Προς το περιεχόμενο

Torment: Tides of Numenera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως περιμένουμε και το The Bard's Tale IV από αυτούς, που είχε επιτύχει πάλι τρελά ποσά στο kickstarter. Σήμερα ξεκινάω το Torment, να πω την αλήθεια δεν περιμένω τελικά τόσα πολλά πράγματα - το Wasteland 2 ήταν αρκετά meh. 

Ακριβώς αυτό.

Ήμουν backer του Wasteland 2 (50 ευρώ για κουτάτη έκδοση) και το περίμενα πώς και πώς. Το τελικό αποτέλεσμα δεν με εντυπωσίασε.

Το έχω κάνει και εγώ install το Numenera, αλλά με αυτά που διάβασα, σκέφτομαι να το αφήσω για κανένα χρόνο, για όταν θα βγεί η upgraded έκδοση.

Όπως και να έχει, θα το ξεκινήσω και βλέπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Lol διάβασα το review του ragequit.gr μα καλά αυτό που περιγράφει είναι point and click advenure game wanna be rpg. Τόσο χάλια πια; πάνω που έψηνα collector's :(

Δημοσ.

Eγώ γαμώτο το προπαρηγγειλα σε συσκευασια λογω του οτι εχει και εναν χάρτη αλλά μαθαινω πως υπάρχει προς το παρον κάποιο προβλημα με τον προμηθευτή του παιχνιδιού, για αυτο αλλωστε ακόμη δεν έχει σταλθεί. Το ότι θα ειναι καλο παιχνιδι δεν εχω λογο να το αμφιβάλλω, αλλωστε η συντριπτική πλειοψηφεια αυτό λέει και οτι εχω δει σε gameplay μου άρεσε.

το παράξενο είναι ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι μόνο στην Ελλάδα γιατί το amazon βλέπω ότι την έχει κανονικά διαθέσιμη

https://www.amazon.co.uk/Torment-Tides-Numenera-Collectors-PS4/dp/B01N7KUUWY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488419324&sr=8-1&keywords=Torment+Tides+Of+Numenera+Collectors

Δημοσ.

το παράξενο είναι ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι μόνο στην Ελλάδα γιατί το amazon βλέπω ότι την έχει κανονικά διαθέσιμη

https://www.amazon.co.uk/Torment-Tides-Numenera-Collectors-PS4/dp/B01N7KUUWY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488419324&sr=8-1&keywords=Torment+Tides+Of+Numenera+Collectors

ενταξεί τελικά με ειδοποίησαν πως θα το εχω παρασκευή

Δημοσ.

Είμαι δύο ώρες μέσα στο παιχνίδι. Από τις δύο ώρες, την μιάμιση τουλάχιστον ώρα την ανάλωσα στην ανάγνωση κειμένου.

Το συστήνω αποκλειστικά σε άτομα που ξέρουν πολύ καλά τί είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο απευθύνεται σε βιβλιοφάγους.

Όποιος νομίζει ότι θα παίξει cRPG τύπου Pillars of Eternity κλπ, θα το παρατήσει.

Προσωπικά μέχρι τώρα μου αρέσει.

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν ήξερα για τι μιλάς, θα έλεγα ότι αναφέρεσαι στο Planescape Torment. Άρα καλό σημάδι από μόνο του αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω παιξει εως τωρα κοντά 6 ώρες και ενα πράμα που δεν μου άρεσε καθόλου ειναι η απουσια εικονων με τα προσωπα, οταν συζητας με npcs. Eλεος για αυτο το πράμα,4 εκατομμύρια μάζεψαν. Ελπιζω να κάνουν κατι με κάποιο patch.

Κατα τ'αλλα κλασσικα να περιμενετε πολυ διαβασμα, διπλάσιο και τριπλάσιο συγκριτικά με το Pillars ή Divinity  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Αν η γραφή είναι καλή αυτό δεν είναι μειονέκτημα αλλά προτέρημα. Περιμένω να δω και σχόλια για το αν έχουν όντως τόσο πρόβλημα οι μηχανισμοί, αν υπάρχουν gimmicks, αν πράγματα είναι αδιέξοδα ή μισοτελειωμένα κλπ.

Δημοσ.

Η γραφη ειναι καλή αλλα στην τελική videogame ειναι οχι βιβλιο. Πορτραιτα έπρεπε να βαλουν, κατα τη γνώμη μου πάντα. Επισης πράγματι στην αρχη, η ροη του παιχνιδιου ειναι πολύ εως βασανιστικά αργη. Δε λεω πως αυτο δεν μου αρεσε, απλως το αναφέρω.

Δημοσ.

Και εγώ είμαι στις 3 ώρες και η απουσία πορτρέτων χτυπάει πολύ άσχημα. Προσπαθώ πρίν μιλήσω με κάποιον, να κάνω full zoom-in, μπάς και ψευτοδώ πρόσωπο.

Δυστυχώς όταν γυρνάω από τη δουλειά και βάζω να παίξω, το παιχνίδι μου φέρνει υπνηλία, ακριβώς όπως παθαίνω όταν διαβάζω κουρασμένος κάποιο βιβλίο.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πώς είναι το παιχνίδι από bugs; Να το ξεκινήσω αμέσως ή να περιμένω για τα πρώτα patches;

Εδώ και καιρό παίζω μόνο παλιά παιχνίδια, που είναι φτηνά, πατσαρισμένα και παίζουν σε παλιά μηχανήματα. Αλλά ήμουν backer, οπότε αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που αποκτώ τη στιγμή που βγαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Μετα το κραξιμο που φαγανε και τις κριτικες  στο steam κλπ βγάλανε το τελευταιο update #66 που αξίζει κάποιος να το διαβασει ολόκληρο αλλά το συγκεκριμένο αποσπασμα που ίσως σε ενδιαφέρει

"

To that end, we are pleased to announce that we will be working on additional content and updates for Torment post-release. These updates will include:
  • Oom ("The Toy" companion).
  • Voluminous Codex.
  • Crisis system improvements.
Our initial updates to the game will focused on bug fixes, optimizations, and other improvements, while the content additions will come later down the line. Both the patches and content updates will, of course, be completely free for all Torment owners, including backers, PC buyers, and console players. We will have more news on these in the coming weeks and months!"

Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι τρομερό, αλλά αν εχεις κάτι άλλο να παιξεις θα σου έλεγα να το αφησεις για μερικους μήνες (τουλαχιστον εγω αυτο θα κανω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...