KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 καλησπερα...εχω το εξης προβλημα...εχω lubuntu στο netbook και εγκατεστησα το qbittorrent...και οταν παω να κατεβασω κατι με magnet link μου ανοιγει καινουργιο tab στον chromium αντι να μου ανοιγει το qbittorrent...πως γινεται να το κανουμε να ανοιγει αυτοματα τα magnet links? παρεπιπτοντως μονο με τα magnet εχω προβλημα τα torrents ανοιγουν με αυτο μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το προβλημα σου ειναι πως ανοιγει ο chromium τα magnet:// λινκ. Δεν γνωριζω να σου απαντησω, απλα θυμαμαι πως ο chrome σε windows βγαζει κατι τετοιο και σε ρωταει. Σε σενα δεν βγαζει ουτε αυτο το μηνυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Στα preferences του browser θα έχει κάπου επιλογή για το τι να κάνει με το κάθε είδος αρχείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 αυτο μου το εβγαλε πριν βαλω torrent client...δηλαδη πηγα να κατεβασω ενα magnet χωρις εγκατεστημενο προγραμμα...μου εβγαλε ακριβως αυτο το μηνυματακι που εδωσες πατησα remember και μετα launch ο βλακας...και απο εκει και περα ανοιγει με chromium...μηπως υπαρχει κανενας τροπος να διαγραψουμε το save που εχει κανει ο chromium ωστε να μου ξαναβγαλει αυτο το παραθυρακι? εψαξα στα prefrences αλλα δυστυχως δεν βρηκα καποια επιλογη και σε linux το βγαζει αυτο το παραθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 πρέπει να βρεις που είναι τα default προγράμματα του lubuntu και να το αλλάξεις εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 εχει μια εφαρμογη που λεει "προτιμωμενες εφαρμογες" αλλα εχει επιλογες μονο για περιηγητη ιστου και προγραμμα αλληλογραφιας...υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα στα αποθετηρια να το εγκαταστησω που να εχει περισσοτερες επιλογες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Από τον browser θα το φτιάξεις. στον firefox πχ υπάρχει αυτό στα preferences. Σε chrome ειναι καπου στα menu ψαξτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια δεν καταφερα τιποτα δυστυχως...εβγαλα τον qbittorrent και εβαλα deluge να δω μηπως φταιει αλλα παλι τα ιδια...ουτε βρηκα καποια ρυθμιση στον chromium γιατι firefox δεν παιζει να ξαναβαλω...δεν πειραζει οταν ειναι για magnet κανω copy το url το πεταω μεσα στον client και ξεκιναει...ευχαριστω για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 http://askubuntu.com/questions/108925/how-to-tell-chrome-what-to-do-with-a-magnet-link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα