Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τέτοιο μέγεθος του πακέτου, όχι δεν παίζει. Ειδικά τώρα, που προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά, από όπου μπορούν.

Μόνο αν στο φέρει κάποιος γνωστός από αμερική και δεν το έχει στην συσκευασία του, ώστε να το περάσει ως δικό του.

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πηρες τελικα η το ''φοβηθηκες''???γιατι πιο πανω υπαρχουν και σχολια(σχολια σε πωλητη του ebay κτλ ανοιγμενα,επισκευασμενα κτλ)...και εγω γι'αυτο κοιτουσα αμερικες και ιστοριες μηπως το παρω πιο φτηνο,τελικα εισαι σιγουρος για το -30% της αμερικης???μπορω να βρω αν ψαξω και αλλο...???

Δεν το ειχα παρει γιατι εχω αρκετα λαπτοπ. 

Οσον αφορα το -30% που σου ειπα ειναι σχετικο. Στα περισσοτερα μοντελα τοση ειναι η διαφορα.

Αλλα εχουν 1 χρονο εγγυηση στην Αμερικη. Επισης με το τελωνειο εκτοξευεται η τιμη. Μονο αν εχεις καποιον στο Αμερικα.

Δημοσ.

Δεν το ειχα παρει γιατι εχω αρκετα λαπτοπ. 

Οσον αφορα το -30% που σου ειπα ειναι σχετικο. Στα περισσοτερα μοντελα τοση ειναι η διαφορα.

Αλλα εχουν 1 χρονο εγγυηση στην Αμερικη. Επισης με το τελωνειο εκτοξευεται η τιμη. Μονο αν εχεις καποιον στο Αμερικα.

καταλαβα,xristofore89...ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

δηλαδη heatspreader ουτε support απο το site τους εχουν καλο ε???κανεις κανενα φορματ ψαχνεις για drivers(αμα δεν κατσουν με windows update κτλ)και δεν βγαζεις ακρη???

Θα σου πω πρόσφατο παράδειγμα.

Μου ήρθε ένα Laptop SONY VAIO 17" με Core 2 Duo επεξεργαστή. Παλιό, αλλά τούμπανο για τότε. Blu Ray, κλπ. Το Laptop είχε αυτοκόλλητo Windows Vista. Πολλά Laptop έχουν αυτοκόλλητο με το λειτουργικό που υποστηρίζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο.

Βάζοντας Windows Seven δεν μπορείς να κάνεις τα "Fn" κουμπιά να δουλεύουν. Υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές στο Google. Κάποιοι βρίσκουν λύση, αλλά είναι με Vista Drivers που προσωπικά δεν το κατάφερα να παίξει. Βάζοντας του Vista και εγκαθιστώντας τους Drivers όλα έπαιξαν μία χαρά.

Το Laptop αυτό έχει δύο θέσεις για δίσκους. Η μία είναι πιασμένη με τον μαμά δίσκο και η άλλη ελεύθερη. Έτσι λοιπόν αγόρασα ένα SSD ώστε να τον βάλω για System και τον HDD για Storage. Αμ δε. Η δεύτερη θέση είναι απλός μία τρύπα, δεν έχει υποδοχές τροφοδοσίας και δεδομένων. Πρέπει να αγοράσεις ένα εξάρτημα που ούτε η SONY δεν το έχει. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν το συνιστούν.

Δεν πειράζει λέω, θα βάλω μόνο τον SSD. Αμ δε και πάλι...

Έβαλα έναν 120GB Sasmung 840 και τρελάθηκα στις μπλε οθόνες. Ο SSD φόραγε το τελευταίο Firmware. Ούτε λόγος για ACHI και Trim φυσικά παρόλο που έκανα BIOS Update.

Αν πάρεις SONY απολαμβάνεις το σήμερα με την πολύ καλή ποιότητα και εμφάνιση, αλλά το παντρεύεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι με τα νέα Sony, παντρεύεσαι επίσης τα windows 8.  Δεν παρέχουν drivers υποβάθμισης, που δεν είναι ότι καλύτερο για κάποιον που προτιμά τα 7άρια και κάνει την αγορά με το σκεπτικό πως θα εγκαταστήσει τα windows 7.

• Like 1
Δημοσ.

πωωω,ειδικα αυτα τα 2 τελευταια ποστ παιδια που κανατε με ''ρημαξαν''....αστο τελειως φευγουμε απο τα vaio...κανενα Hp envy η acer aspire λεει???

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2338212/HP-Envy-Ultrabook-6-1010-ev-sv-i5-3317U-4GB-500GB-32GB-SSD.html">HP Envy i5 3317U

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2493858/Samsung-300E5C-S04-i5-3210-4GB-500GB.html">Samsung i5-3210 GT 620

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2886976/Samsung-350E5C-S03-i5-3210M-4GB-500GB.html">Samsung i5 3210 AMD HD 7670M

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html">Dell i5 3210 AMD HD 7670M

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2713199/Dell-Inspiron-15-3521-i5-3317U-4GB-500GB.html">Dell i5 3317U AMD HD 7670M

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2678001/Dell-Inspiron-3520-i5-3210M-4GB-500GB.html">Dell i5 3210 HD 4000 δεν εχει θύρες usb 3.0

Η σειρά είναι τυχαία. Σε HP envy δεν υπαρχει κάτι άλλο στα χρήματα σου , που να αξίζει. Acer ούτε που κοίταξα, δεν τα προτείνω.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι με τα νέα Sony, παντρεύεσαι επίσης τα windows 8.  Δεν παρέχουν drivers υποβάθμισης, που δεν είναι ότι καλύτερο για κάποιον που προτιμά τα 7άρια και κάνει την αγορά με το σκεπτικό πως θα εγκαταστήσει τα windows 7.

Μαγδαληνή,αυτό από που προκύπτει?Τσέκαρα 3-4 μοντέλα που πωλούνται τώρα με 8άρια,μια χαρά έχουν drivers και για 7.Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα.

Δημοσ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζουν. Παραπάνω εξηγώ ότι μία χαρά Drivers έχει το Laptop που αναφέρομαι για Seven, αλλά μόνο τα Vista κάθονται σωστά. Αυτό είναι το κακό...

Δημοσ.

Μαγδαληνή,αυτό από που προκύπτει?Τσέκαρα 3-4 μοντέλα που πωλούνται τώρα με 8άρια,μια χαρά έχουν drivers και για 7.Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα.

Αυτο μου το είπε η ίδια η Sony, σε ερώτηση που τους έθεσα, όταν ενδιαφέρθηκα για δυο νέα μοντέλα πριν λίγο καιρό. Τώρα δεν θυμάμαι ποιά ήταν, αλλά μετά την απάντηση τους, το είδα και από το site τους ότι δεν υπήρχαν drivers για τα 7, αλλά και συγκεκριμένα έγραφε , δεν παρέχονται, drivers υποβάθμισης.

Ισως στο εν τω μεταξύ να αλλάξαν πολιτική.

Δημοσ.

@heatspreader

1.Εσύ πήγες ένα λειτουργικό μπροστά,λέμε για ένα πίσω

2.Δεν λέμε αν θα δουλεύουν τελικά,αλλά αν προσφέρονται.Γιατί για το αν δουλεύουν ούτε για όλες τις άλλες εταιρείες ξέρουμε σίγουρα χωρίς να δοκιμάσουμε,σωστά?

3.Παρεμπιπτόντως,έχω περάσει κι εγώ 7άρια σε ένα Vaio FZ38M της γενιάς που λες (vista,core2duo,blueray) και δούλεψαν και τα fn και όλα.Φυσικά με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ μιας και δεν αντιλέγω ότι η Sony δεν βοηθάει ιδιαίτερα στα επόμενα λειτουργικά από αυτό που φοράει από το εργοστάσιο.Πάντως στο δικό μου δεν έδινε drivers για 7,μόνο για vista,στο δικό σου έδινε?Όσο για τα fn θέλει μια συγκεκριμένη σειρά που θα εγκατασταθούν κάποια πράγματα,λέω μήπως έφταιγε κι αυτό.

@μαγδαληνή

Κι εγώ δεν το ήξερα,από σένα το διάβασα πρώτη φορά και ειδικά ότι το κάνει μόνο η Sony π.χ γι αυτό το κοίταξα.Ίσως όντως να άλλαξαν πολιτική ενδιάμεσα.

Δημοσ.

καποιος που δεν ξερει λεει ας παμε σε κανα sony vaioειναι τα καλυτερα.που να τρεχω τωρα να παρω τυπου dell/acer/samsung.που ειναι και κινεζικα.απλα η sony εχει παρα πολυ καλη διαφημιση και αυτο μετραει.η μεγαλυτερη βλακεια που ειδα ειναι στην σειρα s αν θυμαμε καλα με το δαχτυλικο αποτυπωμα.λες και αν στο κλεψουν δεν θα καταφερουν να το πουλησουν και να το ανοιξει καποιος κακος hacker.εγω πηρα samsung με ι5,4gb μνημη ,500gb δισκο windows 8 καρτα γραφικων με διπλο τσιπακι της nvidia και 15.6 οθονη στα 650.και ο αλλος με πανω κατω τα ιδια αντε να αλλαζε το μοντελο της gpu εδωσε 1200 για ενα δαχτυλικο αποτυπωμα.ελεος ας γινουμε πιο προσεχτικοι στις αγορες μας.αλλος γνωστος πηρε το μοντελο με καρτα γραφικων ATI και του πεταγε μπλε οθονες στο διμηνο ελεος δηλαδη.

Δημοσ.

@heatspreader

1.Εσύ πήγες ένα λειτουργικό μπροστά,λέμε για ένα πίσω

2.Δεν λέμε αν θα δουλεύουν τελικά,αλλά αν προσφέρονται.Γιατί για το αν δουλεύουν ούτε για όλες τις άλλες εταιρείες ξέρουμε σίγουρα χωρίς να δοκιμάσουμε,σωστά?

3.Παρεμπιπτόντως,έχω περάσει κι εγώ 7άρια σε ένα Vaio FZ38M της γενιάς που λες (vista,core2duo,blueray) και δούλεψαν και τα fn και όλα.Φυσικά με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ μιας και δεν αντιλέγω ότι η Sony δεν βοηθάει ιδιαίτερα στα επόμενα λειτουργικά από αυτό που φοράει από το εργοστάσιο.Πάντως στο δικό μου δεν έδινε drivers για 7,μόνο για vista,στο δικό σου έδινε?Όσο για τα fn θέλει μια συγκεκριμένη σειρά που θα εγκατασταθούν κάποια πράγματα,λέω μήπως έφταιγε κι αυτό.

@μαγδαληνή

Κι εγώ δεν το ήξερα,από σένα το διάβασα πρώτη φορά και ειδικά ότι το κάνει μόνο η Sony π.χ γι αυτό το κοίταξα.Ίσως όντως να άλλαξαν πολιτική ενδιάμεσα.

1. Ναι.

2. Όχι δεν ξέρουμε. Για τη SONY όμως ξέρουμε πως δεν έχει την καλύτερη υποστήριξη.

3. Η σειρά δεν μου λέει κάτι. Με τα Vista έπαιξαν βάζοντας ότι οδηγό υπήρχε γι' αυτά. Το να είναι κάποιος μάγκας και να τα κάνει να παίξουν είναι άλλο κεφάλαιο. Εμείς λέμε επίσημα, by the book, αν παίζουν σωστά και η απάντηση είναι ότι δεν παίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...