Προς το περιεχόμενο

TERA Gods of Olympus (Ελληνικο Guild)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο τοτε που το TERA εγινε F2P το παιχνιδι γνωριζει μεγαλη επιτυχια. Ετσι αποφασισαμε να δοκιμασουμε την τυχη μας με ενα αμιγως Ελληνικο guild, αποτελουμενο απο εμπειρα ατομα στο χωρο των mmo's, οπως επισης σοβαρα και προθυμα να βοηθησουν τους νεους παικτες.

Αν επιθυμειτε να δοκιμασετε το game και σας ενδιαφερει να κανετε join στο guild μας, καντε apply in game ή whisper  σε καποιο απ τα μελη μας.

Ευχαριστω πολυ :)

Guild: Gods of Olympus

Server: Balder (PvP)

Δημοσ.

αμα ητανε ο  server ητανε pve θα εμπενα αλλα ακομα δεν το ξερω καλα το game τωρα το μαθενω :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

αμα ητανε ο  server ητανε pve θα εμπενα αλλα ακομα δεν το ξερω καλα το game τωρα το μαθενω :)

ειναι θεμα γουστου ο server οχι μονο στο TERA αλλα γενικα σε ολα τα mmo's. σου ευχομαι να ευχαριστηθεις το game γιατι ειναι καλο και ειδικα στις μερες που διανυουμε εμεις οι ελληνες το οτι ειναι και free  μετραει πολυ :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

συνεχιζουμε to recruit, σας περιμενουμε :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

καθε μερα και περισσοτεροι. ξεπερασαμε τα 120 μελη και συνεχιζουμε :)

Δημοσ.

απ' ότι βλέπω θα ξεκινήσω κι εγώ. δεν είμαι πλέον Hardcore gamer όπως πριν 15-20 χρόνια :P αλλά κάτι κάνω. το Lineage2 πάντως είχε φάει άπεριο λιώσιμο.

θα κατεβάσω το παιχνίδι το απόγευμα , μιας και είδα ότι είναι και Free2play.

με ποιόν να επικοινωνήσω για το appliance στο guild?

Δημοσ.

Παιζει κανενα acount στον killian ρε παιδια που να μην το χρειαζετε καποιος γιατι παιζουν καποιοι κωλητοι μου και δεν μπορεις να κανεις καινουριο acount δυσρηχως και λεω να ξεκινισω να δω τι λεει..

Επισκέπτης
Δημοσ.

απ' ότι βλέπω θα ξεκινήσω κι εγώ. δεν είμαι πλέον Hardcore gamer όπως πριν 15-20 χρόνια :P αλλά κάτι κάνω. το Lineage2 πάντως είχε φάει άπεριο λιώσιμο.

θα κατεβάσω το παιχνίδι το απόγευμα , μιας και είδα ότι είναι και Free2play.

με ποιόν να επικοινωνήσω για το appliance στο guild?

και γω μια απ τα ιδια φιλε μου. παιζω απ το eq1 mmo's (eve-wow-rift-warhammer-swtor-gw2) αλλα πλεον ειμαι casual. για casual φαση κα με τη παραμετρο οτι ειναι free,  το game ειναι πολυ καλο. οτι πρεπει θα ελεγα.

για να μπεις στο guild εχει επιλογη να κανεις apply αυτοματα ή μπορεις να μιλησεις με τον karfitsa in game

Δημοσ.

είναι και 50giga το  άτιμο! ελπίζω να έχω χρόνο και διάθεση για ένα ακόμα νέο παιχνίδι, μιας και είμαι ήδη σε Path of Exile & Torchlight II

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβάζω ότι ο balder lagάρει πολύ. Αληθεύει;

προσωπικα δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με latency αλλα ισως αλλοι εχουν. δεν ξερω παραπανω να σου πω

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση..το κατεβασα στον σταθερο μου και θελω να το βαλω και στο λαπτοπ μου.Ιδια διαδικασια κανω η μπορω να αντιγραψω τον φακελο μονο?θα εχω καποιο προβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...