Ashmadia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλησπερα! Μετα απο αρκετο διαβασμα παραπλησιων θεματων εχω καταληξει στο παρακατω απο Digital Master: CASE: ZALMAN Z11 PLUSPSU: ANTEC HCG-520MM/B: GIGABYTE 970A-UD3CPU: AMD FX 6300 Black EditionRAM: G-SKILL Sniper Series 2 x 4 GB DDR3-1866GPU: VTX3D RADEON HD 7870 Black Edition 2GBHDD: SEAGATE HDD 1TB, SATA-3, 64MBc, 7200 RPM Το μοναδικο που θελω να σιγουρεψω ειναι το τροφοδοτικο αφου τα υπολοιπα με καλυπτουν 100% Στο Digital Master εχω λοιπον τις εξης επιλογες: α) ANTEC HCG-520M: modular, ποιοτικο, 3 η 5 χρονια εγγυηση β) LEPA B650-SA: λιγακι δυνατοτερο, 3 χρονια εγγυηση γ) COOLERMASTER GX SERIES: Site: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=6dc8c0f0-6c4c-416d-b460-8052d7ebd3c1">GX 550W η αυτο Site: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=6dc8c0f0-6c4c-416d-b460-8052d7ebd3c1">GX Lite 700W Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα και η αντοχη και φυσικα αερας για μελλοντικο OC. Αν καποιος εχει ενα απο τα παραπανω θα του ημουν ευγνωμων αν μου εγραφε τις εντυπωσεις του. Φυσικα και καποια αλλη προταση απο το DM αν υπαρχει καλυτερο στην κατηγορια των 70-80Ε. Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που προτεινουν συστηματα χωρις προσωπικο οφελος με κριτηριο τις αναγκες τις εκαστοτε περιπτωσης.(και τον XMorsX συγκεκριμενα για την βοηθεια επιλογης τροφοδοτικου-κουτιου: δεν μου εκατσε ομως το XFX 550, δεν το εχει το DM..) Με συγχωρειτε που δεν συμπληρωσα την φορμα συμφωνα με τους κανονες λειτουργιας του section, ομως το μοναδικο που ειναι στον αερα ειναι το τροφοδοτικο. 2
giokou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Η πρότασή μου είναι το LEPA B650-SA, πάρα πολύ καλό και ποιοτικό.
Millennium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δε χρείαζεται να αλλάξεις psu όντως.Έχει και αυτό headroom και είναι πολύ καλό.
XMorsX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ειναι παντα ωραιο να αναγνωριζεται η προσπαθεια σου. Απο αυτα που ποσταρεις, ξεχνα τα coolermaster. Ποιο vfm προταση ειναι το Lepa, αλλα δεδομενου οτι δεν θα κανεις Crossfire (δεν εχεις καταλληλη μητρικη) θεωρω το Antec καλυτερη επιλογη για εσενα, αποτελει κορυφαιο τροφοδοτικο.
Ashmadia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω και παλι παιδια επιβεβαιωτικο ηταν το thread και ισως να βοηθησει κ αλλους με παρομοια απορια. Ειναι μεγαλο θεμα η τροφοδοσια. Μολις παρω το συστημα θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου πιο πολυ για το ζητημα του τροφοδοτικου αφου πολλοι ψαχνουν κατι δυνατο αλλα συναμα ησυχο και αξιοπιστο. Συνεχιστε ετσι! Καλοδεχουμενες ολες οι αποψεις ή εμπειριες απο τα εν λογω τροφοδοτικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα