DrenDenn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλημερίζω. Ενώ παίζω κανονικά το football manager 2012 πρώτη χρονιά στα φιλικά μου πετάει ενα error crash dump .dmp. Έψαξα στο ιντερνετ για το τι μπορεί να το προκαλεί αυτό και πήρε το μάτι μου κάπου για τη μνήμη RAM και όλες τις διεργασίες που τρέχουν αυτόματα. Το λαπτοπ έχει τα εξης χαρακτηριστικά. Καινούριο προ - 1 εβδομάδας αγορασμένο Επεξεργαστή έχει i3 στα 2.2GH κάρτα γαρφικών HD3000 8GB μνήμη RAM. Το θέμα είναι ότι μόλις άνοιξα το laptop, χωρίς να ξεκινήσω καμιά άλλη διεργασία μόνο το παιχνίδι και όσες εφαρμογές τρέχουν αυτόματα με το άνοιγμα, και μετά το παιχνίδι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου είχα το crash dump. Σκέφτομαι λοιπόν 8 GB μνήμη RAM καμιά άλλη διεργασία εκτός απο τις βασικές που τρέχουν στο laptop και να προκαλείται crash dump ;; Όλα αυτά σε windows 8. καμιά βοήθεια ως το τι μπορώ να κάνω ;; Έκλεισα τώρα το bluetooth και 2 ακόμα εικονίδια στο tray του laptop και ξεκίνησα ξανά το ματς περιμένω να δω τι θα γίνει...αν ξανα εχω crash dump. το FM12 είναι αυθεντικό παρεπιμπτόντως όπως και τα windows 8. edit: Να προσθέσω ότι φόρτωσα 16.000 παίχτες μόνο. όχι μεγάλος αριθμός δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα