evagelou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μια ψιλοδιορθωση. Τροφοδωτικο μπορεις να παρεις και την 550W εκδοση διοτι θα σου φτανουν για πλακα τα 550W. -15€ δηλαδη που μπορεις να τα βαλεις καπου αλλου οπως με +25€ οπως αναφερθγκε πιο πανω για 2TB σκληρο δισκο +1 απλα το 650 μου ακουεται καλυτερα!παρολο που τα αμπερια ειναι ηδη δυνατα και στα 550!
Red Devil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 για να μην φας μπουκαλι πηγαινε στην συνθεση μου βαλε αυτον τον επεξεργαστη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30336&cat=2&sub=370&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined και αυτη την καρτουλα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29187&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=6 και θα εισαι αρχοντας
Prospector8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ενσταση Κυριε TopicStarter!! Δεν ειναι κακες οι επιλογες που προταθηκαν απο τον φιλο Red Devil,αλλα ειναι απλα αχρειαστες. Οι καλυτερες υλοποιεισεις μιας 7950 ειναι της Gigabyte kai Sapphire οι οποιες ειναι και πιο φθηνες! Και για το Cpu ειτε βαλεις του Red ειτε βαλεις του Evagelou ,θα εχεις ακριβως τα ιδια Fps αρα πας στην φθηνοτερη λυση,που ειναι του Evagelou. 1
evagelou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ενσταση Κυριε TopicStarter!! Δεν ειναι κακες οι επιλογες που προταθηκαν απο τον φιλο Red Devil,αλλα ειναι απλα αχρειαστες. Οι καλυτερες υλοποιεισεις μιας 7950 ειναι της Gigabyte kai Sapphire οι οποιες ειναι και πιο φθηνες! Και για το Cpu ειτε βαλεις του Red ειτε βαλεις του Evagelou ,θα εχεις ακριβως τα ιδια Fps αρα πας στην φθηνοτερη λυση,που ειναι του Evagelou. και την 7950 την κανεις και 7970 χεχε! 1
Millennium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Άμα έχει μεγάλη ανάλυση και τον παίρνει ας βάλει 7970.
XMorsX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δες αυτο στα 880 ευρω. Εκτος και αν εχεις οθονη με αναλυση μεγαλυτερη των 1080p. δεν ειναι αναγκη να δωσεις περισσοτερα χρηματα. HDD: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18723&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=undefined&step=undefined Case fan: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17604&cat=7&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined 1
LuNaTiC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δε ξέρω τι θα επιλέξεις... απλα θα σου πω σε κουτάκι και psu να μη τσιγγουνευτείς... Άντε για το κουτί οκ... για το PSU με την καμία. Πάρε κάτι ποιοτικό.. μιλάμε για την καρδιά του μηχανήματος 1
Ashmadia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δες και αυτο με φθηνοτερο και καπως χειροτερο AMD σε συγκριση με τον i5, καλυτερη καρτα γραφικων απο καθε προταση εως τωρα και με την διαφορα κοστους εχω βαλει 100% αναβαθμισιμοτητα οποτε χρειαστεις. Ειτε θελεις RAM ειτε 2η καρτα για καλυτερες επιδοσεις εισαι ετοιμος. Την προταση μου μπορει να κρινει και να βελτιωσει οποιος το επιθυμει. EDIT: Μ αυτα και με κεινα ξεχασα τον SSD (δεν αφηνει και ο configurator του VisionStudio παραπανω απο ενα σκληρο) Υπολογισε +60 ευρω, συνολο 1050Ε και κατι με μεταφορικα EDIT 2: Μητρικη Μ599FX PRO R2.0 συγχωρα αυτην εννοουσα αλλα με αλλη τραβηξα το screen... +15E στην τελικη τιμη
agipaok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πολυ καλα τα πακετακια σας...! Εχω μπερδευτει..! Στο δικο μου πακετακι δηλαδη αν αλλαξω κουτι και τροφοδοτικο..! Δεν λεει κατι ??? Δεν ειμαι καλυμενος για 3-4 χρονακια ? για Gaming ... !? Εννοωντας για να καταλαβω..πειτε μου λιγο τους ενδοιασμους σας για την Cpu που διαλεξα , για την motherboard και για την καρτα γραφικων...! Γιατι επεσε πολλη googlarisma...!
XMorsX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 H λογικη πισω απο την συνθεση μου ειναι απλη. 1) Βαζω την δυνατοτερη καρτα που εχει νοημα για 1080p. Θα μπορουσες να πεις οτι και η 7950 εχει νοημα, αλλα τα + 60-70 ευρω ειναι πολλα σε σχεση με τις επιδόσεις που κερδίζεις. 2) Βαζω τον πιο φθηνο επεξεργαστη που δεν προκειται να φρεναρει την καρτα σε καμια περιπτωση. Εδω παιζει και ο 8320, αλλα θεωρω τον i5 3350P καλυτερο για gaming απεναντι στον stock 8320. Αν ασχολιοσουν με OC θα αλλαζε η συσταση. 3)Απο εκει και περα βαζω ποιοτικα κομματια χωρις να πιεζω τον προυπολογισμο καθως δεν εισαι enthusiasist χρηστης. Περα απο την δικη μου συνθεση μου αρεσει και του Ashmadia, αλλα την θεωρω πιο καταλληλη για αναλυσεις πανω απο τα 1080p. Στην συγκεκριμενη αναλυση η 7870 Tahiti LE ειναι υπεραρκετη για εναν απαιτητικο αλλα casual gamer. Οχι μην πας στην δικη σου συνθεση, εχει καλα στοιχεια αλλα και στοιχεια που χρηζουν διόρθωσης, καλυτερα δες μια απο τις δικες μας.
agipaok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ok...! thx... καθομαι να το επεξεργαστω το ζητημα μου και επανερχομαι για αποριες
agipaok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Οταν μια καρτα βγαινει και κανονικη και OC ποια ειναι η διαφορα ? Ας πουμε για την nVidia GTX 660 ti και nVidia GTX 660 ti OC αν παρω την OC και δεν την κανω overclocking λειτουργει σαν την απλη ? Η αν παρεις OC πρεπει να την ρυθμισεις εσυ ? Η περνω την OC και αν θελησω καποτε την κανω ??? Εννοωντας εχουνε τα ιδια στοιχεια αυτες οι 2 απλα η διαφορα ειναι το OVERCLOCKING ??? το οποιο απο οτι καταλαβα την κανει να τρεχει καλυτερα.. Ελπιζω να καταλαβατε τι λεω...!
50EuroUser Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 OC κάνεις και μόνος σου, 1 λεπτό υπόθεση είναι για να πετύχεις factory-oc. 660ti δεν αξίζει να πάρεις oc version πολυ overpriced! Άμα την βρεις 250€ είναι λογική τιμή, αλλά απο σκρουτζάρισμα και τις τιμές που έχουν βλέπω οτι η HD7950 είναι πολύ καλύτερη αγορά. Βασικά με τις τιμές που παίζουν εδώ οι πιο vfm είναι Tahiti LE και 7950. Γερμάνια π.χ πάει 320€ η GTX670 που είναι καλό VFM και από 250€ η 7950 που την κάνει άριστο vfm. 1. i5 3450(OnGPU VGA ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε) + Z75 (Πολύ καλό VFM) HD7950 / HD7870LE 2. FX 8320 + Gigabyte 970 HD7950 / HD7870LE (Tahiti-LE) H Hitachi δίνει 3χρόνια εγγύηση.
Ashmadia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εγω φιλε μου εδωσα πιο πολυ βαση σε αυτο που ειπες για 3-4 χρονια διαρκεια ζωης που εχει ξαναειπωθει οτι σε τοσο βαθος ΚΑΜΙΑ καρτα δεν θα αντεξει (μονο σε low θα παιζονται τα παιχνιδια του τοτε με τωρινο pc) Με αυτο υποψιν συν οτι κανεις δεν προτεινε κατι τετοιο εφτιαξα το παραπανω συστημα που το εννοω: ειναι 100% αναβαθμισιμο οταν σε 3 χρονια θα τραβηξει κ αυτο τα ζορια του δεν θα χρειαστει να χαλασεις ενα σκασμο χρηματα ξανα για να δεις φως. Θα αναβαθμισεις οτι χρειαζεται ειτε το λενε ραμ ειτε επεξεργαστικη ισχυ ειτε δυνατοτερα γραφικα. Μπορεις να το κανεις ελαττωνοντας το κοστος αναβαθμισης (συνηθως για να αναβαθμισεις καρτα γραφικων για παραδειγμα πρεπει να αλλαξεις και τροφοδοτικο. Ε στο συστημα που σου προτεινω ειναι ηδη υπολογισμενο ) Μια σημειωση για τα 1080p. Μπορει μεν να αποτελει περιορισμο αυτο ομως δεν σημαινει οτι μια δυνατη καρτα δεν ειναι απαραιτητη. Δυνατα games σαν το crysis θα ζοριζουν πολυ μια μικρη καρτα (εδω ζοριζουν 680/7970.. ΗΔΗ). Και οπως ακριβως αναβαθμιζεις τα υπολοιπα ετσι αναβαθμιζεις και μια οθονη οταν θα αξιζει να το κανεις Αυτα κατα την ταπεινη μου αποψη Ζυγισε τα ολα, σκεψου ποσα θες να διαθεσεις (απο 800 εως τα 1000 ειναι αρκετη η διαφορα) και καλοδουλευτο, οτι και να παρεις μπομπα θα ειναι (εκτος απο αυτο που εφτιαξες προχειρα- θεωρω οτι δεν αξιζει τα χρηματα του) 1
agipaok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τελικα εκανα αυτη την συνθεση μαζι με αυτη την καρτα γραφικων http://www.techspot.com/review/496-amd-radeon-7950/ Καλα και το πληκτρολογιο το εβαλα ετσι μεχρι να παρω ενα αλλο... Μεχρι στιγμης ειναι τερατακι....! Ετσι γιατι καναμε την συζητηση μαζι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα