8anos94 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εχω ενα προβλημα τωρα τελευτεα που με την παλια καρτα δεν ειχα(η παλια ητανε η 5770)....πηρα την 6850 και μου κανει κατι περιεργα(βλεπε υπογραφη για υπολοιπο συστημα) εκει που παιζω θα βγαλει μια μαυρη οθονη σαν να ειναι κληστη η οθονη και το φανακι της gpu θα παει 100% για να το επαναφερω το pc πρεπει να το κλησω χειροκινητα και να το ξαναανοιξω..BSOD δεν εχω κοιταξα Τα ρολογια τα εχω στο stock Το περιεργο ειναι οτι αυτο γινετε σε πολυ λιγα παιχνιδια δηλαδη gw2,ACAH(αυτο με τα αεροπλανα)μεχρι και team fortres 2 :/ Απο drivers εβαλα τους 13.2 βετα6 προσφατα μηπως εφτεγε αυτο αλλα τιποτα ..... Μπορει να φτεει τιποτα αλλο? αν ειναι να την παω στο πλαισιο (εχω ακομα ενα χρονο εγγυση ακομα και το γαμωτο ειναι οτι παω στρατο και αμα δεν δω τι φτεει τωρα μετα θα τελιοσει η εγγυση :@ ) απο θερμοκρασιες με stress test (100% ολη τι ωρα) δεν ξεπερναει τους 70-75 βαθμους
salonika91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ προβλημα εχει και ενας φιλους μου μονο στο παιχνιδι lineage καθε φορα που εκανε κατι συγκεκριμενο!!! Εχει και αυτος την 6850 Ειχα δοκιμασει τα παντα(furmark-prime-interburn test,memtest,hdsentinel,format,αλλαγη drivers) τιποτα... Ειχα υποψιαστει το τροφοδοτικο. Ο φιλος μου εχει Site: http://www.skroutz.gr/s/2591540/Corsair-Builder-Series-CX600-80Plus-Bronze.html">αυτο
8anos94 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ε δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο στα 430w και εκεινος με τα 600 μαλον δεν θα ειναι το τροφοδοτικο Αν μπορείς δοκίμασε την και σε άλλο σύστημα. αλλο συστημα δεν παιζει γιατι οι φιλοι μου τρομαζουν στην ιδεαν να δουνε τι εχουνε μεσα στο κουτι τους xD H καρτα ειναι μεταχειρησμενη και μου ειπε οτι λειτουργουσε μια χαρα μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο επιδη αλαξα gpu? το εκανα με atimanunistaler πως λεγετε....και μετα εχωσα τους driver
Tribal21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κάτι παρόμοιο είχα και εγώ με την 7770 (μεταχειρισμένη και εγώ και με 2 χρόνια εγγύηση ακόμα)! Αν έχεις OC edition δοκίμασε να χαμηλώσεις τα ρολόγια της!! Το πιο πιθανό είναι να στρώσει έτσι,αν όχι,δοκίμασε και update στο bios! Εγώ έκανα και τα 2 και δεν μου ξανάκανε κάτι....
8anos94 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 την απλη εχω sapphire 6850 αυτο με το bios μου περασε απο το μυαλο αλλα επιδη εχω κανει ηδη update(απο παλια) σκευτικα μηπως θελει καποιο ρεσετ η clear cmos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα