Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,σκεφτομαι να αγορασω λαπτοπ και μετα απο θεμα που ανεβασα στο forum οι γνωμες εκλειναν σε dell κτλ...Εγω γενικοτερα θελω ενα ομορφο εμφανισιακα λαπτοπ που να  πληρει ολα τα περιφερειακα επιπεδα(θυρες usb,hdmi,bluetooth κτλ)αλλα και στα βασικα οπως επεξεργαστης,μνημη ram κτλ να ειναι λιγο κροτιδα(οχι να λεω ποτε και ποτε θα μπει)...Πολλοι αλλοι λενε οτι τα vaio ειναι απο τα καλυτερα λαπτοπ...εσεις τι λετε???(Η γνωμη μου ειναι οτι οντως ειναι απο τα καλυτερα απλα ξεφευγουν στην τιμη(τουλαχιστον ειναι ακριβως οπως το θελω εγω το λαπτοπ μου σε ολα τα επιπεδα)διαθετω απο 400 εως 600 ευρω...αξιζει ενα vaio σ'αυτα τα χρηματα???Παντως απο μια αναζητηση που εκανα σε ebay,e-shop και σκρουτζ εχει πολυ καλα λαπτοπ η αγορα αλλα εγω σκαλωσα στα vaio παλι...(χρωμα,φωτιζομενο πληκτρολογιο,design κτλ)Εχει μεγαλη διαφορα ενα vaio i3 απο ενα i5???

(στον κωτσοβολο ειχε ακριβως το ιδιο αλλα σε i3 με την ιδια τιμη...μηπως με δουλευει το ebay και δεν ειναι το λαπτοπ i5 τελικα???)δειτε το λινκ παρακαλω και πειτε μου αν ειναι αξιοπιστη η''αγγελια'' του ebay

(i5 vaio στο ebay)

http://viewitem.eim.ebay.gr/SONY-VAIO-VPCE15125CXW-LAPTOP-155-HD-INTEL-CORE-i53210M-NOTEBOOK-WINDOWS-8/321079176457/item

...ευχαριστω

Δημοσ.

Υπερκοστολογημένα κατ΄ εμέ...πιο πολύ το brand πληρώνεις

Στα λεφτά που διαθέτεις πιστεύω αλλού θα βρεις καλύτερες λύσεις

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά ποιοτικά μηχανήματα. Από την άλλη δεν τα προτείνω πλέον, λόγω της κάκιστης υποστήριξης που σου προσφέρουν σε Software. Αν χρειαστείς αναβάθμιση λειτουργικού, οι Drivers είναι ανύπαρκτοι παρόλο που υπάρχουν στο Site. Μπλέξιμο μεγάλο.
Είναι γενικά πολύ κλειστά σε όλα τους. Πανάκριβα ανταλλακτικά επίσης.

Δημοσ.

Οντος ενα φιλαρακι πριν κανα χρονο χωρις να ξερει και εκεινος  800ευρα για ενα sony vaio με την σκεψη οτι θα μπορει να παιξει αξιοπρεπες ενα παιχνιδακι αλλα του βγηκε μαπα με την 4200 σειρα μεσα ενα amd στα 2.00 κλειδομενο(λαπτοπ οκ...) και 4gb ραμ 

Για μενα αισχος να πληρωνει ο αλλος μονο για ενα ονομα.. ενω μπορουσε να φιαξει ενα σταθερο που να ητανε σιγουρα 100% καλυτερο

Οσο γιαυτο που εχεις βαλει στο link ναι ειναι i5 2πυρηνος στα 2,50ghz με καρτα γραφικων ενσοματομενει που σημενει αμα θες να παιξεις κανα παιχνιδακι απλα οχι....

Δημοσ.

Οντος ενα φιλαρακι πριν κανα χρονο χωρις να ξερει και εκεινος  800ευρα για ενα sony vaio με την σκεψη οτι θα μπορει να παιξει αξιοπρεπες ενα παιχνιδακι αλλα του βγηκε μαπα με την 4200 σειρα μεσα ενα amd στα 2.00 κλειδομενο(λαπτοπ οκ...) και 4gb ραμ 

Για μενα αισχος να πληρωνει ο αλλος μονο για ενα ονομα.. ενω μπορουσε να φιαξει ενα σταθερο που να ητανε σιγουρα 100% καλυτερο

Οσο γιαυτο που εχεις βαλει στο link ναι ειναι i5 2πυρηνος στα 2,50ghz με καρτα γραφικων ενσοματομενει που σημενει αμα θες να παιξεις κανα παιχνιδακι απλα οχι....

