Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνιδι stealth για ps3

Θα ηθελα να μου προτεινετε παιχνιδι stealth για το PS3.

Δυσαρεστηθηκα οταν εμαθα οτι το Splinter Cell Conviction δε βγαινει για τη συγκεκριμενη κονσολα.

Tελος παντων, θα μπορουσατε να με βοηθησετε;

Υπαρχει κατι καλο στη συγκεκριμενη κονσολα γι αυτη τη κατηγορια;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου προτεινετε παιχνιδι stealth για το Ps3.Δυσαρεστηθηκα οταν εμαθα οτι το splinter cell conviction δε βγαινει για τη συγκεκριμενη κονσολα.Tελος παντων.Θα μπορουσατε να με βοηθησετε;Υπαρχει κατι καλο στη συγκεκριμενη κονσολα γι αυτη τη κατηγορια;;

Ευχαριστω

Ναι το Conviction βγήκε για 360/PC.

Δες το Alpha Protocol. Παιχνίδι του 2010. Χαρακτηρίζεται ως tactical espionage RPG.

Τα γραφικά του δεν είναι το δυνατό του σημείο, αλλά λένε πώς έχει κορυφαίο σενάριο με ανατροπές και πολύ καλή δράση.

Και πρέπει να είναι και σε καλή τιμή.

Δημοσ.

Ναι το Conviction βγήκε για 360/PC.

Αυτά να λέγονται. Το 360 είναι κορυφή και δεν υπολείπεται σε τίποτα του ps3, απέναντι στο οποίο το 360 έχει πάντα κάτι αντίστοιχο -με περισσότερες πάντα σκιές.

Δημοσ.

αναλόγως τι θες...αν προτιμάς εκεί που παίζεις να γίνεσαι ξαφνικά βαρέλι και χαρτόκουτα και να περνάς τους φρουρούς οι οποίοι αν σε δούνε και τους κάνεις γύρω γύρω από μια κολόνα σε 1 λεπτό "ξεχνάνε" ότι σε είδαν και συνεχίζουν κανονικά το patrol, παίζεις MGS

αν θες κάτι πιο σοβαρό καλύτερα προτίμησε το Deus Ex

α επίσης MGS μπορείς να παίξεις αν γουστάρεις και 40λεπτα cutscenes

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ψαχνω παιχνιδι

ρε αδελφια ειμαι στεναχωρεμενος.

πηρα το ps3 ωραια consola αλλα δε βρισκω ευκολα παιχνιδια του γουστου μου.

του γουστου μου ενοω σαν το castlevania-got of war -dark sector-inferno-x-men δηλαδη να μη σκοτωνω μονο να κανω κιαλλα πραγματα να εχει λιγο ψαξιμο αλλα οχι πολυ οπως το dob raiter ουτε να φτιαχνω χαρακτηρα στην αρχη του παιχνιδου.

συγνωμη αν ειμαι λιγο δυσκολοσ αλλα τι να κανουμε αυτα μαρεσουν.

σασ παρακαλω βοηθηστεμε γιατι μαρεσει πολυ αυτη η consola

Δημοσ.

ρε αδελφια ειμαι στεναχωρεμενος.πηρα το ps3 ωραια consola αλλα δε βρισκω ευκολα παιχνιδια του γουστου μου.του γουστου μου ενοω σαν το castlevania-got of war -dark sector-inferno-x-men δηλαδη να μη σκοτωνω μονο να κανω κιαλλα πραγματα να εχει λιγο ψαξιμο αλλα οχι πολυ οπως το dob raiter ουτε να φτιαχνω χαρακτηρα στην αρχη του παιχνιδου.συγνωμη αν ειμαι λιγο δυσκολοσ αλλα τι να κανουμε αυτα μαρεσουν.σασ παρακαλω βοηθηστεμε γιατι μαρεσει πολυ αυτη η consola

Dark sider

Devil may cry 4

Batman arkham asylum

Batman arkham city

Assassins creed 1,2

Assassins creed brotherhood

Assassins creed revelation

Αυτά για αρχή καλά ειναι

Δημοσ.

το darksiders ειναι παιχνιδαρα αλλα το εχω τερματισει.κανενα αλλο???????????????????

Τερμάτισε πρώτα αυτά που σου είπαν τα παιδιά και ξαναρωτάς! :)

Δημοσ.

αν μαρεσαν δε θα εψαχνα ακομη.

Άμα δεν σου άρεσαν όλα αυτά που σου είπαν τσάμπα ψάχνεις. Παιχνιδάρες όλα τους. Ανυπομονώ να τα παίξω και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...