haris013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 εξαρτάται από πολλά πράγματα το ping,δώσε μας τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου σε πρώτη φάση. αν δεν ξέρεις πώς μπές στο ρουτερ σου(π.χ 192.168.χχχ.χχχ) και κάντα copy-paste εδώ.
chris cs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Link Status Connected Rate (Up/Down) 1020/17264 kbps Noise Margin (Up/Down) 12.1/8.7 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 7.2/8.8 dB Output Power (Up/Down) 12.4/19.9 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 1116/18832 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 0
haris013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μια χαρά τούμπανη η γραμμή,το margin είναι λίγο ψιλά. seedάρεις/κατευβάζεις τίποτα όταν παίζεις? πόσο αναιβαινει το ping σου?
chris cs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 οχι ουτε seedαρω ουτε κατεβαζω τπτ οταν παιζω, ισα ισα εβαλα κ το advanced system care να τα κλεισει ολα. το ping ανεβαινει 100-130, παιζω το black ops2 κ τοσο δειχνει στο status
haris013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου και πές να σου κάνουν την γραμμή απο interleaved σε fast path
Foker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Παρε τηλ τον παροχο σου (οτε , forthnet κτλ) , και ζητησε να μπεις σε fast path (αν δεν εισαι ηδη) . Τωρα αν σε παει απο 100 σε 90 δεν θα καταλαβεις διαφορα , απλα να ξερεις το πραγματικο ping ειναι μεγαλυτερο απο οσο βλεπεις . Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι το συνολικο latency (καθηστερηση) που εχεις απο οταν κανεις κλικ μεχρι να παει στο server , που μπορει αυτη την στιγμη να ειναι 200-300 ms (μπορει και παραπανω) .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 οχι ουτε seedαρω ουτε κατεβαζω τπτ οταν παιζω, ισα ισα εβαλα κ το advanced system care να τα κλεισει ολα. το ping ανεβαινει 100-130, παιζω το black ops2 κ τοσο δειχνει στο statusκλειστό το wireless στο router? ο server είναι στην Ευρώπη?
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 οπως ειπαν και πιο πανω και αφου εχεις καλη γραμμη ξεκινα και με fast path απο τον παροχο αμα υποστηριζει.
Himili Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 τζαμπα το κουραζεις το θεμα.. δεν εχεις εσυ προβλημα αλλα ο σερβερ που μπαινεις λογικο ναχεις ping σε εναν σερβερ που ειναι στο πακισταν(και ειδικα οταν εχει μικρο upload) και λογικο να μην εχεις σε εναν σερβερ που ειναι ελλαδα(η εστω θαχεις πολυ λιγοτερο) παντα μα παντα θα εχεις ping στους σερβερς που ειναι 'πολυ μακρια' οποτε μην ψαχνεις πως να χαμηλωσεις το ping γιατι δεν οφειλεται σε σενα το προβλημα..
Lazy17 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια Εχω και εγω προβλημα με το ping!Αρχικα θελω να σας πω οτι ειμαι πολυ αρχαριος σε αυτα τα θεματα και θελω την βοηθεια σας μηπως καταφερουμε καποια βελτιωση. Εχω σταθερο υπολογιστη και χρησιμοποιω ενα στικακι μαρκας intellinet για να εχω προσβαση στο ιντερνετ μου(forthnet 24αρι) Προσπαθω να παιξω LoL και καποια στιγμες ανεβαινει το ping και κολλαει το παιχνιδι,ειναι πολυ σπαστικο και με νευριαζει.Το ping φτανει 400 ενω απο τον υπολογιστη του πατερα μου εχει φτασει μεχρι και 6-7χιλιαδες, το fps ειναι σχεδον σταθερο στο 60 με αποκληση 2 μοναδες.Ο server ειναι ευρωπαικος.
haris013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 είναι κανείς άλλος την ώρα που παίζεις και κατευάζει,streamάρει κλπ ? δώσε μια αν μπορείς τα στατιστικά της γραμμής.
Lazy17 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 οχι οταν μοιραζεται αλλος την γραμμη το πολυ πολυ να μπαινει fb στοιχεια γραμμησ δλδ? ανοιγω την σελιδα με το ρουτερ ip address και μετα? thomson ρουτερ εχω Product Name: TG585 v7 Serial Number: CP0841TFUS9 Software Release: 7.4.2.7 Software Variant: AA Boot Loader Version: 1.0.0 Product Code: 36588280 Board Name: CANT-P αυτα εδω?
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλά, στο LoL έχουν γενικότερο θέμα με τους servers τους τελευταίους μήνες. Μέχρι να μεταφερθούν στο νέο datacenter μην περιμένεις και πολλά. Μπορεί να μη φταίει και καθόλου η γραμμή σου, δηλαδή. Τα στοιχεία που αφορούν τη γραμμή σου θα είναι σε ένα μενού στο router με ονομασία ADSL ή κάτι παρόμοιο. Ψάξε στο router και πόσταρε τον πίνακα που γράφει για attenuation, noise margin, κ.λπ. Κάποιος που έχει το ίδιο router μπορεί να σε κατατοπίσει περισσότερο :/
haris013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 οχι οταν μοιραζεται αλλος την γραμμη το πολυ πολυ να μπαινει fb στοιχεια γραμμησ δλδ? ανοιγω την σελιδα με το ρουτερ ip address και μετα? thomson ρουτερ εχω Product Name: TG585 v7 Serial Number: CP0841TFUS9 Software Release: 7.4.2.7 Software Variant: AA Boot Loader Version: 1.0.0 Product Code: 36588280 Board Name: CANT-P αυτα εδω? μπαίνεις πολύ σωστά στην ip του thomson και έπειτα πας broadband connection-> dsl connection->view more και κάνεις copy/paste τα στοιχεία αυτά. επίσης έχει κάποια lag spikes το παιχνίδι γιατί έχουν server maitence αλλά δεν είναι σε βαθμό που να μην μπορείς να παίξεις(τουλάχιστον σε μένα δεν μου έτυχε σε έντονο βαθμό πριν μου έπαιζα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα