th3ofilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους!!! Μιας καιβλέπω ότι υπάρχει μια ίωση με το modding είπα και εγώ με την σειρά μου να την κολλήσω :-P Είχα αρχίσει ένα θέμα Site: http://www.insomnia.gr/topic/474950-cosmos-s-modding-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82/"> εδώ για να πάρω τις γνώμες και τελικά κατέληξα να το κάνω άσπρο εξωτερικά και εσωτερικά να ξεπριτσινωθεί και να βαφτεί μαύρο με ηλεκτροστατική βαφή. Θέλω να τονίσω για την ηλεκτροστατική γενικά επειδή ακούω και βλέπω στα forum τρελές τιμές ότι εμένα μου στοίχισε 35 ευρώ (όλο το κουτί λυμένο +1 πλαινό από λαμαρίνα αλουμινίου σε άσπρο χρώμα ) Site: http://www.vrisko.gr/details/1j2k170k23b3bh_206_13d726dbe2k_2">(Παντελίδης Βασίλειος Σ.) και ένα κουτί (500 τεμ.) πριτσίνια------- μαύρα που πήρα 8 ευρώ από τον Τσαμούρη. Η βαφή για τα πλαστικά είναι άσπρη ματ υγρή. Την πήρα υγρή γιατί είχα την τύχη να βρίσκομε στο Άργος και το πήγα σε γνωστό μου μπογιατζή όπου και βάφτηκαν με πιστόλι. Το κουτάκι είναι το Site: http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=3947">Cosmos S Για αρχή λύθηκε το κουτί, έβγαλα την πάνω σήτα και τα δύο κομματάκια που έχει πίσω στα πλαϊνά καιξεχώρισα τα κομμάτια που θα βαφτούν. Ο σκελετός μαύρος ματ και τα πλαϊνά άσπρα ματ. Το κεντρικό κομμάτι δεν θα πειραχτεί καθόλου. Μετά πήρα το πάνω πλαστικό και έκοψα τα εσωτερικά ¨καγγελάκια¨από την μία για να μην ξεχωρίζει ανάμεσαστη μαύρη σήτα και στο κουτί και από την άλλη για να υπάρχει χώρος για πιθανή τοποθέτηση ψυγείου υδρόψυξης. Με ένα ηλεκτρικό πολυεργαλείο έτριψα ότι προεξήχε ... Τα πλαστικα τρίφτικαν με νερακι και ψιλό γυαλόχαρτο. Με ένα τρυπάνι έβγαλα τα πριτσίνια, περίπου 70.... Ήμουν ανάμεσα σε δύο τύπου πριτσίνια, φρεζάτα απλά και μπομπέ μαύρα… Προτίμησα τα μπομπέ τα μαύρα Έκοψα δύο πλαϊνά από plexiglass για να βαφτούν άσπρα ώστε να μην πειράξω τα μαμίσια και άλλα δύο πλαϊνά αλουμινίου ώστε να δοκιμαστεί η άσπρη ηλεκτροστατική Και ακόμα ένα πλαϊνό plexiglass διάφανο για να φαίνετε το εσωτερικό του Μέτα αφού έκανα που έκανα ολόκληρη την δουλειά έκοψα και το mobo tray ακριβώς πίσω από την cpu για διευκόλυνση τοποθέτηση ψήκτρας. Εδώ βλέπουμε τα πλαστικά μετά από την βαφή... Και εδώ όλα τα μέρη από το σασί του μετά από την ηλεκτροστατική Προσεχώς έρχονται και οι photos του κουτιού δεμένο!!!!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από th3ofilos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλή αρχή φιλαράκο και όπως σου είπα και στο pm περιμένω να δω το αποτέλεσμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ γιατρέ, ανεβαζα σταδιακά με επεξεργασία!!! Για την ώρα τέλειωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ένα μπράβο και από μένα.. Πολύ ωραίο φαίνεται να εξελίσσεται. Η μόνη καλοπροαίρετη παρατήρηση είναι οτι το mobo tray που έκοψες φαίνεται να κόβει χέρια, δε το λίμαρες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλό ξεκίνημα. Να προτίνω όπου έχεις κοψήματα και τρύπες για cable management και μη, να βάλεις uchannel λάστιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ένα μπράβο και από μένα.. Πολύ ωραίο φαίνεται να εξελίσσεται. Η μόνη καλοπροαίρετη παρατήρηση είναι οτι το mobo tray που έκοψες φαίνεται να κόβει χέρια, δε το λίμαρες? Ναι παιδιά δεκτες όλες οι παρατηρησεις!!!! Φίλε το έκοψα με τροχάκι και το περασα μετα με πολυεργαλειο. Δεν σε κόβει καθολου Καλό ξεκίνημα. Να προτίνω όπου έχεις κοψήματα και τρύπες για cable management και μη, να βάλεις uchannel λάστιχο. Τετοιο λάστιχο ίσως βάλω στο mobo tray στα άλλα ναι μεν ειχε το κουτι τριπες αλλα δεν ειχε αυτο το λαστιχακι με τις οπες για να περνανε τα καλωδια... να σαν και αυτο λέω http://i.imgur.com/u4b3B.jpg Ξερετε αν υπαρχουν τετοια στο εμπόριο?? Έχω στο μυαλο μου κάτι για τις τρυπες σε κανα 2 μερουλες θα ανεβασω φωτος να δειτε περιπου πως θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλή αρχή.Πολύ ωραίο βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πολύ όμορφο project. Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά οι γνώμες σας και οι προτάσεις θα με βοήθήσουν πολύ να ξέρετε!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Παιδια ασχετο, @ts φιλε μπραβο ωραια δουλεια εκανες, πιανουν τα χερια σου... Παμε στο ακυρο, ειμαι μονο εγω η η φωτο pic του ts μας εφερε στο μυαλο εκεινη την εποχη που το ινσομνια αρχισε να γεμιζει με trolls και μεσα σε αυτα ηταν και ενας παμπλουτος(και καλα) με nickname The-Doctor που ειχε την ιδια φωτο με του ts για προφιλ και υστερα την αλλαξε και εβαλε εναν κοιμησμενο; Τι γελιο που εριχνα με τα topic που ανοιγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αμα βρεις λύση και για την έλλειψη χώρου για τα καλώδια πισω απο το mb tray, θα σου στείλω και το δικο μου να το περιποιηθείς... Keep up the good work.... αν και κατα την ταπεινή μου γνώμη μπορουσε να γίνει λιγο καλύτερη δουλεια με το κόψιμο του tray! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ναι φίλε έχεις δίκιο... Κάτι που σκεφτηκα μετά... έπρεπε να έιχα ανοίξει πρώτα 4 τρυπες με τρυπανι στις γωνιες... Δεν το σκέφτηκα καθόλου... ίσως του βάλω ένα uchannel λάστιχο και να στρώσει λίγο... uchannel ξέρετε που μπορώ να βρω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Στις φωτογραφίες δείχνεις grommets. Αλλά δυστυχώς είναι και ακριβά αλλά και βγαίνουν μόνο σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Θα βρείς απο την corsair αν θυμάμαι καλά. U channel έχει στο κέντρο στην αθήνα Μπένος http://www.benos.com.gr/e-Shop/Extruded-Rubber-Profiles/Solid-U-Rubber-Profiles/SO-U-RP-0003.aspx Xαλκοκονδύλη 54 Aθήνα, 104 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε ευαριστώ φίλε!!!! update.... Εδώ παιδιά το σασί δεμένο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερα δύσκλο, αλλα χρονοβόρο και ήθελε προσοχή γιατί μερικά κομμάτια έμπαιναν μόνο πριν από καποια άλλα... Εδώ κάποια πλαστικά του κουτιού, toolfree και 5,25 bay cover καθώς και κάποιες σίτες όπου λύθηκαν και πλύθηκαν... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2013 από th3ofilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους ένα ακόμα update σημερα που τώρα όμως θα χρειαστώ την γνώμη σας.... Τις τρύπες για το cable management σκέφτομαι να τις καλύψω με αυτό το κομμάτι πλαστικού-λάστιχου... Θα το βάλω πίσω από το motherboard tray και θα δείχνει κάπως έτσι... Τι λέτε?? Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για το τι να βάλω στο στη βάση του psu, αυτό ήταν καλυμμένο με ένα κομμάτι σαν σφουγγάρι μαύρο πιο πολύ έμοιαζε με το αφρολεξακι που βαζουν και στα mouse-pad Ξερετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο??? Ενναλακτικά έχω σκεεφτεί να αγοράσω ένα κομμάτι τσόχα ή ένα κομμάτι μοκέτα αυτοκινήτου και να το κόψω και να το κολλήσω εκεί ή να βάλω 4 τσοχάκια που βάζουν και στις καρέκλες στα σημεια που έχω επισημάνει Έχετε να μου προτείνεται κατι αλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα