L-Griever Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλημέρα φίλε Άλεξ, Επειδή θέλεις παιχνίδια σου προτείνω το Final Fantasy XIII-2 και Resident Evil 5 Gold Edition.Αν θέλεις και άλλα μπορώ να σου πω απλά στείλε pm.
alex85 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλημέρα φίλε Άλεξ, Επειδή θέλεις παιχνίδια σου προτείνω το Final Fantasy XIII-2 και Resident Evil 5 Gold Edition.Αν θέλεις και άλλα μπορώ να σου πω απλά στείλε pm. καλημερα φιλε μου να σε ρωτησω το resident devil to 5 το εχω παιξει εχεισ δικιο ειναι πολυ καλο !κανενα αλλο?
L-Griever Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μπορείς να περιμένεις να κυκλοφορήσουν τα εξής παιχνίδια: 1.Resident Evil Operation Raccoon City (25 Μαρτιου) 2.Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations (30 Mαρτιου) Ή αλλιώς δοκίμασε 1.Uncharted I,II,III 2.Enslaved:Odyssey to the West 3.God of War I,II,III 4.FEAR 3 (Aν και δεν είναι τέλειο αλλά εντάξει είναι δηλαδή δεν είναι must) 5.Knight Contracts (Θυμίζει το God of War) 6.Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 7.Hunted:Demon's Forge Aυτά αν δω κάτι άλλο θα σου πω. Βασικά τι είδους παιχνίδια ψάχνεις; Action,RPG e.t.c? Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και πάλι το FFXIII-2.
MetalGearFan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 μου φαίνεται θέλεις action οπότε ίσως Final Fantasy XIII... παρά τα φαινόμενα είναι πιο πολύ action παιχνίδι παρά rpg είναι από τα παιχνίδια που είχαν τα πιο πολλά video σε blu ray που είναι τρομερή ποιότητα το παίζω για δεύτερη φορά σε full HD τώρα και είχα ξεχάσει πόσο εντυπωσιακό ήταν http://www.youtube.com/watch?v=jjdKkgOWqvY&feature=related
L-Griever Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ναι τα FFXIII και FFXIII-2 είναι παιχνίδια που απαιτούν πολλές ώρες για να τα τερματίσεις αλλά μην ανησυχείς θα τα απολαύσεις πάρα πολύ καθώς έχει και πολύ δράση!!
vassilis_pap Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Bioshock 1,2 (το 3 θα βγει κάποια στιγμή στο 2012) Dead Space 1,2 Infamous 1,2 Αν ψήνεσαι για κάτι ποιο adventure-ιστικο και ποιο κινηματογραφικό κοίτα οπωσδήποτε το Heavy Rain, αξίζει. Μπορείς ακόμα να τσεκάρεις και τα HD Remakes του PS2. Πχ η τριλογία των Prince of Persia είναι εξαιρετική και παίζει σε τιμή χώμα (ειδικά αν σκεφτείς πως μιλάμε για τρία παιχνίδια).
naruto14 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μπορείς να περιμένεις να κυκλοφορήσουν τα εξής παιχνίδια: 1.Resident Evil Operation Raccoon City (25 Μαρτιου) 2.Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations (30 Mαρτιου) Ή αλλιώς δοκίμασε 1.Uncharted I,II,III 2.Enslaved:Odyssey to the West 3.God of War I,II,III 4.FEAR 3 (Aν και δεν είναι τέλειο αλλά εντάξει είναι δηλαδή δεν είναι must) 5.Knight Contracts (Θυμίζει το God of War) 6.Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 7.Hunted:Demon's Forge Aυτά αν δω κάτι άλλο θα σου πω. Βασικά τι είδους παιχνίδια ψάχνεις; Action,RPG e.t.c? Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και πάλι το FFXIII-2. Τα Naruto είναι φοβερά τα προτείνω ανεπιφύλακτα!
alex85 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τα Naruto είναι φοβερά τα προτείνω ανεπιφύλακτα! action παντα φιλε μου
naruto14 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 action παντα φιλε μου Tα infamous τα έχεις δοκιμάσει? Δες και τα άλλα που σου πρότειναν τα παιδιά από πάνω!
xavier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αυτα εδω Ninja Gaiden Sigma Ninja Gaiden Sigma 2 heavenly sword enslaved devil may cry 4 bayonetta αυτα που σου προτεινει ο L-Griever ειναι αρκετα διαφορετικα παιχνιδια απο το στυλ των παιχνιδιων που σου αρεσουν...
alex85 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 παιχνιδι για ps3 Γεια σας, ψαχνω παιχνιδι οπως περιπου το God of War - Castlevania -Inferno. Υπαρχει τιποτα παρομοιο? παντα για PS3
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Κοιταξε για τα παρακατω: Darksiders II El Shaddai Hunted: The Demons Forge Folklore Bayonetta Enslaved Dragon's Dogma Λογικα καποιο απο ολα αυτα θα σε ικανοποιησει.
alex85 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κοιταξε για τα παρακατω: Darksiders II El Shaddai Hunted: The Demons Forge Folklore Bayonetta Enslaved Dragon's Dogma Λογικα καποιο απο ολα αυτα θα σε ικανοποιησει. ευχαριστω πολυ φιλε μου.να σαι καλα.
akatikitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Προτάσεις για παιχνίδια στο PS3 Τι games να παρω για ps3...δωστε ιδεες να μπορω να παιξω και 3D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα