Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα κολήριο απ τον στρατό, να το βάλω?

Eξαρτάται.

Καταρχάς διάβασε πολύ καλά το φύλλο οδηγιών αν κάνει για την πάθηση σου. Υπάρχουν και ήπια κολύρια αλλά και "δυνατά" που καλό είναι να γίνετια η χρήση τους ύστερα από ιατρική συνταγή.

Τώρα για το παίξιμο το είχα πάθει και εγώ παλιότερα (πριν 10 χρόνια περίπου) μάλλον λόγω κούρασης. Σταμάτησε 2-3 μέρες αργότερα... Και τώρα όμως κουράζομαι αλλά δεν παίζει το άτιμο καθόλου, ίσως τότε ήταν πιο έντονη η κούραση στο σχολείο....

Επίσης κάνε ένα κόπο και επισκέψου κάνα οφθαλμίατρο αν δεν υποχωρήσει μέχρι μεθαύριο καλού κακού...

Δημοσ.

Το είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα για αρκετό καιρό , πήγα σα οφθαλμίατρους όχι 1 αλλά 2 κανένας δν έδωσε σαφή απάντηση ... Κάτι σαν γλαύκωμα καμία σχέση βέβαια! Όπως είπανε από άγχος - στρες . Σταγόνες-αλοιφές πεταμένα λεφτά σταμάτησα να ασχολούμε μαζί του όσο και αν με εκνεύριζε και μετά από αρκετό καιρό εξαφανίστηκε το σύμπτωμα...

Καλύτερα βέβαια να επισκεφτείς κάποιον ειδικό

Sent from my iPhone using Insomnia

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θα σας πω τη δική μου εμπειρία χωρίς να σημαίνει πως είναι και αυτός ο λόγος π πεταριζουν τα δικά σας βλέφαρά. Και το γράφω καθαρά κ μόνο γιατί έψαχνα να βρω λύση στο ίντερνετ σε κάποιο φόρουμ κ δν έβρισκα επομένως ίσως βοηθηθεί κάποιος άλλος από μένα. 

Πήγα στην αρχή σε οφθαλμίατρο μ είπε να κόψω τους καφέδες κλπ. Δεν ισχύει... Τελικά κατέληξα σε αλλεργιολογο όπου μ έκανε αλλεργικό τεστ κ έδειξε πως είχα παραπάνω ακαρεα από το κανονικό στο αίμα. Έκανα και αιματολογικες έδειξε ακριβώς τα ίδια.. Έχει εδώ κ 8 μήνες κάνω μια θεραπεία π μ εδώσε κ θα διαρκέσει συνολικά 3 χρονια.. Δεν είναι κάτι το ιδιαιτερο βάζω κάθε πρωί 5 σταγόνες κάτω απ τη γλώσσα από ένα φάρμακο.. Τώρα αν θα έχει αποτέλεσμα ένας θεός ξέρεις. Ο γιατρός μ είπε ακόμη πως αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους που είναι εκτεθειμένοι σε σκόνη κ αν το αφήσεις κάποια στιγμή θα σου βγει άσθμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά όλα αυτά, αλλά οι τύποι που ανέφεραν το πρόβλημα αρχικά μπορεί να έχουν στραβωθεί κιόλας μετά από 8 χρόνια. :lol:

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostakizz είπε

Λοιπόν παιδιά θα σας πω τη δική μου εμπειρία χωρίς να σημαίνει πως είναι και αυτός ο λόγος π πεταριζουν τα δικά σας βλέφαρά. Και το γράφω καθαρά κ μόνο γιατί έψαχνα να βρω λύση στο ίντερνετ σε κάποιο φόρουμ κ δν έβρισκα επομένως ίσως βοηθηθεί κάποιος άλλος από μένα. 

Πήγα στην αρχή σε οφθαλμίατρο μ είπε να κόψω τους καφέδες κλπ. Δεν ισχύει... Τελικά κατέληξα σε αλλεργιολογο όπου μ έκανε αλλεργικό τεστ κ έδειξε πως είχα παραπάνω ακαρεα από το κανονικό στο αίμα. Έκανα και αιματολογικες έδειξε ακριβώς τα ίδια.. Έχει εδώ κ 8 μήνες κάνω μια θεραπεία π μ εδώσε κ θα διαρκέσει συνολικά 3 χρονια.. Δεν είναι κάτι το ιδιαιτερο βάζω κάθε πρωί 5 σταγόνες κάτω απ τη γλώσσα από ένα φάρμακο.. Τώρα αν θα έχει αποτέλεσμα ένας θεός ξέρεις. Ο γιατρός μ είπε ακόμη πως αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους που είναι εκτεθειμένοι σε σκόνη κ αν το αφήσεις κάποια στιγμή θα σου βγει άσθμα. 

Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια τάξη: Δεν βρήκε παραπάνω ακάρεα στο αίμα σου. Βρήκε και με αιματολογικές εξετάσεις ( όανοσοσφαιρίνη IgE) οτι έχεις αλλεργία στα ακάρεα. Η θεραπεία που κάνεις με τις σταγόνες λέγεται απευαισθητοποίηση. Να ξέρεις ότι δε λειτουργεί πάντα. Αμφιβάλω αν η συγκεκριμένη αλλεργία έχει σχέση με το "πετάρισμα". :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το να παίζει το μάτι, είτε βλέφαρο είτε φρύδι (το χα πάθει), είναι μυοκυμίες όπως έγραψε και άλλος. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα σχεδόν τα σημεία του σώματος και πρέπει να συμβουλευτείς νευρολόγο. Εμένα μου συνέβη και στο μπράτσο και μάλιστα κράτησε βδομάδες! Είναι όντως τρομακτικό και από όσο μου είπε ο νευρολόγος, ταλαιπωρούνται πολλοί άνθρωποι από μυοκυμίες. Δεν είναι όμως σοβαρό και δεν έχει θεραπεία. Περνάει μόνο του. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Μηπως ειναι παρενεργεια του εμβολιου κοβιντ;...εννοω μηπως δημιουργει αγχος αν πρεπει , τι θα γινει κλπ..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, 1comment είπε

Βασικά το να παίζει το μάτι, είτε βλέφαρο είτε φρύδι (το χα πάθει), είναι μυοκυμίες όπως έγραψε και άλλος. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα σχεδόν τα σημεία του σώματος και πρέπει να συμβουλευτείς νευρολόγο. Εμένα μου συνέβη και στο μπράτσο και μάλιστα κράτησε βδομάδες! Είναι όντως τρομακτικό και από όσο μου είπε ο νευρολόγος, ταλαιπωρούνται πολλοί άνθρωποι από μυοκυμίες. Δεν είναι όμως σοβαρό και δεν έχει θεραπεία. Περνάει μόνο του. 

Στο ματι μπορει να  αφησει ρυτιδα.

5 ώρες πριν, Kostakizz είπε

Ψεκαζεις το στρωμα ανα δυο βδομαδες με ενα σπρευ σαν αυτο

https://i.postimg.cc/MHJB2g3R/Potema-Mattress-Clean-Spray-100ml.jpg

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vault13 είπε

Απο το στρωμα του κρεβατιου στο ματι;;;; Δεν μιλαμε σοβαρα ε;

αν ευθυνεται  αλλεργια  απο τη σκονη, λεμε

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kostakizz είπε

Τα ακαρεα μπορούν να εισέλθουν και να κυκλοφορησουν μέσα στο αίμα; Εκεί μιλάμε για κάτι χειρότερο και από σηψαιμια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...