Προς το περιεχόμενο

o OTE paradexete ton ekbiasmo!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν διάβασες καλά μου φαίνεται.

Ανέφερα ότι γίνανε οι δοκιμές και παραδόθηκε και απο εκει και πέρα το θέμα σερνότανε οχι με ευθύνη του ΟΤΕ αλλά απ΄οτι ακούγεται της ΕΕΤΤ γιατί δεν ήταν ετοιμοι οι υπόλοιποι πάροχοι και οι isps.

Επείσης δεν άφηναν τον οργανισμό να προχωρήσει στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα λόγω ανταγωνισμού.

Επείσης να τονίσω ότι λέγεται ΟΤΕ Α.Ε. και απ΄οτι φαίνεται κινείται ανάλογα.

Πλήρωσε άδεια περί τα 20δις όπως πληρώσανε και οι άλλοι αλλά μη περιμένετε πια από τον OTE να κάνει τις επενδύσεις κοινωνικού χαρακτήρα που έκανε κάποτε αν παράλληλα δεν έχει και κάποιο κέρδος γιατί δυστιχώς πρέπει να λειτουργήσει σαν Α.Ε. και να είναι συνεπής τουλάχιστον στην άδεια που έχει πληρώσει και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

Το Αθήνα-Θεσαλλονίκη πήγαινε στους άλλους παρόχους.

Ελπίζω να δραστηριοποιηθούν στην Αρτα όλοι οι άλλοι πάροχοι για να μπορείς να διαλέξεις αλλά νομίζω ότι οι άλλοι πάροχοι δεν βλέπουν τις μικρότερες πόλεις σαν πεδίο που τους συμφέρει να δραστηριοποιηθούν οικονομικά.

Φιλικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
...μη περιμένετε πια από τον OTE να κάνει τις επενδύσεις κοινωνικού χαρακτήρα που έκανε κάποτε...

Καλοοοοοο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; :lol: :lol: :lol:

Ποιές επενδύσεις, κοινωνικού ή μη χαρακτήρα, έκανε κάποτε ο ΟΤΕ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

xmperop1:

Παλι δεν σε καταλαβαινω, Λες "Ανέφερα ότι γίνανε οι δοκιμές και παραδόθηκε και απο εκει και πέρα το θέμα σερνότανε οχι με ευθύνη του ΟΤΕ ..."

Οταν λες "παραδοθηκε" τι εννοεις; Οτι αν ερθει αυριο καποιος παροχεας στη μικρη μου Αρτα, ο πΟΤΕ ειναι ετοιμος να με συνδεσει; Εγω απλα επειδη το εψαξα σου λεω οχι. Και ας μη μιλησουμε για την καθε μικρη Αρτα, αλλα ας πιασουμε κατι σε μεγαλυτερο, Ιωαννινα ας πουμε, η Λαρισσα κλπ.

Μηπως φτανουμε στο κλασσικο "Η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα;".

Τι σημαινει οτι πληρωσε 20δισ. αδεια οπως και οι αλλοι. Τι αδεια, για παροχεας; Μα δεν φτασαμε ακομη σε αυτο το σταδιο. Οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου, μου εχει ετοιμη την καλωδιωση, και ετοιμο το καταλληλο bandwidth, ωστε και εγω να μαζεψω καμποσα ατομα(αρκετα πιστευω για την Αρτα, και να παρω ενα παροχεα τηλ. να τον πιεσω να γινει κατι; Γιατι πιστευω οτι αν το κανω τωρα αυτο, η απαντηση απο τον οποιονδηποτε παροχεα, θα ειναι "λυπουμαστε αλλα ο πΟΤΕ δεν εχει ακομη την καταλληλη υποδομη για την Αρτα.

Έλα ρε συ, ο ΟΤΕ δεν προλάβαινε να στήσει υποδομή γιά DSL γιατί έκανε επενδύσεις "κοινωνικού χαρακτήρα" περιμένοντας τους "άλλους" να κάνουν το πρώτο βήμα... :lol: :lol: :lol:

Παιδια, ο Οτε πρεπει να συνδεσει ολη την Ελλαδα με dsl, και να φερει την γραμμη του πελατη σε δυο σημεια στην Αθηνα-θεσσαλονικη, οπου την περνει απο εκει ο παροχεας.

Αν δεν εχει καποιος dsl ειναι ευθηνη του Οτε μονο.

(Εξαλου, λεει οτι και αυτος ειναι ενας λογος που εχει ακριβο dsl, γιατι θα δωσει σε ολη την Ελλαδα σχεδον ταυτοχρονα)

(Εξαλου, λεει οτι και αυτος ειναι ενας λογος που εχει ακριβο dsl, γιατι θα δωσει σε ολη την Ελλαδα σχεδον ταυτοχρονα)

Το θεμα ειναι πότε, 2 χρονια το "πιλοταρει", ουτε ο Σουμαχερ να ηταν. :lol: :lol: :lol:

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΟΤΕ και όλες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών λειτουργούν πλεον με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Οποτε μονο το κέρδος κοιτάνε και -λυπάμαι που το λέω- δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι αυτό. Ο ΟΤΕ εχει το πλεονέκτημα του δικτύου (έιναι η μόνη εταιρία που φέρνει καλώδιο σπίτι) και το εκμεταλλεύεται. Στην Αγγλία εταιρίες που αποφάσισαν να χτυπήσουν την British Telecom έβαλαν πολλά λεφτά στο τραπέζι και έστησαν δική τους καλωδιακή υποδομή μέχρι τον τελικό χρήστη, το περίφημο δηλαδή "τελευταιό μιλι καλωδίου". Ο ΟΤΕ θα ρίξει τις τιμές του στο ΑDSL όταν δει ότι υπάρχει ζήτηση και κέρδη από την συγκεκριμένη υπηρεσία. Προς το παρόν τα πολλά κερδη του έρχονται από σταθερή και κινητή.

Και να θυμίσω κάτι. Όταν στην κινητή τηλεφωνία ήταν μονο Παναφον και Τελεστέτ θυμάστε (οι παλαιότεροι :-) ότι τα τιμολόγια τους ήταν σχεδόν τα ίδια; Και μόνο όταν μπήκε η Cosmote στο παιχνίδι και έκανε πόλεμο τιμών έπεσαν πραγματικά τα κόστη; Άρα ο ΟΤΕ ξέρει το παιχνιδι του ανταγωνισμόύ και φυσικά το παίξει όπου τον συμφέρει.

Ακόμη ένα ρητορικό ερώτημα; Ποιός δεν θέλει την ανάπτυξη του ADSL και την πτώση των τιμών του ΟΤΕ; Μα οι εταιρίες παροχής Internet!. Για φανταστείτε να δώσει φθηνό ADSL ο ΟΤΕ και να το πάρουμε όλοι! Τότε εκεί που η Forhtnet, Otenet, HOL κλπ είχαν π.χ. δεκάδες χιλιάδες χρήστες με το πολύ 64ΚΒ γραμμές, θα βρεθούν με απαιτητικούς των 384 ή 512ΚΒ πελάτες! Οπότε θα πρέπει να δώσουν επίσης μεγάλα ποσά να αυξήσουν κατακόρυφα τo εύρος σύνδεσης τους με το backbone του internet. Νομίζετε ότι έχουν όρεξη αυτή την εποχή για τέτοιες επενδύσεις; Για δείτε λίγο τους ισολογισμούς τους!

Οκ . Αλλα με το backbone τι γινεται ??? :wink:

.. ποιος καθοριζει τις τιμες ??? :evil:

Γιατι σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι πηγαινουν στην Mednautilus ??? :idea:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...