Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις πριν μερικές μερες αγορασα το Sony Xperia J, και προσπαθω να συνδεθώ στο ιντερνετ μεσω wifi απο το ρουτερ του σπιτιου μου, όμως στη λιστα των διαθέσιμων δικτυων στο xperia j, δεν εμφανίζει καν το ονομα του δικού μου δικτυου... αλλά ολα τα υπολοιπα της γειτονιας...

Από το wifi του laptop που εχω, το εντοπιζει κανονικά και συνδεεται.

Δοκίμασα να κανω reset στο ρουτερ ομως δεν είχε κανενα αποτέλεσμα.

Γιατί συμβαινει αυτό? Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Που να ξερει το παιδι πως να αλλαξει channel βρε; chriskoz πληκτρολογησε στον browser σου 192.168.2.1 και βαλε τα στοιχεια. (Αν δε γνωριζεις τα στοιχεια δες το κουτι του ρουτερ καπου τα γραφει ή στα περιεχομενα του κουτιου) Μετα απο εκει αναλογως τοn provider σου θα σου βγει ενα μενου ξερω γω αν το ψαξεις καλα καπου θα βρεις για channel. ΑΠο εκει περα μετα μπορεις να το αλλαξεις,κανοντας save τις αλλαγες μετα.

edit: Για να μην παιδευεσαι συνηθως τα default ειναι Username: admin Password: admin 

Δημοσ.

Κατα 95% η IP του ρουτερ ειναι η 192.168.1.1

Στην καρτελα Wireless (αναλογα το ρουτερ που εχεις) εχει επιλογη για κανναλι εκπομπης, προσπαθησε να αποφυγεις το 13.

Δημοσ.

Τέλεια!!! αλλαξα το channel, ναι, και βρήκε το SSID του ρουτερ μου! Ευχαριστώ παρα πολυ για τη πολυτιμη βοηθεια!!!

orck το βρηκα το ip ναι. Το channel 13 ειχε, γι αυτο δε θα το εβρισκε φαινεται.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα!!εχω το ιδιο προβλημα αλλα δεν καταλαβαινω τις οδηγιες που δινετε παραπανω...δεν εμφανιζεται καθολου το το wifi του σπιτιου μου..εντελως ξαφνικα..εχω κανει επανεκκινηση αλλα δεν διορθωνεται..τι προτινετε;παρακαλω οι οδηγιες να ειναι οσο πιο απλοποιημενες!ευχαριστω εκ των προτερων 

Δημοσ.

Καλημερα!!εχω το ιδιο προβλημα αλλα δεν καταλαβαινω τις οδηγιες που δινετε παραπανω...δεν εμφανιζεται καθολου το το wifi του σπιτιου μου..εντελως ξαφνικα..εχω κανει επανεκκινηση αλλα δεν διορθωνεται..τι προτινετε;παρακαλω οι οδηγιες να ειναι οσο πιο απλοποιημενες!ευχαριστω εκ των προτερων

Πριν συνδεόταν κανονικά!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...