Προς το περιεχόμενο

pc - hdmi - tv (audio prob.)

fuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια θελω να συνδεσω την TV με το PC μου μεσω HDMI ομως δεν βγαινει ο ηχος απο την τηλεοραση αλλα μονο απο τα ηχεια του PC.... τι παει στραβα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεξι κλικ στο ηχειο κατω δεξια στην οθονη - playback devices - και απο εκει επελεξε να δεινει ηχο απο το hdmi .

φιλε το εχω κανει αυτο αλλα παλι δεν...

Κανονικα πρεπει να σου βγαζει ηχο απο την tv . Απο το print screen δειχνει οτι σου βγαζει ηχο απο το hdmi .

Δες και απο το control panel της καρτας γραφικων .

Για να παιξει ηχο η tv πχ μια ταινια πρεπει η κωδικοποιηση του ηχου να ειναι stereo , δηλαδη dts δεν παιζει η tv . Βαλε απο το pc ενα τραγουδι να δεις αν παιζει ή ενα videaki απο youtube .

Κανονικα πρεπει να σου βγαζει ηχο απο την tv . Απο το print screen δειχνει οτι σου βγαζει ηχο απο το hdmi .

Δες και απο το control panel της καρτας γραφικων .

Για να παιξει ηχο η tv πχ μια ταινια πρεπει η κωδικοποιηση του ηχου να ειναι stereo , δηλαδη dts δεν παιζει η tv . Βαλε απο το pc ενα τραγουδι να δεις αν παιζει ή ενα videaki απο youtube .

Όχι δεν έχει σημασία, τον ήχο τον στέλνει το PC.  Ποια είναι η κάρτα γραφικών και ποια η TV ? Επανεγκατάσταση drivers δοκίμασες ?

• 1 μήνα μετά...

η τηλεοραση ειναι Samsung UE32EH4000 και η καρτα γραφικων ειναι nvedia Geforce 9800 GT

τι μπορει να εχω κανει λαθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...