παιδια το λινκ του ebay λετε να ισχυει???δηλαδη σ'αυτα τα λεφτα να υπαρχει vaio i5 κτλ-κτλ η μας δουλευει αυτος απο την αλλη μερια και μας στειλει τπτ αλλο...το ξαναλεω γιατι βρηκα στον κωτσοβολο ακριβως το ιδιο εμφανισιακα αλλα i3 στην ιδια τιμη,χαζος ειναι ο κωτσοβολος που πουλαει δηλαδη πιο ακριβα???ενταξει για παιχνιδια δεν τον θελω(και ο σταθερος δεν εχει τπτ απο games,μονο το προ13 εχω τπτ αλλο...γενικοτερα δεν τον φορτωνα με τετοια αρα δεν με ενδιαφερει και πολυ να σου πω την αληθεια)

Αρκετά ποιοτικά μηχανήματα. Από την άλλη δεν τα προτείνω πλέον, λόγω της κάκιστης υποστήριξης που σου προσφέρουν σε Software. Αν χρειαστείς αναβάθμιση λειτουργικού, οι Drivers είναι ανύπαρκτοι παρόλο που υπάρχουν στο Site. Μπλέξιμο μεγάλο.

Είναι γενικά πολύ κλειστά σε όλα τους. Πανάκριβα ανταλλακτικά επίσης.

δηλαδη heatspreader ουτε support απο το site τους εχουν καλο ε???κανεις κανενα φορματ ψαχνεις για drivers(αμα δεν κατσουν με windows update κτλ)και δεν βγαζεις ακρη???

Δημοσ.

Κανενα απολυτως προβλημα απο drivers σε εμενα που εκανα και αναβαθμηση σε win 8!! Υπαρχουν τα ΠΑΝΤΑ!! Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο συστημα ψυξης (τουλαχιστον στο δικο μου)!! Απο service κτλ. δεν εχω προσωπικη αποψη μιας και δεν το εχω χρειαστει ακομα!!

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα απολυτως προβλημα απο drivers σε εμενα που εκανα και αναβαθμηση σε win 8!! Υπαρχουν τα ΠΑΝΤΑ!! Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο συστημα ψυξης (τουλαχιστον στο δικο μου)!! Απο service κτλ. δεν εχω προσωπικη αποψη μιας και δεν το εχω χρειαστει ακομα!!

Να φανταστω το εχεις χρυσοπληρωσει ομως...

Δημοσ.

Πριν εναν μήνα έπαιζε σε προσφορά ενα vaio με i5, 7650m, 6gb ram φωτιζομενο πληκτρολογιο στα 555ευρώ.

Δεν ειναι και καμια τρελή τιμή αυτό από το ebay.

Αν πας Αμερική εχουν -30% κάτω συγκριτικά με τιμές Ελλάδας.

Δημοσ.

Πριν εναν μήνα έπαιζε σε προσφορά ενα vaio με i5, 7650m, 6gb ram φωτιζομενο πληκτρολογιο στα 555ευρώ.

Δεν ειναι και καμια τρελή τιμή αυτό από το ebay.

Αν πας Αμερική εχουν -30% κάτω συγκριτικά με τιμές Ελλάδας.

το πηρες τελικα η το ''φοβηθηκες''???γιατι πιο πανω υπαρχουν και σχολια(σχολια σε πωλητη του ebay κτλ ανοιγμενα,επισκευασμενα κτλ)...και εγω γι'αυτο κοιτουσα αμερικες και ιστοριες μηπως το παρω πιο φτηνο,τελικα εισαι σιγουρος για το -30% της αμερικης???μπορω να βρω αν ψαξω και αλλο...???

Δημοσ.

το πηρες τελικα η το ''φοβηθηκες''???γιατι πιο πανω υπαρχουν και σχολια(σχολια σε πωλητη του ebay κτλ ανοιγμενα,επισκευασμενα κτλ)...και εγω γι'αυτο κοιτουσα αμερικες και ιστοριες μηπως το παρω πιο φτηνο,τελικα εισαι σιγουρος για το -30% της αμερικης???μπορω να βρω αν ψαξω και αλλο...???

Παίζει και το τελωνείο να υπενθυμίσω από Αμερική. 

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το κοστος του ηταν 1100 ευρω (λεφτα που δεν προκειται να δωσω ποτε για λαπτοπ) αλλα ευτυχως εκατσε μια καλη φαση και το πηρα με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα!! Γενικως ειμαι της αποψης πως οτι πληρωσεις θα παρεις αλλα αυτο δεν ισχυει παντα!! Παντως η πρωτη μου επιλογη ηταν DELL μιας και θεωρω πως ειναι περισσοτερο Value for money μηχανηματα με αρκετα καλη ποιοτητα!! Δεν θα πηγαινα σε HP για κανεναν λογο!!

Δημοσ.

Από φίλο μου εκτελωνιστή ξέρω πως Δασμοι + 23% ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού = το λιγότερο +50% στην τιμή αγοράς.

Δημοσ.

Οσο του έρθει του τελωνειακού να σε χρεώσει :)

δεν παιζει να με περασει στο''ντουκου''???

Από φίλο μου εκτελωνιστή ξέρω πως Δασμοι + 23% ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού = το λιγότερο +50% στην τιμή αγοράς.

καταλαβα,ελλαδα και παλι ελλαδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...