Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο section (αν δεν ειμαι ζητω συγνωμη).

Θελω να μου συστησεται μερικα ροοτερ για επαγγελματικη χρηση (μεγαλυτερος συγχρονισμος και αλλα τετοια).

Σημειωση* Χρειαζομαι ενα αρκετα καλο ροοτερ με καλο συγχρονισμο σε download/upload. Εχω ακουσει οτι τα καλυτερα ειναι cisco και netgear.. εσεις τι μου προτείνεται??

Μπορω να δωσω για ροοτερ μεχρι 200ευρο.

Δημοσ.

Cisco με 200 ευρω.... παιρνεις δε παιρνεις να ξερεις.

Κοιτα και σε draytek vigor ή mikrotik.

Ποσα τερματικα θα υποστηριζει το ρουτερ σου? Τι αναγκες θα εχεις? Αν θες να μπεις και σε διαδικασιες site filtering-blocking κ.λ.π.

πηγαινε σε cisco - mikrotik

Βαλε παραπανω budget  θα σου προτεινα και πηγαινε σε cisco ή mikrotik.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει μόνο ο καλός συγχρονισμός κάνεις τη δουλειά σου και με απλό μόντεμ.

Αν χρειάζεσαι εξειδικευμένες υπηρεσίες (vpn, guest wifi, καλό firewall, bandwidth management) επιλέγεις κάτι καλύτερο.

Μια οικονομική λύση για επαγγελματική χρήση σε μικρές επιχειρήσεις (και όχι μόνο) είναι τα draytek.

Δημοσ.

Οπως ειπα ενδιαφερομαι για καλο συγχρινισμο γιαυτο και θελω ενα καλυτερο ροοτερ, τωρα οσο για τα extra του ροοτερ που μου λες δεν εχω θεμα... Απλα θελω ενα καλο ροοτερ και τελειο συγχρονισμο και τωρα που το σκευτομαι σαφως να εχει ενα καλο firewall και αν εχει και τα υπολοιπα που ανεφερες δεν με χαλαει.

Μπορω να δωσω και παραπανω χρηματα αν ειναι να παρω κατι καλο αλλα το θεμα ειναι τι συστηνεται εσεις;;

Δημοσ.

Καλημέρα,

Φίλε μου νομίζω πως τα έχεις λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στο μυαλό σου.

Ο συγχρονσμός που θα έχεις δεν έχει να κάνει με το τί router/μόντεμ έχεις(δε θα σου πω ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τον συγχρονισμό 1ον γιατί είναι εκτός θέματος & 2ον αν ψαχτείς λίγο στο φόρουμ θα βρείς απαντήσεις).

πχ σπίτι μου έχω ένα THOMSON TG585 που συγχρονίζω στα 7mbit και στη δουλειά μου πάλι ένα THOMSON TG585 που συγχρονίζει στα 23mbit ;)

Οπότε καλό είναι για μένα να κρατήσεις το μόντεμ που θα σου δώσει ο πάροχος σου και μην μπείς σε περιττά έξοδα καθώς δεν θα δείς διαφορά με ένα ΄καλύτερο΄ router/modem.

Δημοσ.

Μερικά ρουτερ όντως συγχρονίζουν κάπως καλύτερα και αυτό έχει να κάνει με την ευαισθησία των κυκλωμάτων στο κομμάτι του modem τους. Η διαφορά όμως είναι της τάξης του 0.5-1.0 Mbits. Δεν αξίζει για μία τόσο μικρή διαφορά να πάρεις καινούριο μοντεμ. Έχουμε και κρίση!

Δημοσ.

αν θες ρουτερ νακανει πολλα και σχετικα νορμαλ τιμη πας σε vigor.cisco παρα πολλα λεφτα το adsl κομματι τους δεν το συμπαθω και επισης θα πρεπει να ξερεις να τα ρυθμισεις αφου συνηθως τα πιο πολλα γινονται απο κονσολα.απο εκει και περα το θεμα συγχρονισμος ειναι πονεμενο.σε χαλια γραμμη πχ εχω δει cisco να συγχρονιζει μισο megabit και ενα thomson να συγχρονιζει στα 2 mbit και ας κανει 20 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

εχω το cisco 857w σε αριστη κατασταση αν ενδιαφερεσαι και το δινω στα 200 ευρω ακριβως με αναβαθμισμενο firware και με τα καλωδια του βεβαια και τα παρελκομενα του το πουλαω γιατι δν το χρειαστικα,ειναι wireless modem/router over pots δηλαδη για πστν γραμμη.με την συσκευασια του βεβαια αν ενδιαφερεσαι και οποιος αλλος ας με ενημερωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...