gavros10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μπορει να μην εχει ιντερνετ αλλα θα εβρισκε τροπο να γραψει.. Μαλλον απογοητευτηκε και μας αποφευγει.
Oroku Saki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο! Εκτος απο εμενα που ειμαι ο τελικος αρχηγος στην τελευταια πιστα θα αντιμετωπισετε την κορη μου την Karai αλλα και τον Baxter Stockman. Οι foot ninja μου οπως κσι οι συμμαχοι μου η συμμορια των Mωβ Δρακων και οι εξωγηιοινοι Kraang ειναι σε καθε πιστα. Ειναι το καλυτερο παιχχνιδι της χρονιας! Του βαζω 10/10! Δεν ειχα γραψει μεχρι τωρα γιατι το ξεκινησα σημερα το πρωι . Εννοειται πως το αγορασα και δεν μου το εφερε ο θειος.
gavros10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι τεραστιο σποιλερ. Ειδικα οι χιλιαδες που θα τρεξουν να το παιξουν αφου διαβασαν το ποστ θα απογοητευτουν πολυ. Θα ζητησουν κιολας μονιμο ban επειδη τους κατεστρεψε το παιχνιδι. Επειδη εχω μια ιδιατερη σχεση με αυτα τα παιχνιδια, λογικα θα το αγορασω οταν το βρω σε καλη τιμη. Ποσες ωρες ηταν περιπου;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Γνωμη μου, που κατέβηκε απο φάση, δεν είναι παιδια.. δεν όμως.
Oroku Saki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το τερματισα. Εχει δυο μαχες με εμενα! Με εκαναν δυσκολο αντιπαλο οπως τους ειχα πει στη σελιδα τους στο facebook και χαιρομαι γι αυτο! Και τωρα δειτε μερικες εικονες απο δευτερη που μαχη ! Δειτε τι παθαινουν αυτοι που τα βαζουν μαζι μου!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows 2,4 θα έπρεπε να μην λειτουργεί καν το game...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα