DEDRIBOY Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-performance/Turbo-X-Furious-i736-875.htm Καλησπέρα παιδιά ...Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το μηχάνημα....Με αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλω ξεφεύγουνε οι άλλες εταιρίες στα 1300+ .... Πήγα και είδα από κοντά το μηχάνημα καλό στησιματάκι ...Και πιο ανθεκτικά τα πλαστικά του σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα που έβγαζε... Από θέμα θερμοκρασίας είχε περασμένο το Drift..Έπαιξα κανα 20 λεπτο δέν σήκωσε θερμοκρασίες... Χωρίς λειτουργικό και με λίγο παζάρεμα μου βγαίνει στα 860 ευρώ...Τις γνώμες σας....
terry308 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Προσωπικά δεν τα αγόραζα turbo-x , σ 'αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε 17" με blu-ray και 2 τουλάχιστον χρόνια εγγύησης και εταιρίας που (χτύπα ξύλο) αν χρειαζόμουν ανταλλακτικά θα έβρισκα (ευκολότερα) ... 1
bele Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εγω θα το επαιρνα. Η σχεση τιμης αποδοσης ειναι πολυ καλη και η κατασκευη των turbo-x μπορει να ειναι καθαρα απο πλαστικο αλλα η δομη τους ειναι πολυ καλη και θα εχεις και ενα χρονο εγγυηση
DEDRIBOY Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Παίδες το πήρα είναι πανέμορφο και για τα λεφτά του πολύ καλό.......Guild wars 2 που φόρτωσα επάνω ultra +antill FHHA 45-60 FPS..Από θόρυβο τίποτα....Αν και περίμενα τον ανεμιστήρα να κάνει τρελό θόρυβο....Και απο θερμοκρασία είναι παγάκι....Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο....Τώρα θα φορτώσω και άλλα παιχνίδια και θα σας πώ νεότερα.....Για 860 ευρώ που το πήρα είναι πολύ καλό.... 2
DEDRIBOY Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ναι...Τώρα εγκαθιστώ Star Wars Old republic...Θα σας πώ και εκεί τι λεει σε λίγη ώρα...
xristoforos89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι σε περιπτωση σερβις χρειαζεται να εχεις αυθεντικα windows επανω αλλιως δεν στο δεχονται (αθανατο Πλαισιο). Στο σαιτ τους το ειχα διαβασει. Επιβεβαιωσε το και εσυ για να μην εχεις θεματα αργοτερα.
liakjim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι σε περιπτωση σερβις χρειαζεται να εχεις αυθεντικα windows επανω αλλιως δεν στο δεχονται (αθανατο Πλαισιο). Στο σαιτ τους το ειχα διαβασει. Επιβεβαιωσε το και εσυ για να μην εχεις θεματα αργοτερα. Δεν ισχυει. (κατοχος , το ειχα παρει χωρις σκληρο μαλιστα ποσο μαλλον λειτουργικο ) Ο συγκεκριμενος φορητος , ειναι φυσικα Clevo κ ειναι πολυ καλο σασι με καλο συστημα ψυξης ΑΛΛΑ η καρτα γραφικων ειναι κολλημενη στην μητρικη οποτε δεν αλλαζει. Δεν ξερω τα οικονομικα σου αλλα αν μπορουσες να πηγαινες εδω http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-IRON-III-i7363-1675-BD-Win8.htm , οπου θα μπορουσες στον μελλον να πεταξεις μια 675mx/7970m ή ποιος ξερει τι θα υπαρχει τοτε...
DEDRIBOY Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Κοίτα ας με βγάλει καμιά 3τία αυτό και παραπέρα βλεπουμε!!!!!! Δέν υπάρχει θέμα για την εγγύηση ισχύει κανονικά....Απόδειξη τιμολογίου κτλ κτλ... Star wars old republic....High ολα και το Anti Aliasing High 45-62 FPS.....όσο για θερμοκρασίες από τις 10 το πρωί που ασχολούμαι μαζί του ξεκινάει απο 29C και το μεγαλύτερο που έχει πάει 54C....
Antwni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Κοίτα ας με βγάλει καμιά 3τία αυτό και παραπέρα βλεπουμε!!!!!! Δέν υπάρχει θέμα για την εγγύηση ισχύει κανονικά....Απόδειξη τιμολογίου κτλ κτλ... Star wars old republic....High ολα και το Anti Aliasing High 45-62 FPS..... Αν ήθελες games καλύτερα 17αρι...και ακόμα καλύτερα desktop... Full HD σε 15αρι δεν νομίζω να λέει τόσο...
DEDRIBOY Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 17αρι δύσκολο στη μεταφορά το θέλω απλά για να περνάε μία ολόκληρη μέρα και μετά παρκάρει...Ξανα μετά από καμιά εβδομάδα και μετα παρκάρισμα....Έχω πύργο...Και είναι τουμπανάκι....Παίζω τα πάντα full στα 124 fps... Απλά το λάπτοπ το έχω σε περιοδική χρήση απλά θέλω να απολαμβάνω είτε το παιχνίδι έιτε την ταινια....Και για τα χρήματα του πιστεύω ότι είναι καλό.... Σειρά έχει το World of tanks....Mόλις κατέβει και αυτό θα σας ενημερώσω....
hurrycat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Υπαρχει η δυνατοτητα να το παρεις χωρις λειτουργικο? Μηπως στο λειτουργικο που περασες εμφανισε κανενα προβημα με drivers? Αν θες γραψε στο μελλον οτιδηποτε καλο ή κακο για το λαπτοπ γιατι το σκεφτομαι κι εγω!
DEDRIBOY Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πέρασα και World of tanks .....43- 65 FPS...Ultra high ..Σήμερα το έκλεισα το λάπτοπ από εχθές το πρωί....Έπαιξα παιχνίδια κατέβασα και η θερμοκρασία που σήκωσε το max..ήτανε 54 C ..Επίσης το τοποθέτησα σε 42'' Sony φόρτωσα το Star Wars..Στα Full όλα και 1080p τα Fps 35-40...Πολύ καλά θα έλεγα ....Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος .....Όσο για το λειτουργικό ΟΧΙ δέν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και για τους Drivers μου δώσανε και για windows7 αλλά και για Windows8 ....Επίσης να τονίσω ότι είχανε κατευθείαν το εκτελέσιμο αρχείο σε ένα κεντρικό πίνακα και διάλεγες το κάθε σύστημα για να εγκαταστήσεις τους drivers...Οπότε όχι δέν αντιμετώπισα δυσκολία ούτε κατα την εγκατάσταση !!!!Με λίγα λόγια ...Αρκετά καλό μηχανάκι για τα χρηματά του!!!!!! Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και ελπίζω να βοήθησα και γώ με τη σειρά μου να διατυπώσετε μία εικόνα για αυτό το Λάπτοπ....
hurrycat Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλορίζικο!! Ρωτώντας αν υπαρχει η δυνατοτητα να το παρεις χωρις λειτουργικο εννοώ τι έκανες, τους το πρότεινες και είπαν εντάξει θα σου πάει τόσο ή ήθελαν λίγο πίεση και παζάρεμα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα