Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Επειδη εχω καιρο να παρακολουθήσω τις εξελίξεις χρειάζομαι λίγη βοήθεια σε 2 συστήματα:

α)Το σύστημα μου ειναι : Case->Coolermaster HAF

Psu  ->corsair cx 430

M/b  ->Msi 785GM E65

Cpu ->Amd phenom II 905e

Ram ->2x2gb kingston

Cooler-> Corsair A50( δουλεύει παθητικά)

Samsung 860 ssd για το συστημα.

Για τη χρήση που κανω (net,word,mkv,youtube) η Onboard καρτα γραφικων με καλύπτει απόλυτα. Επανήλθε όμως η όρεξη για κανα παιχνιδι οταν εχουμε το χρονο.Η ερώτηση μου ειναι να παω για μια κάρτα γραφικών ή να περιμένω λιγο ακομη και να χτυπησω κανα cpu-mobo με τον Α10??

β)Θέλω να ετοιμάσω εναν πύργο για τους γονείς μου.Η χρήση που θα κανουν ειναι net,word,mkv,youtube και δεν θελω να δωσω πανω απο 300-350 ευρω.Καμια πρόταση??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το α)  που λες εξαρτάται από το ποια παιχνίδια θέλεις να παίξεις, σε ποια ανάλυση κλπ. O επεξεργαστής που έχεις είναι αξιοπρεπής και αν τον συνδυάσεις με μια καλή κάρτα γραφικών θα παίζεις τα περισσότερα παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο καλύτερη κάρτα γραφικών πάρεις, τόσο καλύτερα θα παίζουν και τα παιχνίδια.

Για το β) από τη στιγμή που είναι σχετικά απλή η χρήση (youtube σερφάρισμα και ταινίες απ'ότι βλέπω) ένα σύστημα με AMD A10-5800 με μητρική π.χ. αυτή και μνήμες όπως αυτές δεν θα σου βγει ακριβά και είναι ό,τι πρέπει.

Επεξ/σία από yiannis20
  • Like 1
Δημοσ.

Για το α)  που λες εξαρτάται από το ποια παιχνίδια θέλεις να παίξεις, σε ποια ανάλυση κλπ. O επεξεργαστής που έχεις είναι αξιοπρεπής και αν τον συνδυάσεις με μια καλή κάρτα γραφικών θα παίζεις τα περισσότερα παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο καλύτερη κάρτα γραφικών πάρεις, τόσο καλύτερα θα παίζουν και τα παιχνίδια.

Για το β) από τη στιγμή που είναι σχετικά απλή η χρήση (youtube σερφάρισμα και ταινίες απ'ότι βλέπω) ένα σύστημα με AMD A10-5800 με μητρική π.χ. αυτή και μνήμες όπως αυτές δεν θα σου βγει ακριβά και είναι ό,τι πρέπει.

Η οθόνη μου δεν σηκωνει πανω απο 1680χ1050 οποτε δεν μπορω τπτ παραπανω απο αναλυση να παιξω.Ουτε ημουν ποτε φαν του max detail και γενικα των μεγιστων ρυθμησεων.Κάποια σαν αυτη

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25617&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

είναι αρκετή??Θα έχει παρόμοια απόδοση με εναν Α10 το συστημά μου?Όσο για το 2ο πυργο για τους γονεις μου θεωρω υπερβολη τον 5800.Ενας Α6 5400Κ ή ενας Α6 3650 δεν ειναι αρκετός?

Δημοσ.

Η οθόνη μου δεν σηκωνει πανω απο 1680χ1050 οποτε δεν μπορω τπτ παραπανω απο αναλυση να παιξω.Ουτε ημουν ποτε φαν του max detail και γενικα των μεγιστων ρυθμησεων.Κάποια σαν αυτη

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25617&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

είναι αρκετή??Θα έχει παρόμοια απόδοση με εναν Α10 το συστημά μου?Όσο για το 2ο πυργο για τους γονεις μου θεωρω υπερβολη τον 5800.Ενας Α6 5400Κ ή ενας Α6 3650 δεν ειναι αρκετός?

Γινεται και αυτο. Αλλα προτιμησε αυτην την καρτα: http://www.skroutz.gr/s/2274637/VTX3D-Radeon-HD7770-1GB-GDDR5-X-Edition.html

Δημοσ.

Κάποια σαν αυτη

Μια χαρά είναι γι'αυτά που θέλεις ο A6 3650 αλλά θα πας σε μητρική με Socket FM1 και θα σε περιορίσει σε περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης, αν σε ενδιαφέρει αυτό. Υπάρχει και η λύση του A8 5600K σε socket FM2 περίπου στα 97 ευρώ. Για τον 5400Κ δεν θα το συζητούσα, δεν αξίζει τα 65€ γιατί βρίσκεις καλύτερο cpu σε αυτα τα λεφτά. Η κάρτα γραφικών HD6670 που λες να πάρεις έχει καλύτερα γραφικά από τα ενσωματωμένα του A10 5800K, αλλά αν μπορείς να διαθέσεις 15-20 ευρώ παραπάνω αξίζει να πας σε HD 7750 ή καλύτερα 7770 όπως αυτή που σου πρότεινε ο XMorsX.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι μετα απο πρόβλημα στη γραμμη που με αφησε χωρις δικτυο για 2 βδομαδες περιπου :(   Αποφάσησα να ετοιμάσω ένα πυργο με τον Α8, μιας και διαβάζω οτι αναμένεται και πτωση των τιμων μεσα στον Απρίλιο και θα χτυπήσω και μια καρτουλα(77xx) για μενα.Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...