Προς το περιεχόμενο

Torment: Tides of Numenera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

8αρι απτο EDGE.

Λογικα αυριο βγαινουν και τα υπολοιπα

και το pcgamer το βαλε 89/100 ενώ το ragequit το έθαψε 5 μέτρα κάτω απο τη γη με ενα 60/100

οταν εγώ λέω πως οι κριτικές ειναι σε πολυ μεγάλο βαθμο προσωπική υπόθεση, προσδοκιες και ιδιοτροπίες...

• Like 3
Δημοσ.

Καλα αυτα τα παιχνιδια απευθυνονται και σε περιεργο κοινο η αληθεια ειναι. Αν τα δωσεις στον καταλληλο ανθρωπο μπορει να στα εξυμνησει,αν τα δωσεις σε καποιον αλλον μπορει στα θαψει.

Π.χ προσωπικα ποτε δεν γουσταρα turn based JRPGs.Τα μισω με παθος,μου φαινονται ηλιθια και εκνευριστικα.Αν μου δωσεις να κανω review θα τα στειλω στον αγυριστο :P

Δημοσ.

Π.χ προσωπικα ποτε δεν γουσταρα turn based JRPGs.Τα μισω με παθος,μου φαινονται ηλιθια και εκνευριστικα.Αν μου δωσεις να κανω review θα τα στειλω στον αγυριστο :P

Δεν έχεις παίξει το Trails in the Sky, για αυτό..

Δημοσ.

Με βάση το metacritic τα πάει περιφημα με 84/86

προπαρηγγειλα τη συσκευασμενη έκδοση και ουτε ξέρω αν το στείλαν, δεν εχω πάρει καποια ειδοποιηση :-(

• Moderators
Δημοσ.

Είναι λίγο περίεργο που η κριτική του ragequit είναι σχεδόν αντιδιαμετρικά αντίθετη από του Rock Paper Shotgun πχ, ενώ αναφέρονται στα ίδια πράγματα και είναι αρκετά αναλυτικές και οι δύο...

Το φοβόμουν λίγο όλο αυτό με την παράλληλη ανάπτυξη του Wasteland 2 -- και το πόσο πίσω πήγε την proper ανάπτυξη του Numenera, τις αναβολές, τις περικοπές και τις δικαιολογίες περί "polishing" του gameplay που τυπικά δεν είναι καλοί οιωνοί.

Ελπίζω να έχω θετικές εντυπώσεις όταν το πιάσω σοβαρά.

Δημοσ.

η retail έκδοση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα όπως και ο κολέκτορας? Γιατί στο plaisio την έχουν ακόμα στην αναμονή. 

Δημοσ.

Φάνηκε ωραίο ως πρώτη επαφή(θα το δοκιμάσω αρκετά πριν το αγοράσω,δεν την ξαναπατάω όπως με το PoE), αλλά δεν κατάλαβα χριστό από τα μπλιμπλίκια με το gameplay mechanics.

Υπάρχει κανένα εγχειρίδιο χρήσης κάπου να καταλάβω τι παίζει ακριβώς με τα στατιστικά και τα λοιπά;

Δημοσ.

και το pcgamer το βαλε 89/100 ενώ το ragequit το έθαψε 5 μέτρα κάτω απο τη γη με ενα 60/100

οταν εγώ λέω πως οι κριτικές ειναι σε πολυ μεγάλο βαθμο προσωπική υπόθεση, προσδοκιες και ιδιοτροπίες...

Τα περισσοτερα σχετικα site παντως γραφουν θετικα απο λιγο που τα κοιταξα.Να δω τι λενε και οι rpg-αδες/users..

Δημοσ.

H βλακεία θα είναι το παιχνιδι να ειναι πραγματικά πολύ καλό και κάποιοι παιχτες να μην το παιξουν επιρρεασμένοι απο ελάχιστες αρνητικές κριτικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...