tony81 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες.Πέρα από τη βασική διαφορά λογισμικού των δύο κινητών ποιό προτείνεται να αγοράσω;;Ευχαριστώ πολύ!!! Tελικά βάλτε και το sony p μέσα και το s advance... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2013 από tony81
Vasilisxd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 To mini το είχα για λίγες μέρες. Είναι καλό κινητό και έχει ακριβώς το ίδιο Software με το S3. Δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε. Είχε ελάχιστο Lag αλλά όχι κάτι που προβληματίζει. Επίσης και η μπαταρία του ήταν αρκετά καλή. Έχεις σκεφτεί και το Xperia S ? στα 280€ είναι πολύ καλύτερο απ'όλα αυτά που λες.
tony81 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το έχω δει αλλά βγαίνω λίγο εκτός οικονομικά.Άσε που δεν το θέλω για τρελά πράγματα...κυρίως νετ
8elwADSL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 S3 mini ή xperia P αν δεν έχεις πρόβλημα με την τραγική μπαταρία του.
Millennium Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το Xperia S που αναφέρθηκε από android είναι καλή πρόταση.Αλλά πρέπει να καταλήξεις και στο os.
disqualified Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 αν μπορεις να αποχωριστεις την υπερπροσφορα εφαρμογων του android τοτε πηγαινε καρφι για το 620. Το android για μενα ειναι πολυ καλο αλλα ρουλετα στο τι προβληματα θα σου εμφανισει η εκαστοτε συσκευη σε συνδυασμο με τις εφαρμογες που θα βαλεις. Αν θες smoothness και σταθεροτητα στην αποκριση επιπεδου iphone παλι το 620 επικρατει. Εφαρμογες που θα ηθελα στο windowsphone μου και δεν υπαρχουν ειναι το google skymap (υπαρχουν εναλλακτικες), το taxibeat (το οποιο θα ερθει συντομα πιστευω) και η επισημη του Instagram για οσους το χρησιμοποιουν Εγω δεν το χρησιμοποιω δεν μου λειπει αλλα κατανοω πως θα πρεπει να υπαρχει στην πλατφορμα. Αυτα που κανεις με το Instagram (φιλτρα και λοιπα) ομως μπορεις να τα κανεις με αλλες εφαρμογες, υπαρχει κατι σαν client του instagram, το instacam. Αν οπως λες δεν το θες για τρελα πραγματα αλλα κυριως net τοτε θα απαντουσα lumia 620
PsyGreg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πρώτα πρέπει να καταλήξεις στο λογισμικό που θες και μετά στο κινητό
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα μάγκες.Πέρα από τη βασική διαφορά λογισμικού των δύο κινητών ποιό προτείνεται να αγοράσω;;Ευχαριστώ πολύ!!! Tελικά βάλτε και το sony p μέσα και το s advance... Η πρόταση θα πρέπει να είναι σε συνάρτηση με τις ανάγκες σου. Επομένως το πρώτο ερώτημα είναι τί είδους χρήση σκοπεύεις να κάνεις; Ακολούθως, ανάλογα με την χρήση μπορούμε να προτείνουμε και συσκευές. Overall θα σου έλεγα S3 mini αλλά ίσως να σε βολεύει το 620 που είναι εκπληκτική συσκευή. Το να πάρεις μια συσκευή που κάνει 100 πράγματα με τον τρόπο που θα ήθελες, αλλά εσύ χρησιμοποιείς τα 20 είναι λάθος επιλογή. Προτιμότερο να πάρεις μια συσκευή που κάνει 40 πράγματα με τον τρόπο που θα ήθελες και ακόμα καλύτερα, και εσύ χρησιμοποιείς πάλι τα 20. Εμμέσως αναφέρομαι στις 2 πλατφόρμες (Android, WP).
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Και εγώ το 620 θα σου πρότεινα.. Απλά να σου πώ ότι το 620 έχει 2 βασικά μειονεκτήματα.. Το ένα είναι ότι δεν υποστηρίζει fm radio και το άλλο είναι ότι έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας.. Το δέυτερο ίσως και να διορθώνεται.. Μήπως ξέρει κανένας αν μπορείς να αλλάξεις μπαταρία;
tony81 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Και εγώ το 620 θα σου πρότεινα.. Απλά να σου πώ ότι το 620 έχει 2 βασικά μειονεκτήματα.. Το ένα είναι ότι δεν υποστηρίζει fm radio και το άλλο είναι ότι έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας.. Το δέυτερο ίσως και να διορθώνεται.. Μήπως ξέρει κανένας αν μπορείς να αλλάξεις μπαταρία; Το ράδιο ξενέρα όντως..αλλά η μπαταρία τη βγάζει μια μέρα χαλαρά ε;; Η πρόταση θα πρέπει να είναι σε συνάρτηση με τις ανάγκες σου. Επομένως το πρώτο ερώτημα είναι τί είδους χρήση σκοπεύεις να κάνεις; Ακολούθως, ανάλογα με την χρήση μπορούμε να προτείνουμε και συσκευές. Overall θα σου έλεγα S3 mini αλλά ίσως να σε βολεύει το 620 που είναι εκπληκτική συσκευή. Το να πάρεις μια συσκευή που κάνει 100 πράγματα με τον τρόπο που θα ήθελες, αλλά εσύ χρησιμοποιείς τα 20 είναι λάθος επιλογή. Προτιμότερο να πάρεις μια συσκευή που κάνει 40 πράγματα με τον τρόπο που θα ήθελες και ακόμα καλύτερα, και εσύ χρησιμοποιείς πάλι τα 20. Εμμέσως αναφέρομαι στις 2 πλατφόρμες (Android, WP). Η χρήση που το θέλω είναι να μπαίνω νετ χωρίς να αργεί και όσο το δυνατόν πιο σφεράτο + 4'' οθόνη εννοείται.Μ'αρέσουν τα nokia στο ui πέρα από το ότι δεν έχει κεντρική οθόνη σαν τα adroid.Έχω και ένα bluetooth nokia από την παλιά μου συσκευή κ λέω να μην πάει χαμένο έτσι να πάω για nokia πάλι.Από την άλλη αφού θα φτάσω 250ε λέω να σκεφτώ και το sony s στα 280 που έχει καλύτερη κάμερα,ανάλυση κλπ. αλλά μέχρι εκεί όχι πιο πάνω.
SimplyBergman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Το θέμα του ράδιο πάντως πιθανώς θα διορθωθεί με μελλοντικό update.
tony81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Το bluetooth nokia που έχω κάνει μόνο για nokia έτσι;;;
nikoskon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 <p>Το bluetooth nokia που έχω κάνει μόνο για nokia έτσι;;;</p> Σιγά μην κάνει μόνο για Nokia! Για όλα τα τηλέφωνα θα κάνει. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα