george-GR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Γενικά οι επιλογές στα star wars παιχνίδια είναι ελάχιστες αφού τελικά και το star wars στο ps4 αποδείχθηκε μια απόλυτη μετριότητα με ελάχιστο περιεχόμενο και βάθος.Από την στιγμή που δεν θέλετε lego τα μόνα παιχνίδια star wars για ps3 που εγώ γνωρίζω είναι τα force unleashed και force unleashed 2 που αν και οι περισσότεροι τα βρήκαν μέτρια εγώ τα ευχαριστηθηκα αλλά να ξέρεις ότι τα παιχνίδια δεν περιέχουν κάποιον πρωταγωνιστή από τις ταινίες σε περίπτωση που αυτό θέλει ο γιος σου. 1
Kenichi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Must PS3 games Παιδες λεω να αγορασω ενα Ps3 μια και μεταχειρισμενο μιας και πιστευω οτι καπου εδω ο κυκλος του τελειωνει. Μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με ps3 (ειχα 360)μπορειτε να μου μου προτεινεται must games καθε ειδους ? Ας τα βαλουμε σε κατηγοριες. Γενικα παιζω τα παντα εκτος απο fps σε κονσολα.Στα xbox360 απολαυσα τα Αlan wake ,lost oddysey,Eternal sonata,tales of vesperia,Βlue Dragon,Gears ,fables,τα Forza μεχρι το 4,Βatman ολα,dead red redept.Kαι αλλα που δεν μου ερχονται τωρα.Γενικα δεν εχω θεμα .Απο καλα rpg στο ps3 σαν αυτα που ανεφερα υπαρχει κατι? Ευχαριστω.
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το Ni No Kuni ειναι παρα πολυ ωραιο καθως και το Tales of Xilia 2. Αν δεν εχεις παιξει το Final Fantasy X ειναι ευκαιρια με την Remastered εκδοση, ακομα και τωρα το θεωρω ενα απο τα 5 καλυτερα RPG ανεξαρτητως κονσολας. Σου δινω την προσωπικη μου λιστα με τα καλυτερα PS3 παιχνιδια ανα ειδος και σειρα απο το περισσότερο στο λιγότερο αγαπημένο (τα κόκκινα υπαρχουν μονο στο psn και οχι σε retail μορφη): Racing Burnout Paradise, Wipeout HD / Fury, Need For Speed Most Wanted (του 2012) Action Ninja Gaiden Sigma 1 / 2, DmC (Devil May Cry 5), Bayonetta Platform Rayman Origins / Legends, Terraria, Braid, Spelunky, Limbo Puzzle Geometry Wars 3, Portal 2, Peggle Beat Em Up Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Street Fighter III: 3rd Strike, Tekken 6, Ultimate Marvel VS Capcom 3, Virtua Fighter 5 Role Playing Final Fantasy X HD Remaster, Ni No Kuni, Child of Light, Tales Of Xilia 2, Mass Effect 2 Shoot Em Up Soldner X2, Resogun, The House of The Dead (οποιοδήποτε) Μπορεις να συμβουλευτεις λιστες σαν αυτη για να παρεις ιδεες. 1
sndev Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ni no kuni http://www.ign.com/games/ni-no-kuni/ps3-14284017 last of us http://www.ign.com/games/the-last-of-us/ps3-123980 τα uncharted dark soul (ειναι ιδιατερο πολυ αυτο δες πρωτα κανα demo η νοικιασε πριν αγορασεις) και demons souls επισης http://www.ign.com/games/dark-souls/ps3-86623 god of war http://www.ign.com/games/god-of-war-collection/ps3-29855 haivy rain http://www.ign.com/games/heavy-rain/ps3-811232 για μενα αυτα ανεξαρτητος κατηγοριας αν δεν τα χεις δοκιμάσει πρεπει οπωσδήποτε 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σωστός, εγκρίνω κάθε κομμάτι στην παραπάνω λίστα, ειδικά τα The Last of Us, τα Uncharted και τα Dark Souls. 1
vrwmiaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο για τα GoW αξίζει να πάρεις την κονσόλα.το last oh us τρέχει καλλίτερα στο ps4
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο για τα GoW αξίζει να πάρεις την κονσόλα.το last oh us τρέχει καλλίτερα στο ps4 Ναι, αλλά κάνει και τα διπλά η κονσόλα. Μια χαρά τρέχει και στο 3, δεν θα έχει θέμα.
