Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου αρέσει πάρτο βρε αγόρι μου.

Πάντως επειδή πιο πάνω γράφεις " μετραει και το φωτιζομενο πληκτρολογιο +1" και αν αυτός είναι ένας λόγος , που το επιλέγεις, πρέπει να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο http://www.sony.gr/support/el/product/SVE1512H6EW/specifications χαμηλά στην σελίδα το λέει. Οπίσθιος φωτισμός Οχι

το ειδα αυτο...ενταξει...οτι μετραει-μετραει(για μενα) και οταν ανεφερα για το φωτιζομενο πληκτρολογιο ειχα ποσταρει το vaio απο το ebay...

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό  ?? http://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-V3-571G-9686-Notebook-Intel-Core-i7-3632QM-2-20GHz-15-6-6GB-Memory-/330881555261?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0a13db3d με τα μεταφορικά 837 δολάρια, με αποστολή από ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΑΜΑ, για να μη σε σκίσουν στο τελωνείο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αυτό  ?? http://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-V3-571G-9686-Notebook-Intel-Core-i7-3632QM-2-20GHz-15-6-6GB-Memory-/330881555261?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0a13db3d με τα μεταφορικά 837 δολάρια, με αποστολή από ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΑΜΑ, για να μη σε σκίσουν στο τελωνείο!!!

642euro βγαινει...και δεν το εστειλα εδω στην ελλαδα...το στελνω γερμανια για να το φερει ενας φιλος που μενει εκει εννοειται ''ανοιχτο'' οταν θα ερθει διακοπες το πασχα...(κρατησα τι ειπες σε προηγουμενο ποστ για τελωνεια κτλ)...

Δημοσ.

Στην Γερμανία δεν έχει δασμούς και φόρους σε εισαγωγές από Αμερική?

οχι απ'οτι μου ειπανε...αλλα και αν εχει δεν θα ειναι οι ιδιοι με εδω αυο ειναι σιγουρο γιατι πρωτα μιλησα με τον φιλο μου για ολα αυτα τα θεματα και μετα αποφασισαμε πως να το χειριστουμε μπας και γλιτωσουμε τπτ...

Δημοσ.

642euro βγαινει...και δεν το εστειλα εδω στην ελλαδα...το στελνω γερμανια για να το φερει ενας φιλος που μενει εκει εννοειται ''ανοιχτο'' οταν θα ερθει διακοπες το πασχα...(κρατησα τι ειπες σε προηγουμενο ποστ για τελωνεια κτλ)...

Δεν χρειάζεται να στο φέρει ανοιχτο απο Γερμανία. Μεσα στην ευρωπαική ένωση, δεν υπάρχει θέμα με τελωνεία. Να το ανοίξει, μόνο για να δει τι του έστειλε ο πωλητής του ebay, από την Αμερική.

Πάντως , έχεις φίλο στην Γερμανία και αντί να διαλέξεις κάτι από Γερμανία, που πάλι πιο φθηνά θα σου ερχόταν από ότι στην Ελλάδα και χωρίς τελωνείο, εσύ πήγες και παρήγγειλες από Αμερική.

Εύχομαι πραγματικά, να μην το μετανιώσεις, αλλά έχω και την περιέργεια να μάθω τελικά πόσο σε χρέωσαν στο τελωνείο,

Αν θέλεις ενημερώνεις, όταν με το καλό παραλάβει ο φίλος σου.

Με το serial number, πάρε και ένα τηλ στην Acer, να μάθεις αν θα χεις εγγύηση στην Ελλάδα.

Δημοσ.

κατι ασχετο για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και γω παρει το ασερ aspire   αλλα δεν ξερω καιγομαι να το πουλησω για ενα sony vaio v series    .πιστευτε αξιζει το κοπο η ολη διαδικασια να το πουλησω και να προσπαθησω να το βρω το σονυ σε μια νορμαλ τιμη.μετχ δυστηχως μιας και οι τιμες ειναι    . :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...