naruto14 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ενταξει θα τα δοκιμασω.ευχαριστω πολυ παντως και εσενα και ολους οσους μου προτειναν Τίποτα. Καλό κάψιμο!
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 God of war Prince of persia trilogy Uncharted (μονο το 1 εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για την σειρα) Metal gear solid Heavy rain (δεν το εχω παιξει αλλα αποτι λενε ειναι απο τους καλυτερους τιτλους του ps3) Αυτα που σου προτεινω δεν ξερω αν ειναι του γουστου σου αλλα αξιζουνε σιγουρα μια ματια, πιστευω θα σου κεντρισουνε το ενδιαφερον! Υπαρχουν πολυ καλα παιχνιδια που μπορεις να παιξεις διαφορων κατηγοριων! Δεν σου προτεινω το assasins creed γιατι προσωπικα το θεωρω πολυ βαρετο παιχνιδι (στην αρχη ελεγα οτι θα μου αρεσε γιατι και καλα θα εμοιαζε με το prince of persia αλλα μολις τοπαιξα δεν ειδα κατι το εντυπωσιακο), αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη, εσενα μπορει να σαρεσει οποτε δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις!
alex85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 φιλε μου συμφωνω οτι το got of war ειναι φοβερο παιχνιδι και επισησ συμφωνω οτι το assasins einai βαρετο τα υπολοιπα που μου ειπεσ θα τα δω!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 MGS4-GTA IV να παίξεις οπωσδήποτε. λιγο off topic ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?το gta-iv το εχω στο pc (κατευασμενο) αλλα δεν μπορω να το κανω save γιατι μου ζηταει λογαριασμο live και ενω εχω φτιαξει μου ζηταει κατι κωδικους και κατι τετοια που μονο σε αυθεντικο παιχνιδι τους βρισκεις!το ιδιο και με το batman arkham asylum και με την f1 2010 και γενικα με ολα τα παιχνιδια windows live! ξερεις μηπως τι πρεπει να κανω?
alex85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω οπως βοηθησεσ εσυ εμενα.ρωτησε και αλλου ισωσ ξερουν MGS4-GTA IV να παίξεις οπωσδήποτε. ευχαριστω
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω οπως βοηθησεσ εσυ εμενα.ρωτησε και αλλου ισωσ ξερουν ευχαριστω στον tilemaxx το εστειλα που σου προτεινε τα συγκεκριμενα παιχνιδια
alex85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 λιγο off topic ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?το gta-iv το εχω στο pc (κατευασμενο) αλλα δεν μπορω να το κανω save γιατι μου ζηταει λογαριασμο live και ενω εχω φτιαξει μου ζηταει κατι κωδικους και κατι τετοια που μονο σε αυθεντικο παιχνιδι τους βρισκεις!το ιδιο και με το batman arkham asylum και με την f1 2010 και γενικα με ολα τα παιχνιδια windows live! ξερεις μηπως τι πρεπει να κανω? ιδεα δεν εχω μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω φιλε μου
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 λιγο off topic ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?το gta-iv το εχω στο pc (κατευασμενο) αλλα δεν μπορω να το κανω save γιατι μου ζηταει λογαριασμο live και ενω εχω φτιαξει μου ζηταει κατι κωδικους και κατι τετοια που μονο σε αυθεντικο παιχνιδι τους βρισκεις!το ιδιο και με το batman arkham asylum και με την f1 2010 και γενικα με ολα τα παιχνιδια windows live! ξερεις μηπως τι πρεπει να κανω? Δεν έχω ιδέα απο PC Gaming, ρώτα εδώ να σου πούν: http://www.insomnia.gr/topic/239648-grand-theft-auto-iv/
alex85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ψαχνω παιχνιδια του ps3 παιδια ξερει κανεις αν βγει castlevania 2 η inferno 2 για το PS3; μ' αρεσαν πολυ αυτα τα παιχνιδια, ηταν κορυφη!
mchls Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Με γνώμονα πως μιλάς για το http://en.wikipedia....Lords_of_Shadow και για το http://en.wikipedia.org/wiki/Dante's_Inferno_(video_game) όπως μπορείς να δεις και εσύ δεν αναφέρει κάποιο sequel για το Castlevania: Lords of Shadow! Αντιθέτως για το Dante's Inferno αναφέρει πως ΜΑΛΛΟΝ θα υπάρξει sequel... ...However, in November 2011, Joshua Rubin announced that he had been hired as a writer for a video game sequel that was heavily hinted to be a sequel to Dante's Inferno
xlapacas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 παιδια ξερει κανεις αν βγει castlevania 2 η inferno 2 για το ps3 μαρεσαν πολυ αυτα τα παιχνιδια ηταν κορυφη! οχι
xavier Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 το castlevania εχει 2 dlc chapters το Reverie και το Resurrection επισης δοκιμασε και το darksiders που ειναι καλυτερο και απο τα 2 παιχνιδια που αναφερεις...
alex85 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ψαχνω παιχνιδι για ps 3 γεια σας ψαχνω κανενα καλο παιχνιδι στο ps3 ευχαριστω σε οσους με βοηθησαν την περασμενη φορα αλλα δυστηχως δεν ηταν του γουστου μου αυτα που μου προτειναν. εχω παιξει το dark sector -darkiders-got of war-castlevania-inferno-prins of persia- και μου αρεσαν παρα πολυ. δε μου αρεσαν τα assasins και τα batman καθολου. μπορω να εχω βοηθεια και γνωμες για αλλα παιχνιδια? σασ παρακαλω πολυ γιατι δε μπορω να βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα