kjtzemis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρουσα η κουβέντα σας και με βρίσκει σύμφωνο σε πολλά από αυτά που λέτε. Παράλληλα όμως και επειδή δανείστηκα πρόσφατα PS3 για να δοκιμάσω μερικά παιχνίδια του, έχω φτιάξει μια λίστα παρακάτω και θα ήθελα μερικές γνώμες. Ασχολούμαι κυρίως με action-adventure-platform και δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια που έχουν βγει και σε PC. Έχω ήδη τελειώσει Uncharted 1+2 και παίζω τώρα το 3. Η λίστα λοιπόν: Red Dead Redemption Heavy Rain Metal Gear Solid 4 (δεν έχω παίξει κανένα MG) God of War 3 (δεν έχω παίξει κανένα GoW) Bayonetta Vanquish Castlevania Lords of Shadow Dante's Inferno Όλα τα Resistance Όλα τα Killzone Ευχαριστώ και περιμένω τη γνώμη σας. Φιλε μου ολα τα παιχνιδια που εχεις διαλεξει ειναι ολα ενα και ενα, αν οχι ολα τα περισσοτερα (μιας και δεν εχω ασχολειθει με ολα). Θα σου πω την γνωμη μου για τους τιτλους που εχεις αναφερει και θα σου πω και απο κατω και αλλους κανα δυο τιτλους που σου προτεινω. Red Dead Redemption (Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για το παιχνιδι, εγω προσωπικα το επαιξα αλλα το βρηκα βαρετο...οπως και να εχει μπορει να μην μου ταιριαζε το παιχνιδι ή να μην ειχα την ορεξη την συγκεκριμενη στιγμη να ασχολειθω μαζι του, δοκιμασε το και κατα πασα πυθαντοτητα θα σου αρεσει). Heavy Rain (Το αγαπημενο μου παιχνιδι στο PS3, καθομουνα επαιζα και ξεχναγα να σταμαησω..ειχα πολυ καιρο να κατσω και να παιξω ολοκληρα 7ωρα και 8ωρα συνεχομενα, μιλαμε για ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ οχι αστεια). Metal Gear Solid 4 (δεν έχω παίξει κανένα MG) (Αν δεν εχεις ασχολειθει με κανενα προηγουμενο μην πας καλυτερα στο 4, ειναι κριμα να χαθει η ιστορια του και ειμαι σιγουρος πως δεν θα καταλαβεις τι παζετε...το ιδιο εχω παθει και εγω, δεν εχω ασχολειθει με κανενα προηγουμενο εχω κανα χρονο τωρα το 4 και καθομαι και το κοιτα, περιμενω απο εναν ξαδερφο τ2 2 και το 3 για το ps2 αν καταφερω και τα παιξω εχει καλως αλλιως θα διαβασω την ιστορια του παιχνιδιου και θα παω στο 4...το ιδιο κανε και εσυ αν δεν μπορει να παιξεις τα προηγουμενα). God of War 3 (Μην κανεις το λαθος να πας κατευθειαν στο 3, ναι μεν ειναι το πιο εντυπωσιακο αλλα θα χασεις πραγματα απο την ιστορια του, ανετα μπορεις να ασχολειθεις με το 1 και 2 μιας και εχουν βγει σε hd collection και τα γραφικα τους ειναι πολυ τιμια). Όλα τα Resistance (Δεν εχω παιξει κανενα, ειχα ψηθει αγρια να παρω το 3 αλλα ειχα παρει κατι αλλο τοτε και το αφησα, ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα fps του ps3, πιστευω δεν θα το μετανιωσεις). Όλα τα Killzone (Εχω και εχω παιξει μονο το 3, εμενα μου αρεσε πολυ...περασα πολυ ομορφα μαζι του, λιγες ωρες gameplay αλλα δεν εχει σημασια..περασα απο φοβερες πιστες ειδα φοβερα τοπια και φοβερα σκηνικα και πανω απολα?πολυ μα παρα πολυ πιστολιδι που ειναι και το ζουμι του παιχνιδιου.Απο σεναριο μην περιμενεις τιποτα γιατι απλουστατα ειναι λες και δεν εχει. Τωρα εγω θα σου προτεινω να παιξεις: Assassins Creed (Ολη την σειρα, πλεον ειναι αρκετα φθηνα, εκτος του revelations που χτυπαει κανα 20Ε και εκτος του 3 που ειναι καινουριο και ειναι σε full price ακομα (εκτος και αν το βρεις 2ο χερι), εγω εχω τελειωσει το 2 και το brotherhood ηταν και τα δυο τρομερα παιχνιδια..ειδικα το δυο μαρεσε περισσοτερο μιας και ταξιδευες σε πολλες πολεις της Ιταλιας...πανεμορφο απλα και ομορφη ιστορια...περιμενω ακομα ποτε θα αξιοθω να αγορασω το revelations). Journey (ΜΑΓΕΙΑ σε ολο της το μεγαλειο, αυτο το παιχνιδι αν και ειναι μονο 2-3 ωρες το gameplay του πραγματικα σε κανει αλλον gamer, τα σκηνικα και τα τοπια που βλεπεις μεσα σε αυτο το διαμαντι θα τα θυμασαι πιστευω για πολλα χρονια, τσεκαρε καποιο βιντεακι να το δεις (να ξερεις παιζοντας το ειναι πιο εντυπωσιακο, απο τα βιντεακια δεν με ειχε τρελανει). Mass Effect (Αυτο στο προτεινω μονο και μονο μιας και εχω ακουσει οτι ειναι απο τις πιο επικες τριλογιες στον χορο των βιντεο παιχνιδιων, πραγματικα εχω το 1 στο x360 αλλα δεν με εντυπωσιασε, εκανα και αλλη προσπαθεια αλλα δεν τα καταφερα να κολλησω εκει και να παιξω...ειπα να ξεκινησω απο την αρχη την τριλογια μιας και εχω το τελευταιο μερος της το 3 δλδ στο ps3 και καθετε εδω και 5-6 μηνες τωρα...μαλλον ομως θα τα παρατησω να παλευω...αποτι με κοβω αυτη την τριλογια δεν θα την τελειωσω ποτε. Ico & Shadow of the colossus (αυτα τα δυο παιχνιδια βγηκαν για το ps2, εχουν βγει ομως και σε μια hd collection με αναβαθμισμενα γραφικα για το ps3, δεν τα εχω παιξει αλλα θα τα αγορασω σιγουρα...μιλαμε για παιχνιδια κολλωσους στον χορο των βιντεο παιχνιδιων. Αυτα απο εμενα, τραβηξε πολυ το ποστ μου..σας τρελανα. τώρα και για εσένα και για αυτόν που άρχισε το τοπικ . θα βάλω διάφορα πιο κάτω και μερικά εκτός των περιορισμών που έχουν δώθει που ίσως σας τραβήξουν το ενδιαφέρον γενικά και αξίζουν . demon souls (μέχρι να σπάσεις μοχλό από τα νεύρα(δεν υπερβάλω)) υπάρχουν και αλλά .... πολλά..... για "αρχή" έχουμε προτείνει πολλά και εγώ και τα παιδιά πάνω και στην προηγούμενη σελίδα διαφορετικών κατηγοριών. ψάξιμο να βρείτε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο και καλό λιώσιμο μετά . Μαζι με αυτο ειναι και το dark souls, πολυ θελω να ξεκινησω ενα απο τα δυο (λογικα το dark), θελω να δω τι εστι δυσκολια...δεν εχω συνταντησει σε καποιο παιχνιδι δυσκολια που να παραμιλαει ολος ο κοσμος, μου κανει εντυπωση αυτο με το συγκεκριμενο τιτλο.Αλλα ισως δεν ειναι για μενα μιας και θα παει ακλαφτο το ds3, εδω τα εσπαγα για τα ποδοσφαιρακια...ποιος ξερει με αυτο τι θα γινει. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2013 από kjtzemis
grouspen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μαζι με αυτο ειναι και το dark souls, πολυ θελω να ξεκινησω ενα απο τα δυο (λογικα το dark), θελω να δω τι εστι δυσκολια...δεν εχω συνταντησει σε καποιο παιχνιδι δυσκολια που να παραμιλαει ολος ο κοσμος, μου κανει εντυπωση αυτο με το συγκεκριμενο τιτλο.Αλλα ισως δεν ειναι για μενα μιας και θα παει ακλαφτο το ds3, εδω τα εσπαγα για τα ποδοσφαιρακια...ποιος ξερει με αυτο τι θα γινει. είναι εκνευριστικά δύσκολο , δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος και θέλει συγκέντρωση ηρεμία και τόνους υπομονή ... αυτά μόνο. αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις.
