arxaggelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, - το budget είναι ταβάνι τα 1350-1400 ευρώ για όλους τους προτζέκτορες μαζί. Χρειάζομαι 5, για ισάριθμες αίθουσες παρουσιάσεων με ταβάνια σε κανονικό ύψος. - Η απόσταση προβολής πολύ πρόχειρα υπολογίζω ότι είναι μάξιμουμ 2,5-3 μέτρα, αλλά αυτό μπορώ να το διασταυρώσω εάν χρειάζεται και εάν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. - Εάν δεν έχουν δαχτυλίδι ζουμ, η διαγώνιος προβολής σε αυτήν την απόσταση πρέπει να είναι περίπου 50" (για διαθέσιμα πανιά δεν με έχουν ενημερώσει). - Πρέπει να έχουν οπωσδήποτε VGA και κατά προτίμηση (για να μην πω επίσης οπωσδήποτε) και επιπλέον HDMI. Μόνο με HDMI η RCA, δεν μας κάνουν - Πρέπει να είναι όσο φωτεινότεροι γίνεται σε αυτά τα $$ γιατί οι χώροι δεν έχουν ιδιαίτερες δυνατότητες συσκότισης. Θέλω να βρώ το καλύτερο που μπορούν να αγοράσουν αυτά τα λ7. Ξέρω ότι δεν είναι πολλά, αλλά υπολογίζω στην ποσότητα για να πέσουν κάπως οι τιμές με παζάρι. Δεν ξέρω ακόμη εάν μπορώ να δω αμαζον κλπ αλλά μάλλον δεν μπορώ. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πόσο ακόμη θα κοστίσουν πολύ χοντρικά x5 βάσεις για ταβάνι, καλώδια VGA/HDMI 5-10 μέτρα το καθένα), προεκτάσεις ρεύματος, και εκείνα τα πλαστικά που κρύβουν τα καλώδια στους τοίχους ΔΕΝ εχω ιδέα από προτζέκτορες. Όπιυ βρείτε λάθος στα παραπάνω, μη διστάσετε. Χελπ και θενκς.
graphist83 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το budget ειναι πολυ μικρο για αγορά αξιοπρεπούς μηχανήματος. Οριακά σας καλύπτει ο OPTOMA DS211. Εχει αυτά που ζητατε. Η καθε βάση οροφής ξεκινά χονδρικά απο 10 με 15€ το τεμ. To καθε καλώδιο vga 10μ περίπου 7 με 10 € Και τα κανάλια πανε ανάλογα το μέγεθος. Υπολογίστε περίπου 1,5€ το μετρο.
arxaggelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,όπως έμαθα σήμερα, τα καλώδια/εργατικά/βάσεις κλπ είναι έξτρα, και δεν θα σχοληθώ εγώ, οπότε είμαστε εντάξει από εκεί οσον αφορά τα $$. Λογικά θα εξοικονομήσουμε +30-40 ευρώ για τον κάθε προτζέκτορα από εκεί, που δεν τα υπολόγισα στο παραπάνω budget. Οπότε πάμε στα 300 έκαστος. Αν τώρα υποθέσουμε ότι μας ρίχνουν λίγο την τιμή με παζάρι αφού θα πάρουμε και τους 5 μαζί, συνδυαστικά ίσως να μπορούμε να πάμε και στα 330-350, με υποχωρήσεις στο budget μας προς τα πάνω φυσικά. Ρε γμτ με χαλάει πολύ να μην έχει HDMI τη σήμερον ημέρα.Αν μπορέσουμε να πάμε πχ στον BenQ MS517, που μου άρεσαν τα specs του, πώς σου φαίνεται; Είναι στα 344 τώρα. Πιστεύεις ότι είναι καλό και αξιόπιστο μηχάνημα για την τιμή του; Η απόσταση σε specs πάντως είναι μεγαλύτερη από την απόσταση σε τιμή, σε σχέση με τον Optoma.
arxaggelos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 bump κανένας γνώμη για τον παραπάνω BenQ;
Sorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλύτερα να πας εδώ http://www.avclub.gr και να θέσεις το ερώτημά σου. Υπάρχει πολύ κόσμος να σε βοηθήσει. Για τι χρήση θα είναι οι προτζέκτορες; 1
Sorath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τρέχα όσο προλαβαίνεις! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.180881&sid=1
graphist83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μια χαρα ειναι σε καλυπτει σε αυτα που θες. Σαν εταιρια εχει παραδοση.
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Την είδα την προσφορά του e-shop και τα έχω πάρει στο κρανίο γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω πριν πάρουμε το τελικό ΟΚ για τα λ7 και κατά πάσα πιθανότητα θα τη χάσουμε την προσφορά! Μεγάλη γκαντεμιά. Ίσως υπάρχει μια ελπίδα μέχρι την άλλη Παρασκευή αλλά δύσκολο το βλέπω. Υποτίθεται ότι μου ανέθεσαν την έρευνα αγοράς έτσι στο.χαλαρό επειδή έχουμε μέλλον ακόμη, οπότε δεν το βλέπω. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορώ να χτυπήσω την ίδια τιμή και όταν θα έχω τα λεφτά να παίξω. Πάντως ευχαριστώ.για τη συμβουλή, θα ρωτήσω και στο άλλο φόρουμ που μου προτείνατε. Η χρήση είναι επαγγελματική, με την έννοια ότι θα χρησιμοποιείται για τα πάντα ΕΚΤΟΣ από home theatre. Παρουσιάσεις, slideshows, κλπ, και βίντεο μόνο στα πλαίσια παρουσίασης, δηλαδή αρκετά περιστασιακά. Απλά όπως είπα οι δυνατότητες συσκότισης των αιθουσών είναι περιορισμένες. Ελπίζω να αρκούν 2800 γιατί δεν υπάρχουν $$ για δυνατότερο.
Sorath Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Για παρουσίαση μια χαρά είναι ο Benq. 2800 είναι πολύ δυνατό, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ακόμα και με φώτα ανοιχτά. Είναι και DLP οπότε ακόμα καλύτερα
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Να'σαι καλά sorath, όσο το ψάχνω τόσο βλέπω ότι είναι ίσως ό,τι πιό εξοπλισμένο μπορείς να πάρεις με αυτό το budget. Ίσως για αυτό να με προβληματίζει, φτηνό μοντέλο με αξιοπρεπέστατα specs και από κορυφαία μάρκα στο είδος, και να μην μπορώ να βρω αρκετές πληροφορίες, ούτε από ξένα site. Πάντα έρχεται στο μυαλό η σκέψη μήπως πρόκειται για σάπιο μοντέλο και δνε φεύγει με την καμία. Αλλά από την άλλη, ποιό άλλο σε αυτήν την κατηογρία πείθει για την ποιότητά του; Θα δω μέσα στην εβδομάδα μήπως μπορώ να "σπρώξω" την...εκταμίευση. Και ας ελπίσουμε ό,τι πάρουμε τελικά να...ανάβει ευχαριστώ για τη βοήθεια
mpasketpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλη τυχη φιλε μου αλλα δε νομιζω να προλαβεις.. Ειναι και εκταμιευση... Αν θες επικοινώνησε με την e-shop πες τους οτι θα αγορασεις 5 να στους κρατησουν αν μπορουν παρακαλεσε και εσυ λιγο αν πετυχεις σε καλο ατομο (στο τηλεφωνο παντα) πιστευω να μπορεσει να κανει κατι..
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Βασίζομαι κάπως στο γεγονός ότι το e-shop κάνει τούμπες για ρευστό (πιστεύω), οπότε ευελπιστώ ότι και μετά τη λήξη της προσφοράς θα μπορέσουμε να πιάσουμε αντίστοιχη τιμή. Θα δούμε τί θα μας πουν και στο τηλέφωνο και αναλόγως πράττουμε. Δεν ξέρω μόνο τί γίνεται με την εγγύηση στην περίπτωση που το e-shop κλείσει. Προφανώς μας καλύπτει η BenQ αλλά δεν ξέρω την πολιτική επιστροφών τους. Επίσης, για να είμαι και ειλικρινής, τα μαγαζιά "στο χείλος" τα φοβάμαι λίγο, ελπίζω να μην παραδίδουν τίποτε από RMA. To e-shop έχει και βεβαρυμένο ιστορικό στον τομέα αυτό.
mpasketpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με την εγγυηση αν παθουν κατι. Ειναι και ακριβω το προϊον οποτε θα σε εξυπηρετησουν. 1
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παιδιά δεν έχουμε ψωνίσει κόμη, αλλά πλέον ο ΜS 517 βγαίνει περίπου 310 ευρώ στο αμαζον αγγλίας. Επειδή έχουν περάσει κάποιοι μήνες, υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα $$ ή να προχωρήσουμε; Λέω να πάρω έναν για αρχή και μόλις έρθει και είναι όλα ΟΚ να πάμε και για παραπάνω. Το αμαζον λέτε σηκώνει παζάρια για 5 μηχανήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα