Redragon7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Προτάσεις για PS3 games για παιδάκια Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Στο θέμα μας: Τελειώσαμε με τις μικρές μου (8 και 6 ετών) προχθές το Rayman Legends στο PS3 και το καταευχαριστηθηκαν..!! Ψάχνω λοιπόν για άλλα παιχνίδια αντίστοιχου στύλ/ύφους/ποιότητας κατάλληλα για παιδάκια αυτής της ηλικίας και οι προτάσεις σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμες. Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊
asemnos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Little Big Planet. Θα τα ευχαριστηθειτε πολυ! 1
zx1234r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, asemnos είπε Little Big Planet. Θα τα ευχαριστηθειτε πολυ! Όχι ρε φίλε. Αυτό σκεφτόμουν να γράψω όταν διάβασα το θέμα και μόλις μπήκα το είδα που το έγραψες. Τρομερό παιχνίδι για παιδιά. 1
jerry banana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Rachet and clank Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από jerry banana
Skywalker333 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ολα τα Lego games Rachet & Clank Little Big Planet Sonic Generations The Blob 2 Skylanders Epic Mickey 2 Modnation Racers Sonic & SEGA All-Stars Racing 1
Redragon7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 To Little Big Planet (το 1) το έχουμε, αλλά δεν τις κράτησε ιδιαίτερα και το παράτησαν λόγω δυσκολίας στον χειρισμό (ευαίσθητα και λεπτομερή physics). Ratchet & Clank τα έχουμε επίσης (τα έχω λιώσει) αλλά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούν να παίζουν μαζί (co-op). Θα τσεκάρω τις υπόλοιπες προτάσεις, αν υπάρχουν άλλες είναι πολύ ευπρόσδεκτες.
mikele13- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, Redragon7 είπε To Little Big Planet (το 1) το έχουμε, αλλά δεν τις κράτησε ιδιαίτερα και το παράτησαν λόγω δυσκολίας στον χειρισμό (ευαίσθητα και λεπτομερή physics). Ratchet & Clank τα έχουμε επίσης (τα έχω λιώσει) αλλά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούν να παίζουν μαζί (co-op). Θα τσεκάρω τις υπόλοιπες προτάσεις, αν υπάρχουν άλλες είναι πολύ ευπρόσδεκτες. Για co-op μόνο Lego.
Catrin703 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 9:53 ΠΜ, Redragon7 είπε Προτάσεις για PS3 games για παιδάκια Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Στο θέμα μας: Τελειώσαμε με τις μικρές μου (8 και 6 ετών) προχθές το Rayman Legends στο PS3 και το καταευχαριστηθηκαν..!! Ψάχνω λοιπόν για άλλα παιχνίδια αντίστοιχου στύλ/ύφους/ποιότητας κατάλληλα για παιδάκια αυτής της ηλικίας και οι προτάσεις σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμες. Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊 Μα τι αλλο απο το Minecraft ,!! Η δικια μου απο 8 μεχρι τωρα που ειναι 16 αυτο ηταν κ ειναι το αγαπημενο της !!
naruto14 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, Redragon7 είπε To Little Big Planet (το 1) το έχουμε, αλλά δεν τις κράτησε ιδιαίτερα και το παράτησαν λόγω δυσκολίας στον χειρισμό (ευαίσθητα και λεπτομερή physics). Ratchet & Clank τα έχουμε επίσης (τα έχω λιώσει) αλλά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούν να παίζουν μαζί (co-op). Θα τσεκάρω τις υπόλοιπες προτάσεις, αν υπάρχουν άλλες είναι πολύ ευπρόσδεκτες. Δυσκολεύτηκαν στο LittleBigPlanet και όχι στο Rayman? Μου έκανε εντύπωση μιας και το LBP είναι το πρώτο που μου έρχεται να προτείνω για τις ηλικίες που λες, ενώ το Rayman και ιδιαίτερα το Origin είναι γενικά πιο δύσκολο platformer. Ακόμη όπως αναφέρθηκε τα Lego είναι πολύ καλή περίπτωση για 2πλο co-op, ενώ η σειρά Trine επιτρέπει μέχρι 3 άτομα σε τοπικό co-op.
Redragon7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, naruto14 είπε Δυσκολεύτηκαν στο LittleBigPlanet και όχι στο Rayman? Μου έκανε εντύπωση μιας και το LBP είναι το πρώτο που μου έρχεται να προτείνω για τις ηλικίες που λες, ενώ το Rayman και ιδιαίτερα το Origin είναι γενικά πιο δύσκολο platformer. Ακόμη όπως αναφέρθηκε τα Lego είναι πολύ καλή περίπτωση για 2πλο co-op, ενώ η σειρά Trine επιτρέπει μέχρι 3 άτομα σε τοπικό co-op. Και όμως, το Rayman Legends (εκπληκτικό παιχνίδι btw) το έλιωσαν ενώ το LBP το παράτησαν σχετικά εύκολα.... Τι να πεις, γούστα είναι αυτά. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο Lego να μου προτείνετε? Χθές βράδυ κατέβασα και το Trine 2 απο PS Store και θα το ξεκινήσουμε αύριο.
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Redragon7 είπε Και όμως, το Rayman Legends (εκπληκτικό παιχνίδι btw) το έλιωσαν ενώ το LBP το παράτησαν σχετικά εύκολα.... Τι να πεις, γούστα είναι αυτά. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο Lego να μου προτείνετε? Χθές βράδυ κατέβασα και το Trine 2 απο PS Store και θα το ξεκινήσουμε αύριο. Όλα τα Lego πάνω κάτω τα ίδια είναι. Ανάλογα με το τι ταινία ίσως έχουν δει και τους αρέσει μπορείς να βρεις και το αντίστοιχο licensed παιχνίδι. Επίσης αρκετά ευχάριστο είναι και το Guacamelee! με διπλό coop πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα