Προς το περιεχόμενο

Service Arvato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Σήμερα έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν εκπρόσωπο της HTC για να με ρωτήσουν αν έχω κάποια παράπονα. Τους είπα εν συντομία τα δικά μου ( καμένη πλακέτα σε htc one x ) και περάσαμε στο θέμα της Arvato και γιατί δεν το έστειλα εκεί. Του είπα λοιπόν πως έχω δει πολλά περιστατικά φίλων μου πως οι συσκευές τους επιστρέφονται ανοιγμένες, με χαρακωμένες οθόνες και όλα αυτά τα ωραία, και η απάντηση του ήταν πολύ... Ξεκάθαρη. "Αυτά που λέτε δεν υπάρχουν, ποτέ κανένας πελάτης μας δεν είχε θέμα με το service" και άλλα τέτοια... Εσείς τι εμπειρίες έχετε από το service της Arvato?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Σήμερα έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν εκπρόσωπο της HTC για να με ρωτήσουν αν έχω κάποια παράπονα. Τους είπα εν συντομία τα δικά μου ( καμένη πλακέτα σε htc one x ) και περάσαμε στο θέμα της Arvato και γιατί δεν το έστειλα εκεί. Του είπα λοιπόν πως έχω δει πολλά περιστατικά φίλων μου πως οι συσκευές τους επιστρέφονται ανοιγμένες, με χαρακωμένες οθόνες και όλα αυτά τα ωραία, και η απάντηση του ήταν πολύ... Ξεκάθαρη. "Αυτά που λέτε δεν υπάρχουν, ποτέ κανένας πελάτης μας δεν είχε θέμα με το service" και άλλα τέτοια... Εσείς τι εμπειρίες έχετε από το service της Arvato?

Φίλος με One X, τα ίδια και χειρότερα.

Ήρθε σε επικοινωνία απ' ευθείας με την HTC για να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.

Και όλα αυτά για ένα One X που είχε πρόβλημα με το WiFi.

Αλλά το κακό με την HTC στην Ελλάδα είναι η ανεκτικότητα που δείχνει στην Arvato.

Δημοσ.

Μάλλον η υπερβολική ανεκτικότητα φταίει, ή κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια. Έχω δει κάμποσα περιστατικά εδώ στο forum που δείχνουν πως είναι το πριν και το μετά των κινητών. Καμία σχέση!

Δημοσ.

Το χειροτερο, οχι της ελλαδας, αλλά ακομα και της ζιμπαμπουε σερβις.μακρυα, απλα μακρυα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Yπαρχουν ηδη καποια θεματα για την arvato και τις εμπειριες των πελατων που θα εμφανιστουν με την αναζητηση. Δεν υπαρχει λογος για ενα ακομα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...