Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας! Υπερπολύτιμη η βοήθεια σας! Συνεχίστε ετσι!  :-D

Δημοσ.

Oριστε απο το digital-master στα Χανια. Στελνει με δωρεαν συναρμολογηση και μεταφορικα σε όλη την Ελλαδα. Νομιζω οτι μπορεις να πληρωσεις με δόσεις.

post-247983-0-47281000-1362591559_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας! Υπερπολύτιμη η βοήθεια σας! Συνεχίστε ετσι!  :-D

Παρακαλώ! :)

Επειδή η 7870 με πυρήνα Tahiti LE είναι ότι καλύτερο στην σωστή τιμή αυτή τη περίοδο, προσπαθούμε να την χωρέσουμε στη σύνθεση. Είναι σαν να έχεις πάρει κάρτα ανώτερης κατηγορίας. ;)

Δυστυχώς δεν την έχουν πολλά καταστήματα την έκδοση αυτή και όσα την έχουν, δεν δέχονται όλα δόσεις επί της τιμής.

Το e-gate όμως έχει την ακριβότερη υλοποίηση της Sapphire, τίμημα διόλου ευκαταφρόνητο δυστυχώς στα 260€.

* Πάρα πολύ καλή η σύνθεση του XMorsX απ' το digitalmaster, που ναι δέχεται κι αυτό μέχρι 36 δόσεις μέσω πιστωτικής. Τσέκαρε τη λίστα εδώ:

http://www.digital-master.gr/el-gr/Document.aspx?ElementName=PaymentTypes

Το μόνο που ίσως σε δυσκολέψει στην επιλογή σου, είναι ότι το κατάστημα βρίσκεται στα Χανιά.

Όπως και να 'χει, σταθμίζεις τι σε βολεύει κι αναλόγως πράττεις. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και πάλι ευχαριστώ, μου κάνετε μεγάλη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση! Ακόμα και από κόντα καλύτερη ανάλυση απ' αύτη δεν νομίζω να βρω! :P  Τα συγχαρητήρια μου κύριοι!  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...