Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DSL Connection  
bull__md.gif Link Information
        spacer.gif Uptime: 1 day, 2:14:44 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.374 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 45,00

αρχικα βγαζει αυτα μετα παταω εκει στο see information και βγαζει αυτα

Internet
bull__md.gif View more...
        spacer.gif Type: PPPoE spacer.gif Uptime: 1 day, 2:16:22 spacer.gif IP Address: 79.103.250.51 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 95,30 / 1,17

παταω view more και βγαζει αυτα

bull__md.gif Connection Information
        spacer.gif Uptime: 1 day, 2:16:52 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 95,30 / 1,17 spacer.gif Username: το username μου spacer.gif Password: τον κωδικο μου spacer.gif Remember Password: Yes spacer.gif IP Address: 79.103.250.51 spacer.gif Primary DNS: 193.92.110.1 spacer.gif Secondary DNS: 193.92.150.1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδία,πως είστε;Λοιπόν σχετικά με αυτό έχω και εγώ μεγάλο πρόβλημα.Τον τελευταίο καιρό,όταν παίζω cs:go competitive το ping μου ξεπερνάει τα 250 μερικές φορές και με νευριάζει αφάνταστα..Αναμφισβήτητα έχει να κάνει με τη σύνδεση μου,μπορεί όμως κάποιος να μου πει πως να το διορθώσω;Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου και πές να σου κάνουν την γραμμή απο interleaved σε fast path

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...