Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο καιρό προσπαθώ να κάνω το L.A. Noire να λειτουργήσει στον υπολογιστή μου (αφθεντικό) και μόλις σήμερα δοκίμασα κάτι, μετά από πολύ καιρό που είχα ξεχάσει σχεδόν ότι υπάρχει το παιχνίδι αυτό στη λίστα μου... Ενώ έβγαλα το ένα στικάκι της ραμ, όλα λειτουργούσαν ρολόι! το παιχνίδι έπαιζε για πρώτη φορά! Δοκίμασα και με το άλλο στικάκι που είχα βγάλει, και πάλι έπαιζε! Ενώ μαζί αν τα βάλω, και τα δύο στικάκια, σε όποια θέση, το σύστημα κολλάει και μου πετά βλε οθόνη την ώρα που φορτώνει το παιχνίδι... Τι γίνεται ρε παιδιά;;; Οι μνήμες είναι της υπογραφής μου  και τις έχω βάλει στη θέση 2,4. τη θέση 1,3, δεν τις έχω δοκιμάσει καθώς δε με αφήνει η ψύκτρα μου.

Τι μπορεί να φταίει; Δε παίζει dual channel η μητρική μου; Αν και μου φαίνεται αδύνατον!

Δημοσ.

Την μπλέ οθόνη στην βγάζει μονο με το συγκεκριμένο παιχνίδι με αλλα παιχνίδια η γενικότερα ?

Φαντάζομαι οτι και οι 2 ram ειναι ακριβώς ίδιες (mhz timings κτλπ), δες αν στο bios στις επιλογές για overclocking της cpu η και των ram κατα λάθος εχει μπει η επιλογή για overclocking, αν εχει μπει βάλτο στα defaults.

Αφου λες οτι δεν σου βγάζει μπλε οθόνη οταν ανοίγει στο pc αλλα μονο στο παιχνίδι βαλε και τις 2 ram επάνω και τρέξε ενα Link.png Site: http://www.memtest.org/">memtest για κανα 2ωρο και δες αν θα πάρεις κάποιο errror.

Δεν ξέρω αν εχει σημασία αλλα μπορεί να παίζει ρόλο οτι δεν τις έχεις στην θέση 1,3 , κατα κανόνα εκει μπαίνουν αν εχουμε 2 αλλα δνε ξέρω αν εχει σημασία δεν μου εχει τύχει, εγω θα σου πρότινα απο περιέργεια να βάλεις μια αλλγη ψήκτρα να δοκιμάσεις τις ram και σε αυτην την θέση η να βρείς απο κάποιον φίλο αλλες ram, γενικά να κάνεις δοκιμές γιατι αν λες οτι δεν σου βλέπει και το dual channel παίζει να πρέπει να ειναι στην θέση 1,3 αλλα και παλι δεν ειμαι σίγουρος , δοκίμασε το

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη ψύκτρα δε μπορώ να βάλω... Όμως θα κάνω το τεστ. Αν και το είχα κάνει και στο παρελθόν και δε μου είχε εμφανήσει σφάλματα, πριν 1,5 μήνα. Επίσης όλα είναι στοκ. Και τέλος, αναγνωρίζει τις μνήμες σαν dual. Αλλά κολλά το σύστημα όταν είναι και οι δύο στο φόρτωμα του L.A. Noire και όταν παίζω pool multiplayer στο miniclip. Και κάποια random crashes, ελάχιστα, με μπλε οθόνες πάντα.

EDIT

Δοκίμασα στις θέσεις 1 και 3 και παραδόξως, δεν κόλλησε κια το παιχνίδι λειτούργησε κανονικά! Μόνο που είναι λίγο πιεσμένη η μνήμη στη θέση ένα και γέρνει λίγο δεξιά. Κατά τα άλλα μια χαρά! Δε το περίμενα! Θα συνεχίσω όμως τα τεστ και θα ενημερώσω!

Επεξ/σία από alexander1405
Δημοσ.

Το memtest τι αποτελέσματα έβγαλε ?

Αν μπορείς να βρεις ενα σετάκι ram απο κάποιο φίλο σου η εχεις εσυ δοκίμασε να δουμε

Δημοσ.

Το memtest με 3 ώρες λειτουργίας, δεν έβγαλε κανένα σφάλμα... Δυστυχώς, ο μόνος φίλος μου που μένει κοντά με μένα και έχει υπολογιστή και όχι λάπτοπ, είναι ένας και έχει ακριβώς ίδια σύνθεση συστήματος με μένα... Και αντιμετωπίζει μάλιστα και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μένα στο L.A. Noire. Όχι όμως και στο multiplayer pool. Εκείνος, μπορεί να το παίξει χωρίς να κολλήσει το σύστημά του. Και μάλιστα, είχα κάνει μια δοκιμή, είχα πάρει τη δική του κάρτα γραφικών, ίδια με τη δική μου, και έπαιξα pool στο miniclip και δε κόλλησε ποτέ! Ενώ εκεινού όσο είχε τη δική μου κάρτα, είχε κολλήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...