Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Οπότε έχει θέμα γενικά. Σ' ευχαριστώ πάντως.

Α οκ. Έλεγα μήπως χάνω σε ισχύ σήματος. Να σαι καλά

Να κάνω μια ακόμη ερώτηση. Το filter που δίνουν μαζί με το ρούτερ το βάζουμε μόνο αν έχουμε και τηλεφωνική γραμμή, ή το βάζουμε όπως και να'χει? Εγώ στο σπίτι μόνο το ρούτερ συνδέω με την γραμμή. Τίποτα άλλο. 

απλα το αναφερω αν και ουτε εγω το κανω.καποιοι βαζουν splitter πριν το adsl ακομα και αν δεν εχουν τηλεφωνο για τον λογο οτι λενε δεν ξερω ποσο ισχυει οτι αν πεσει κεραυνος η γενικα γινει κατι το splitter θα φαει το ζορι και οχι το ρουτερ.ξερω οτι ισχυει για τις καρτες στο dslam διοτι πρωτα καιγεται splitter συνηθως απο κεραυνο παρα η voice η η data καρτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα κ από μένα!
Έχω το συγκεκριμένο ρούτερ 4μιση χρόνια, σκυλί.
Ξαφνικά όμως άρχισε να μου κάνει διάφορα, με αποκορύφωση τη σημερινή μέρα.
Είτε του κάνω restart, είτε αποσυνδέσω κάθε καλώδιο του και το ξανασυνδέσω, μέχρι και ώρες το άφησα κλειστό, αλλά μονίμως το ίδιο πράγμα:
Τα λαμπάκια WLAN, PPP, DSL και PWR αναβοσβήνουν μονίμως σαν τρελά!
Αντιθέτως, τα λαμπάκια USB και LAN1/2/3/4 αναμμένα μονίμως.
Κάποια στιγμή όμως τα πρώτα σταμάτησαν να αναβοσβήνουν και παρέμειναν μονίμως κλειστά, ενώ τα υπόλοιπα συνέχιζαν να είναι μονίμως ανοιχτά. Μόλις έκανα πάλι επανεκκίνηση, πάλι στα αρχικά.
Επικοινώνησα με τη Forthnet αλλά μου είπαν θα επικοινωνήσει κάποια στιγμή μαζί μου το τεχνικό τμήμα.
Επειδή όμως με επείγει το θέμα, είπα να ρωτήσω και εδώ.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να μας άφησε χρόνους το ρούτερ..

Και κάτι που παρατήρησα τώρα, κάποιες στιγμές πάει να συνδεθεί, φαίνονται όλα σωστά αλλά το φωτάκι του PWR μονίμως κόκκινο. Και επιστρέφει στην αρχική κατάσταση που περιγράφω πιο πάνω..

Τι μπορεί να έχει συμβεί?

Δημοσ.

αν αντεξε 4,5 χρονια ειναι και θαυμα.αλλα οπως φαινεται ειτε το ιδιο ειτε ο μετασχηματιστης σε αφησαν .μαλλον το ιδιο το ρουτερ.

Δημοσ.

Το ίδιο μου είπαν και από το τεχνικό τμήμα, ότι μόνο και μόνο που το λαμπάκι του power είναι κόκκινο, μας άφησε χρόνους..
Και αυτό που ξαφνικά μετά από ώρα φτιάχνει, είναι επειδή καταφέρνει με κάποιο τρόπο ακόμα να σταθεροποιείται.
Αλλά χρειάζομαι σίγουρα καινούριο γιατί κάθε μέρα χειροτερεύει..
Είδα ότι η Forthnet δίνει το Thompson TG585 v8, είναι καλό? Γνωρίζετε?

Δημοσ.

το v8 ειναι ωραιο ρουτερακι αν ειναι να το παρεις απο ανανεωση συμβολαιου.γιατι τωρα δινουν ενα αλλο td κατι παλι της thomson.αν ειναι να το πληρωσεις 40-50 ευρω τοτε με λιγα λεφτα παραπανω παρε κατι αλλο εκτος αν εχεις χαλια γραμμη με αποσυνδεσεις οποτε το thomson ειναι πολυ καλο εκει.μπορει αυτο που φτιαχνει να ειναι οτιδηποτε.απο οτι το κλεινεις και πεφτει η θερμοκρασια του μεχρι 1002.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...