mtzs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 είναι εκνευριστικά δύσκολο , δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος και θέλει συγκέντρωση ηρεμία και τόνους υπομονή ... αυτά μόνο. αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις. @kjtzemis: Οποτε ξεχνα το. Δεν ειναι για σενα Λογω υπομονης το λεω ε οχι τιποτα αλλα δε ξερω αμα εχει ακομη προσφορες σε DS3. Μπαλκονοπορτα εχεις ανοιχτη η θα τη πληρωσει ο τοιχος παλι; και γω το επαιξα καμια ωριτσα και μετα bye bye.
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 @kjtzemis: Οποτε ξεχνα το. Δεν ειναι για σενα Λογω υπομονης το λεω ε οχι τιποτα αλλα δε ξερω αμα εχει ακομη προσφορες σε DS3. Μπαλκονοπορτα εχεις ανοιχτη η θα τη πληρωσει ο τοιχος παλι; και γω το επαιξα καμια ωριτσα και μετα bye bye. Καλύτερα κλειστή η μπαλκονόπορτα μην την πληρώσει κάνας περαστικός
kjtzemis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 @kjtzemis: Οποτε ξεχνα το. Δεν ειναι για σενα Λογω υπομονης το λεω ε οχι τιποτα αλλα δε ξερω αμα εχει ακομη προσφορες σε DS3. Μπαλκονοπορτα εχεις ανοιχτη η θα τη πληρωσει ο τοιχος παλι; και γω το επαιξα καμια ωριτσα και μετα bye bye. Αστα να πανε, δεν ειμαστε για καινουριο ds3 τωρα.Καλα ειμαι και χωρις το dark souls.
kjtzemis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ορίστε, διαλέγεις και παίρνεις. Ελα ρε Γιανναρε ( ). Να φανταστω ειναι η συλλογη σου απο τα παιχνιδια ps3, μα ουτε ενα platinum ρε παιχταρα? Μπραβο παντως πολυ ωραια συλλογη με παιχνιδαρες.Βλεπω ratchet εχεις μπολικα...επεισης καπου διακρινω και την πρωτη εκδοση του MGS4 που ηταν σε χαρτινη θηκη? :-O Κατι ακομη, την gow trilogy που την βρηκες ρε θηριο σε τετοιο κουτακι?πρωτη φορα την βλεπω. :S Παρεπιπτοντως με περνας ατοιμε για 6 παιχνιδια. :P
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Yeap, απο τη συλλογή μου είναι (ψώνιο ε? ). Είχα τρία platinum (Heavenly Sword, Killzone 2 και R&C Tools of Destruction), αλλά τα έστειλα στον αδερφό μου και μετά τα βρήκα στις αρχικές. Nαί, 2ο χέρι το πήρα, γι' αυτό και έχει και κάποιες φθορές το κουτί. Την GoW Trilogy την είχαν σε όλα τα μαγαζιά το 2010. Προσωπικά καλοκαίρι την χτύπησα. Χεχε, και είναι όλα exclusives.
kjtzemis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Yeap, απο τη συλλογή μου είναι (ψώνιο ε? ). Είχα τρία platinum (Heavenly Sword, Killzone 2 και R&C Tools of Destruction), αλλά τα έστειλα στον αδερφό μου και μετά τα βρήκα στις αρχικές. Nαί, 2ο χέρι το πήρα, γι' αυτό και έχει και κάποιες φθορές το κουτί. Την GoW Trilogy την είχαν σε όλα τα μαγαζιά το 2010. Προσωπικά καλοκαίρι την χτύπησα. Χεχε, και είναι όλα exclusives. Καθολου ψωνιο, ο καθενας μας καμαρωνει την συλλογη του! Και εγω κοιταζα να τα διωξω, να τα πουλησω και μετα να τα βρω μεταχειρισμενα στις αρχικες εκδοσεις αλλα με κοβω να τα πουλαω και να μην τα ξαναπερνω γιατι ισως μου καρφωθει κατι αλλο εκεινη την στιγμη στο κεφαλι...οποτε τα αφηνω εκει που τα εχω και δεν τα ακουμπαω. Την χαρτινη του mgs4 την βρηκα και εγω προσφατα απο 2ο χερι στα 15Ε αλλα.... (επειδη δεν ξερω πως σκατα να την ψαξω στο γουγλη για να δω φωτο αν εχεις κανα λινκ στειλε μου να την δω). Αν καταλαβα καλα...που καλα θα καταλαβα ειναι τα 2 gow του ps2 και το 3 το καθενα ξεχωριστα στο δικο του κουτακι για το ps3?Νομιζα πως τα 2 πρωτα ειχαν βγει μονο σε hd collection και οχι ξεχωριστα. :-O
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Για το MGS4 βρήκα unboxing video αν σε ενδιαφέρει. Έχει την HD Collection που περιέχει το 1 και 2 (μαζί σε ένα bluray) και το 3.
kjtzemis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Για το MGS4 βρήκα unboxing video αν σε ενδιαφέρει. Έχει την HD Collection που περιέχει το 1 και 2 (μαζί σε ένα bluray) και το 3. Ρε συ νομιζα πως ολη η θηκη ηταν χαρτινη,νταξει τοτε δεν εγινε και τιποτα που δεν το τσιμπησα...οπως και ναχει ειναι πολυ πιο ομορφη απο την πλατινα που το εχω εγω. :@ Εμενα τοτε μου λειπει μονο το κουτακι απο την τριλογια μιας και εχω τα περιεχομενα της...δλδ την hd collection και το 3...επεισης το 3 το εχω σε πλατινα. :@
Despotas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Τώρα μένει να βρω τον χρόνο και τα λεφτά... Μάλλον θα πάω πρώτα στα Heavy Rain, Journey και Ico collection που φαίνονται αρκετά διαφορετικά από τα πιο συνηθισμένα FPS-TPS.
cpttony Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θελω να μου προτεινετε παιχνιδια στο ps3, περιπετειας οχι στυλ FPS και να μην τα βαριεσαι μολις τα τερματισεις. Συναμα και οικονομικο...
kjtzemis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Φιλε τσεκαρε μια υπαρχει και αλλο ενα thread στα console games (και ειναι προσφατο κιολας) που εχουμε προτεινει καποια παιχνιδια σε ενα παιδι, τσεκαρε το μια...εχουμε κανει και καποιες καλες συζητησεις εκει μεσα.Αν δεν βρεις κατι που να σε ενδιαφερει απο τα παιχνιδια που γραψαμε επανερχομαστε σε αυτο το thread.
cpttony Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ποιο ειναι ακριβως ? (λινκ) και αν δεν σου κανει κοπο προτεινε μου καποια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα