Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτάσεις για PS3 games για παιδάκια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Στο θέμα μας: Τελειώσαμε με τις μικρές μου (8 και 6 ετών) προχθές το Rayman Legends στο PS3 και το καταευχαριστηθηκαν..!!

Ψάχνω λοιπόν για άλλα παιχνίδια αντίστοιχου στύλ/ύφους/ποιότητας κατάλληλα για παιδάκια αυτής της ηλικίας και οι προτάσεις σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, asemnos είπε

Little Big Planet. Θα τα ευχαριστηθειτε πολυ!

Όχι ρε φίλε. Αυτό σκεφτόμουν να γράψω όταν διάβασα το θέμα και μόλις μπήκα το είδα που το έγραψες. Τρομερό παιχνίδι για παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

To Little Big Planet (το 1) το έχουμε, αλλά δεν τις κράτησε ιδιαίτερα και το παράτησαν λόγω δυσκολίας στον χειρισμό (ευαίσθητα και λεπτομερή physics). 

Ratchet & Clank τα έχουμε επίσης (τα έχω λιώσει) αλλά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούν να παίζουν μαζί (co-op).

Θα τσεκάρω τις υπόλοιπες προτάσεις, αν υπάρχουν άλλες είναι πολύ ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, Redragon7 είπε

To Little Big Planet (το 1) το έχουμε, αλλά δεν τις κράτησε ιδιαίτερα και το παράτησαν λόγω δυσκολίας στον χειρισμό (ευαίσθητα και λεπτομερή physics). 

Ratchet & Clank τα έχουμε επίσης (τα έχω λιώσει) αλλά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούν να παίζουν μαζί (co-op).

Για co-op μόνο Lego.

Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 9:53 ΠΜ, Redragon7 είπε

Προτάσεις για PS3 games για παιδάκια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Στο θέμα μας: Τελειώσαμε με τις μικρές μου (8 και 6 ετών) προχθές το Rayman Legends στο PS3 και το καταευχαριστηθηκαν..!!

Ψάχνω λοιπόν για άλλα παιχνίδια αντίστοιχου στύλ/ύφους/ποιότητας κατάλληλα για παιδάκια αυτής της ηλικίας και οι προτάσεις σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊

Μα τι αλλο απο το Minecraft ,!!

Η δικια μου απο 8 μεχρι τωρα που ειναι 16

αυτο ηταν κ ειναι το αγαπημενο της !!

Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, Redragon7 είπε

Δυσκολεύτηκαν στο LittleBigPlanet και όχι στο Rayman? Μου έκανε εντύπωση μιας και το LBP είναι το πρώτο που μου έρχεται να προτείνω για τις ηλικίες που λες, ενώ το Rayman και ιδιαίτερα το Origin είναι γενικά πιο δύσκολο platformer.

Ακόμη όπως αναφέρθηκε τα Lego είναι πολύ καλή περίπτωση για 2πλο co-op, ενώ η σειρά Trine επιτρέπει μέχρι 3 άτομα σε τοπικό co-op.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, naruto14 είπε

Δυσκολεύτηκαν στο LittleBigPlanet και όχι στο Rayman? Μου έκανε εντύπωση μιας και το LBP είναι το πρώτο που μου έρχεται να προτείνω για τις ηλικίες που λες, ενώ το Rayman και ιδιαίτερα το Origin είναι γενικά πιο δύσκολο platformer.

Ακόμη όπως αναφέρθηκε τα Lego είναι πολύ καλή περίπτωση για 2πλο co-op, ενώ η σειρά Trine επιτρέπει μέχρι 3 άτομα σε τοπικό co-op.

Και όμως, το Rayman Legends (εκπληκτικό παιχνίδι btw) το έλιωσαν ενώ το LBP το παράτησαν σχετικά εύκολα.... Τι να πεις, γούστα είναι αυτά.

Έχετε κάποιο συγκεκριμένο Lego να μου προτείνετε? 

Χθές βράδυ κατέβασα και το Trine 2 απο PS Store και θα το ξεκινήσουμε αύριο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Redragon7 είπε

Και όμως, το Rayman Legends (εκπληκτικό παιχνίδι btw) το έλιωσαν ενώ το LBP το παράτησαν σχετικά εύκολα.... Τι να πεις, γούστα είναι αυτά.

Έχετε κάποιο συγκεκριμένο Lego να μου προτείνετε? 

Χθές βράδυ κατέβασα και το Trine 2 απο PS Store και θα το ξεκινήσουμε αύριο.

Όλα τα Lego πάνω κάτω τα ίδια είναι. Ανάλογα με το τι ταινία ίσως έχουν δει και τους αρέσει μπορείς να βρεις και το αντίστοιχο licensed παιχνίδι. Επίσης αρκετά ευχάριστο είναι και το Guacamelee! με διπλό coop πάλι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...