evoracing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλησπερα... Χρειάζομαι μια βοήθεια (βασικά οχι εγω αλλα ενα παιδι που μου το εκανε). Θελω ενα προγραμμα .exe να το δειχνει πανω απο τα game...
MitsakosGR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εκτύπωσέ το και κόλα το στην οθόνη! Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα... 2
jimex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 χαχαχα πατεντιαρης Τη λύση σ' αυτό που φαντάστηκε ότι ζητάς σου έδωσε. Εκτός αν δώσεις και στους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά ζητάς... Και φαντάζομαι ότι στο όλο το θέμα δεν εμπλέκεται ούτε μια γραμμή κώδικα. Κατα τ' άλλα θέμα προγραμματισμού!
evoracing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω ρε φίλε τι περιέχει... Μου φτιάξανε αυτό το .exe και θέλω να το δείχνει πάνω από τα game (συγκεκριμένα το COD MW2)
pmav99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μήπςω εννοείς να υπάρχει ένα παράθυρο που να έχει συμπεριφορά «Always on top»; Αν ναι, τουλάχιστον μέχρι τα 7 δεν γινόταν να το κάνεις χωρίς χρήση 3ου προγράμματος. Στα 8 που έχεις δεν ξέρω, αλλά με μια σύντομη αναζήτηση θα βρεις τέτοια προγράμματα.
evoracing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Βρήκα 1-2 προγράμματα αλλα δεν τα δείχνει πανω απο τα games...
pmav99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Αν τρέχεις το παιχνίδι σε full screen, λογικό είναι να μην το δείχνει. Αν δεν υπάρχουν παράθυρα, πως θα κρατήσει το ένα πάνω από τα άλλα;
evoracing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ε εγω σε full screen ψαχω... Σε Windowed το δείχνει..
Apoll Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Για να κάνεις overlay θα πρέπει να τρέχεις την child εφαρμογή, μέσα από αυτή που θες να κάνεις overlay. Θα πρέπει και οι δύο να είναι στο ίδιο process. Kαι φυσικά θέλει καλές γνώσεις DirectDraw overlays. Ρώτα την Valve πως φτιάξανε το Steam client. Γιατί τρέχεις τα παιχνίδια μέσα από αυτόν.
evoracing Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Όχι δεν το τρέχω από το Steam... Είναι από θείο που παίζει online...
Apoll Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δεν σου είπα αν τρέχεις από το Steam. Αλλά το ότι θέλεις να κάνεις το overlay σαν του Steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα