giannis97 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 καλησπερα, καθως βαζω email και κωδικο παταω open κατω δεξια για να μπω στο παιχνιδι αλλα μου βγαζει αυτο SERVERERROR FATAL ERRORCODE 7 τι πρεπει να κανω;; σας παρακαλω πολυ πειτε μου γιατι στον λογαριασμο εχω βαλει πολλα λεφτα!! οτι ξερει ο καθενας να το πει εδω σας παρακαλω παρα πολυ !!!!
evoracing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ηρέμησε καλέ! μην μας πάθεις και τίποτα και μετά έχουμε 222889 μέλη ..... Δεν είσαι και ο μόνος https://www.facebook.com/OfficialNeedforSpeedWorld?ref=ts&fref=ts
giannis97 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ρε φιλε δεν βοηθα αυτο, θα ηθελα συγκεκριμενα πραγματα σε παρακαλω
evoracing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Έχουν θέμα οι servers... Μην φοβάσε δεν χάνεις τίποτα. Αν όχι τώρα το βράδυ, αύριο το πολύ το αργότερο θα έχει στρώσει
giannis97 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 μα ρε φιλε συνεχειζει αυτο εδω και πολυ καιρο, μην σου πω μηνα
BubbleMaker Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Διάβασε την περιγραφή του βίντεο. Απ ότι φαίνεται γίνεται ένα μπέρδεμα με τους λογαριασμούς και θεωρούν ότι χρησιμοποιείς cheats.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα