Προς το περιεχόμενο

Torment: Tides of Numenera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας τον απαιτούμενο χρόνο στη διάθεσή μου, είπα να δώ το παιχνίδι πιό σοβαρά.

28 ώρες μετά είμαι σε δίλλημα, αν θα το συνεχίσω να δώ πού πάει η ιστορία ή αν θα το παρατήσω οριστικά.

Δεν είναι εύπεπτο παιχνίδι. Μαστίζεται από τεράστιους, πομπώδεις διαλόγους και περιγραφές που κουράζουν.

Είναι game για λίγους.

• Like 3
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξεκινησα προχθες και πραγματικα το απολαμβανω. Ενα rpg που σε βαζει να σκεφτεις λιγο παραπανω. Μου αρεσει που η οποια λυση στα quest δεν ειναι μονοδρομος, υπαρχουν κι αλλες. Δεν ξερω γιατι καποιοι ξενερωσαν με το συστημα μαχης, ετσι κι αλλιως το παιχνιδι δεν δινει βαση εκει. Για κατι τετοιο υπαρχουν αλλα παιχνιδια. Επισης δεν θεωρω οτι εχει πολυ περισσοτερο κειμενο απο π.χ. το Pillars Of Eternity, κι εκει εχει αρκετο διαβασμα.

Δημοσ.

Αν φτάσεις μέχρι το τέλος μας ενημερώνεις για τις τελικές σου εντυπώσεις.

Το παιχνίδι είναι εμφανές και θα το δείς ότι δίνει βάση στους διαλόγους και το Intellect. Όλα τα υπόλοιπα skills και μηχανισμοί είναι μισοδουλεμένα.

Δημοσ.

15 ωρες στο παιχνιδι και το Might ειναι παντελως αχρηστο. Εχει ενδιαφερον,  θα μπορουσαν να κανουν τρομερα πραγματα αλλα δεν τα εκαναν... Θα βγαλω συμπερασμα στο τελος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω, βρήκα τα κείμενα κάπως υπερβολικά. Και σε έκταση, και σε ύφος. 

Νομίζω "φωνάζει" από μακριά ότι είναι φτιαγμένο για να δώσεις βάση στο intellect. Χλιαρές οι εντυπώσεις μου, θα έλεγα.

Υ.Γ. Reactive, υποτίθεται, αλλά όταν μπορείς να τα ρωτήσεις όλα και δεν χάνεται καμία επιλογή, τι reactive είναι αυτό, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Εγώ κατάφερα μετα βίας να το τερματίσω. Στο τέλος η ιστορία είναι αρκετά καλή, αλλά οι διάλογοι έχουν τρομερά πομπώδες ύφος που κουράζει πάρα πολύ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ στην ιστορία ποντάρω, για να το προχωρήσω, αλλά είναι σημεία που γίνεται πολύ κουραστικό.

Κι αυτό το άσπρο σε γκρίζο, δεν ξέρω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελος απο εμενα. 35 ωρες και σχεδον ολα τα side quests εκτος απο ενα που ειναι bugged και ενα που μου ξεφυγε. Αρκετο διαβασμα, οχι νομιζω πολυ περισσοτερο απο pillars η planescape. Ηταν αρκετα καλο και χορταστικο. Σιγουρα θα μπορούσαν να κανουν φοβερα πραγματα αλλα μαλλον θα χρειαζοταν αρκετος χρονος ακομα ο οποιος υποθετω πως δεν υπήρχε. 

Μαχες εδωσα αρκετες παρολο που το παιχνιδι σου δινει την ευκαιρια να τις αποφυγεις. Δινοντας ομως βαση στο role σημειο του παιχνιδιου, ο χαρακτηρας μου δεν "έπρεπε"  να τις αποφυγει. 

Η ιστορια ηταν πολυ καλη και προς το τελος γινεται ακομα καλυτερη. Ολα τα side quest εχουν ενδιαφερον. 

Αξιζε τα περιπου 6 ευρω που εδωσα. Για full price δεν το συζητω! Μονο σε εκπτωση. 

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

το τσιμπησα στα 5 ευρω. Θα δω ποτε θα το ξεκινησω. Ποσο κακο μπορει να ναι δηλαδη σε αυτην την τιμη :D.

Η αληθεια ειναι πως εχω καιρο να ασχοληθω με ενα story driven rpg,ελπιζω οταν το τελειωσω να μου φανουν λιγα τα 5 που εδωσα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...