Makeran111 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 PES 2017 ή Fifa 17 Λέω τώρα με τις προσφορές στο PS STORE να πάρω ένα από τα δύο:FIFA 17 35€PES 2017 24€(θα ενεργοποιήσω το PS PLUS TRIAL πριν το πάρω)Οπότε τώρα ποιο από τα δύο μου προτείνετε?Το gameplay του PES μου φαίνεται καλύτερο όμως το FIFA έχει το Story Mode και σύμφωνα με φίλο το Career Mode του είναι καλύτερο από το Master League του PES.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κατεβάζεις τα demo και των δύο. Παίζεις εναλλάξ αγώνες και στα δύο. Με ποιο διασκέδασες περισσότερο; Αυτό πάρε. 2
ronaldofenomeno Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 και τα 2 ειναι καλα, ετσι και αλλιως με κανενα απο τα 2 δεν προκειται να βγαλεις ολοκληρο χρονο, οποτε παρε πρωτα αυτο που σου αρεσει ποιο πολυ και οταν το βαρεθεις περνεις το αλλο....καποτε εβγαζες χρονο, πλεον εχουν χασει την μαγεια τους και τα 2 ποδοσφαιρακια, ισως αν εβγαινε μια νεα εταιρια με νεο προιον να υπηρχε κατι νεο, γενικα εχουν καταντησει κουραστικα και τα 2 αυτα, δηλαδη το προ και το φιφα.... 1
Makeran111 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κατεβάζεις τα demo και των δύο. Παίζεις εναλλάξ αγώνες και στα δύο. Με ποιο διασκέδασες περισσότερο; Αυτό πάρε. Το Demo δε λέει και κάτι. Το gameplay μου φαίνεται καλύτερο στο PES(οπότε με αυτό διασκεδάζω περισσότερο) και δεν μπορώ να δω και κάτι άλλο(το Journey φάνηκε καλό στο FIFA)στο Demo. Γενικά εγώ κλίνω προς το PES, αλλά χάνω το Journey, ένας φίλος μου είπε ότι το Career Mode του FIFA 17 είναι καλύτερο από το Master League, οι άδειες από συλλόγους λείπουν από το PES και ότι αν πάρω PES θα το μετανιώσω. Ένας άλλος φίλος λέει ότι αν σκοπεύω να παίζω online πρέπει να πάρω FIFA. Προσωπικά μου φάνηκε καλή δυνατότητα στο PES το ελληνικό Patch που προσθέτει τις ελληνικές και διορθώνει τις ξένες.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τα demo σου δίνουν αυτό που μετράει και την ουσία, το gameplay. Απο εκεί και πέρα - για μένα προσωπικά - είναι άθλια και τα δύο ποδοσφαιράκια στο single player κομμάτι και ακόμα χειρότερα στο online (λόγω των online παικτών που δεν παίζουν για να διασκεδάσουν). Για το μόνο που αξίζουν είναι couch gaming με φίλους.
Lakou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ps3 games Καλησπέρα εχω τα ανήψια μου ηλικιεσ 9 και 7 ετών τα οποία όπως είναι φυσικό έχουν μπει και αυτά στο club των gamers οι γονείς τους μεν προσπαθούν να τα "προστατέψουν" από βίαια παιχνίδια και..,. Καταλάβαινετε τι εννοώ... ( κρυφά φυσικά τα αφήνω και παίζουν gtv όταν έρχονται σπίτι μου). Τους έχω χαρίσει την παλιά κονσόλα ένα ps3 και έχουν λιώσει με τα παιχνίδια τύπου lego... Αν μπορεί κάποιος να προτείνει κατάλληλα παιχνίδια για την ηλικία τους θα το εκτιμούσα ... ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Eddy_Gordo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλό θα ήταν να ΜΗΝ τα αφήνεις να παίζουν GTA και τα συναφή. Παιχνίδια σαν τα λεγκο η σαν τα πλατφόρμ τυπου jak & daxter , little big planet , cars , racket and clank, sonic νομίζω είναι υπεραρκετά 1
Lakou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς οι επιρροές που δέχονται στο σχολείο από φίλους τους είναι ότι χειρότερο μην φανταστείς τίποτα τρελό έτσι κανα μισάωρο πιο πολύ για εμπειρία σε open world game....για να δουν πως είναι τα next-gen παιχνίδια όχι πως τρελένονται, περίεργο, εγώ είχα καταενθουσιαστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα