NikosK88 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας! Υπερπολύτιμη η βοήθεια σας! Συνεχίστε ετσι!
XMorsX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Oριστε απο το digital-master στα Χανια. Στελνει με δωρεαν συναρμολογηση και μεταφορικα σε όλη την Ελλαδα. Νομιζω οτι μπορεις να πληρωσεις με δόσεις. 1
giokou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας! Υπερπολύτιμη η βοήθεια σας! Συνεχίστε ετσι! Παρακαλώ! Επειδή η 7870 με πυρήνα Tahiti LE είναι ότι καλύτερο στην σωστή τιμή αυτή τη περίοδο, προσπαθούμε να την χωρέσουμε στη σύνθεση. Είναι σαν να έχεις πάρει κάρτα ανώτερης κατηγορίας. Δυστυχώς δεν την έχουν πολλά καταστήματα την έκδοση αυτή και όσα την έχουν, δεν δέχονται όλα δόσεις επί της τιμής. Το e-gate όμως έχει την ακριβότερη υλοποίηση της Sapphire, τίμημα διόλου ευκαταφρόνητο δυστυχώς στα 260€. * Πάρα πολύ καλή η σύνθεση του XMorsX απ' το digitalmaster, που ναι δέχεται κι αυτό μέχρι 36 δόσεις μέσω πιστωτικής. Τσέκαρε τη λίστα εδώ: http://www.digital-master.gr/el-gr/Document.aspx?ElementName=PaymentTypes Το μόνο που ίσως σε δυσκολέψει στην επιλογή σου, είναι ότι το κατάστημα βρίσκεται στα Χανιά. Όπως και να 'χει, σταθμίζεις τι σε βολεύει κι αναλόγως πράττεις. 1
NikosK88 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Και πάλι ευχαριστώ, μου κάνετε μεγάλη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση! Ακόμα και από κόντα καλύτερη ανάλυση απ' αύτη δεν νομίζω να βρω! Τα συγχαρητήρια μου κύριοι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα