλο το πλαινο με πλέξι? Δεν θα ήταν πιο ομορφο αν έβαζες πλέξι πανω στο κανονικο πλαινο αντικαθιστώντας απλα την κλασσική σιτα του cosmos? 

IMG_1964.jpg

• Like 1

Γιατί δεν έβαψες και τα μπλέ κομμάτια (αυτά για τις θήκες 5.25" εννοώ, όχι τα grommets των δισκων) σε άσπρο χρώμα να είναι ασορτί με το κουτί? Δεν είναι δύσκολο... εδώ τόσα έκανες? Πιστεύω το έκανες από άποψη και περιμένω να την ακούσω :P κατα τ άλλα το αποτέλεσμα φανταστικό.... Μπράβο...

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς όταν λες οτι το πιασες με scratch, θα μπορούσες να το κολλήσεις με διπλής όψεως ταινία.. (εννοώ καλή ταινία σαν αυτή

μπορώ να σου στείλω έχω λίγη... στείλε pm αν θες)

Το έκανα με σκρατς για να μπορώ να το βγάζω κιόλας

Τα κουμπιά δεντα έβαψα γιατί δεν ήθελα να κάνουν πολυ αντίθεση και στην αρχή είχα στο μυαλό μου να βάλω εκεί ένα κομμάτι πλεξι μαυρο και να βίδωνα τον raptor profil

Ωραίος... αλλά γτ όλο το πλαινο με πλέξι? Δεν θα ήταν πιο ομορφο αν έβαζες πλέξι πανω στο κανονικο πλαινο αντικαθιστώντας απλα την κλασσική σιτα του cosmos? 

Το είχα σκεφτεί και αυτό.. βασικά έχω και το 2ο παινο που εβγαζε η coolermaster με πλεξι αλλά το έβαλα ολόκληρο γιατι έχω σκεφτεί και κάποια άλλα πραγματακια να του κανω μεσα B)

coolermaster_blacklabel_014.JPG

• Like 1

Ναι και εμενα ετσι μ αρεσει πιο πολυ... και στο δικο του παλινο να εβαζα θα εβαζα οσο πιο μεγαλο πλεξι χωρουσε οπότε είπα καλυτερα να το κανω ετσι,...

Τώρα κατάλαβα πως είναι το πλεξι στο πλαι... άκυρος ήμουν.... Νόμιζα οτι θα το έκοβες το πλαινό και θα πρόσθετες πλέξι.  Επειδή είναι διάφανο δε φαινόταν καν... βάλε κανα ποστ ιτ επάνω του όταν βγάζεις φωτογραφίες :P 

Τι μας πέρασες τιποτα ερασιτεχνες??? :P Παιδιά το πλεξι εκτος απο σκρατς  με τι αλλο μπορώ να το στερεωσω???

Θα μπορούσες να προσαρμόσεις πανω του τον μηαχανισμο του μαμα πλαινου αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν όμορφο....

• Like 1

Τι μας πέρασες τιποτα ερασιτεχνες??? :P Παιδιά το πλεξι εκτος απο σκρατς  με τι αλλο μπορώ να το στερεωσω???

Χαχα. Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο για το πλεξι,

1) Θα μπορούσες με βίδες βάζοντας το παξιμάδι από μέσα, αλλά γίνεται κουραστικό το βάλε βγάλε.

2) Θα μπορούσες με κάποιο μεντεσε να παίξεις... που να κρατά τη μια μεριά από τις 4 (σου συνιστώ πάνω ή κάτω, όχι στο πλαί σαν το cosmos 2 γιατί θα είναι πολύ βαρύ..) και ας πούμε κράτα το σκρατς στην απέναντι μεριά αλλά οι μεντεσέδες είναι δύσκολοι, κυρίως στο να βρεις έναν που να σου κάνει, χωρίς να είναι ιδιαίτερα άσχημοι...

3) Ένα ψαρωτικό θα ήταν να το στερέωνες με μονάχα μια βίδα στο κέντρο, η οποία να είναι μεγάλη να φτάνει και να κουμπώνει στο motherboard tray αλλά εξαρτάται από το εσωτερικό του κουτιού ωστε να συνεχίσει να είναι όμορφο. πχ αν είχες watercooling και το μπερδευες με καμια λουπα δε θα φαινόταν τόσο.. 

Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι να βαλω κατω δυο βιδες αλεν στο πλεξι ισα ισα για μπαινουν μεσα στο σασι και να το στερεωνουν και πανω να το αφεισω ετσι οπως ειναι με σκρατς ή να βαλω χειροβιδες

Θα μπορούσες να προσαρμόσεις πανω του τον μηαχανισμο του μαμα πλαινου αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν όμορφο....

ο μαμα μηχανισμος θα φαινεται έχει πολλά κομματια απο μεσα...

Με βίδες κινδυνεύεις να έχεις κραδασμούς που θα δημιουργούν θόρυβο.

Θα μπορούσες να κόψεις 4 μικρά παραλληλόγραμμα σιδεράκια (όσο είναι το πακέτο από φιλτράκια στριφτού τσιγάρου) και να τα προσαρμόσεις στο πλέξι. Στο κουτί να προσάρμοζες εκεί που θα ακούμπαγαν μαγνήτη. Επειδή μπορεί και πάλι να έχεις κραδασμούς όμως, ίσως να έβαζες και κάποιο λάστιχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...