delimaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 θελω να αγορασω ηχεια μεχρι 22 ευρω που να συνδεοντε με το laptop μου και να ακουγοντε δυνατα λιγο βοηθεια :P
delimaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 θες 2.0 ή 2.1 (δλδ και με wooferάκι) ? δεν ξερω απο τετοια απλα θελω να ακουγοντε
PsyGreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 οκ λοιπόν τότε άρχιζε να ρίχνεις μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?order_dir=asc&page=1&price_max=22&price_min= τα πιο δυνατά, από τα χαρακτηριστικά τους είναι για 2.0 στα 8 Watts (4 για κάθε δορυφόρο) και για 2.1 στα 16 (10 για το woofer και από 3 σε κάθε δορυφόρο) ξαναλέω πως αυτά είναι τα max από τα χαρακτηριστικά, δεν ξέρω στην πράξη τι γίνεται μιας και έχω εδώ και χρόνια τα Z5500 της Logitech
Antwni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 δεν ξέρω στην πράξη τι γίνεται μιας και έχω εδώ και χρόνια τα Z5500 της Logitech Σιγά ρε καγκουρομαν Z2300 ftw
@topos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 logitech s220 Tα απολυτως καλυτερα ηχειακια που μπορεις να αγορασεις με 20ευρω. Βεβαια μην περιμενεις να κανουν και θαυματα,σε κανενα μικρο δωματιακι θα ναι οκ,για σαλονι φαση πρεπει να πας σε (πολυ) περισσοτερα.
giannisv6 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 logitech s220 Tα απολυτως καλυτερα ηχειακια που μπορεις να αγορασεις με 20ευρω. Βεβαια μην περιμενεις να κανουν και θαυματα,σε κανενα μικρο δωματιακι θα ναι οκ,για σαλονι φαση πρεπει να πας σε (πολυ) περισσοτερα. Τα έχω ειναι απλώς όκ,τιποτα περισσότερο,αξίζουν τα χρηματα τους,αλλά αν έβρισκες πουθενά τα logitech x 210 θα ηταν το ιδανικό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα