Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα... Χρειάζομαι μια βοήθεια (βασικά οχι εγω αλλα ενα παιδι που μου το εκανε). Θελω ενα προγραμμα .exe να το δειχνει πανω απο τα game...

Δημοσ.

χαχαχα πατεντιαρης :P

Τη λύση σ' αυτό που φαντάστηκε ότι ζητάς σου έδωσε. Εκτός αν δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά ζητάς...

Και φαντάζομαι ότι στο όλο το θέμα δεν εμπλέκεται ούτε μια γραμμή κώδικα. Κατα τ' άλλα θέμα προγραμματισμού!

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε φίλε τι περιέχει... Μου φτιάξανε αυτό το .exe και θέλω να το δείχνει πάνω από τα game (συγκεκριμένα το COD MW2)

Δημοσ.

Μήπςω εννοείς να υπάρχει ένα παράθυρο που να έχει συμπεριφορά «Always on top»; Αν ναι, τουλάχιστον μέχρι τα 7 δεν γινόταν να το κάνεις χωρίς χρήση 3ου προγράμματος. Στα 8 που έχεις δεν ξέρω, αλλά με μια σύντομη αναζήτηση θα βρεις τέτοια προγράμματα.

Δημοσ.

Αν τρέχεις το παιχνίδι σε full screen, λογικό είναι να μην το δείχνει. Αν δεν υπάρχουν παράθυρα, πως θα κρατήσει το ένα πάνω από τα άλλα;

Δημοσ.

Για να κάνεις overlay θα πρέπει να τρέχεις την child εφαρμογή, μέσα από αυτή που θες να κάνεις overlay.

Θα πρέπει και οι δύο να είναι στο ίδιο process. Kαι φυσικά θέλει καλές γνώσεις DirectDraw overlays. 

Ρώτα την Valve πως φτιάξανε το Steam client. Γιατί τρέχεις τα παιχνίδια μέσα από αυτόν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...