Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν είναι σίγουροι για το τι κάνουν, και αν το κάνουν σωστά καλύτερα να το αφήσουν σε ένα πιο έμπειρο, ή έναν τεχνικό.

Μην αντί για μια μητρική ή έντα τροφοδοτικό (τα οποία πιθανόν να καλύπτονται απο εγγύηση) καταστρέψουν τα μηχανήματα.

Δημοσ.

Ανοιχτό είναι φυσικά το κουμπάκι του τροφοδοτικού δεν είμαστε και τόσο άσχετοι..  :-D Ξέρουν τι κάνουν ειδικά ο αδερφός του ξέρει καλά από αυτά κι εγώ που το είδα όλες οι συνδέσεις καλές μου φάνηκαν. Όμως πως είναι δυνατών να κάηκε το τροφοδοτικό τόσο γρήγορα και μάλιστα αυτό που είναι καλό σωστά?

Δημοσ.

Ανοιχτό είναι φυσικά το κουμπάκι του τροφοδοτικού δεν είμαστε και τόσο άσχετοι..

Δέν είπα ότι είσαι "άσχετος"

μυαλό είναι και κολλάει καμμιά φορά,γιά αυτό και το ανέφερα ^_^

Δημοσ.

Ανοιχτό είναι φυσικά το κουμπάκι του τροφοδοτικού δεν είμαστε και τόσο άσχετοι..  :-D Ξέρουν τι κάνουν ειδικά ο αδερφός του ξέρει καλά από αυτά κι εγώ που το είδα όλες οι συνδέσεις καλές μου φάνηκαν. Όμως πως είναι δυνατών να κάηκε το τροφοδοτικό τόσο γρήγορα και μάλιστα αυτό που είναι καλό σωστά?

Μπορεί να έσκασε κανένας πυκνωτής από μέσα...δεν έχει σημασία...όλα τα μηχανηματα χαλάνε κάποια στιγμή!

Δοκιμάστε άλλο τροφοδοτικό στο pc για να σιγουρευτείτε...είναι το πιο απλο!

Δημοσ.

Και ο ποιο καλός psu δεν αντέχει την υπέρταση... Ένα τσαφ να κάνει πάει και εκει παρακαλάς να μην κουβαλήσει και αλλα μαζί του...

Δημοσ.

Τα ανεμιστίρια είναι όλα συνδεδεμένα (έχει πάρα πολλά όλος ο υπολογιστής)

Τα λαμπάκια στη motherboard δεν ανάβουν καθόλου ούτε για μια στιγμή.

Όλα τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα και είναι σε άριστη κατάσταση.

Και αυτό με το σύρμα το είχε κάνει ο αδερφός του φίλου μου με πολύμετρο και δούλευε

Δημοσ.

εγκυκλοπαιδικά τελείως.

πάντως, το μόνο που μένει σαν ένοχος είναι κάποια περίεργη γείωση στο κουτί.. που σημαίνει ότι όντως θα το πας βόλτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...