Προς το περιεχόμενο

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 31 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω αυτό http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Natural-Ergonomic-Desktop-7000/dp/B000UTQSM0/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1362495911&sr=1-1 αξίζει περισσότερο, μαζί με ποντίκι και ασύρματο. Και εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία του σπαστού αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει. και να δώσεις 30-40 έτσι είναι λίγο πολλά!

Υ.Γ. μην ξεχνάμε ότι είναι UK layout το συγκεκριμένο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να δω πότε θα δεήσει η microsoft να βγάλει καινούριο natural keyboard

που να είναι και μηχανικό! :-D
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά να ξέρετε, έχω πάρει πριν 1 χρόνο περίπου το ίδιο πληκτρολόγιο από το αγγλικό άμαζον και ενώ η εικόνα δείχνει ότι είναι όπως το πουλάνε στην ελλάδα, αυτό που στείλανε σε μένα έχει μικρότερο shift και δίπλα στο shift έχει slash η backslash(δεν θυμάμαι ακριβώς, για τον brother το είχα πάρει) και το enter είναι πιο μικρό και διαφορετικό.

Οπότε με επιφύλαξη όσοι πάρουν, γιατί για μένα που έχω συνηθίσει ήταν σπαστικό δύσκολο στο γράψιμο. Ειδικά όσοι γράφετε κώδικα, μάθετε πρώτα τι παίζει.

* Βρήκα φωτό

Microsoft1.jpg

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή τα έπαιξε το πληκτρολόγιο που είχα μέχρι τώρα και θέλω να αγοράσω καινούριο, ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο? Είναι τόσο βολικό αυτό το ιδιαίτερο design του? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πρέπει να το δοκιμάσεις δυστυχώς. Εγώ έχω βάλει το 7000 εδώ και καιρό στο μάτι αλλά είναι λίγο ακριβό για να κάνω δοκιμές. Παρατηρούσα τα keyboards που κυκλοφορούν και έχουν γίνει όλα τόσο χάλια.... glossy επιφάνειες που λερώνονται με το παραμικρό και πολύ μικρά F-πλήκτρα πραγματικά δεν μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο...!

Δημοσ.

Να σας πω ένα κριτήριο; Πώς είναι το τωρινό σας πληκτρολόγιο; Αν, όπως σε όλα τα δικά μου πληκτρολόγια άνω του 1 έτους παλιά έχει 'φαγωμένα' πλήκτρα, τότε το ergonomic είναι ταμάμ. Π.χ. εμένα το Α δεν φαίνεται καθόλου από τα πολλά πατήματα, το S φαίνεται ελάχιστα, ο τόνος (: ; δεξιά από το L) φαίνεται ξεθωριασμένος, το SPACEBAR και το tab γυαλίζουν εκεί που τα χτυπάω. Αν απλά έχουν μάκα από την πολυκαιρία, αλλά τα γράμματα στα πλήκτρα φαίνονται όλα, δεν το χρειάζεστε.

Εγώ το έχω βρει σωτήριο και για τα χεράκια μου και για την ταχύτητα στην πληκτρολόγηση. Και βέβαια με ανάποδη κλίση (τα δάχτυλα χαμηλότερα από τους καρπούς), είναι προαιρετικό (η αντίστοιχη βάση που αλλάζει την κλίση μπαίνει-βγαίνει) αλλά είναι πιο εργονομικό έτσι.

Για gamers, φίλους του ποντικιού και όποιον σκύβει κάθε τόσο να διαβάσει τι λένε τα πλήκτρα, δεν νομίζω ότι έχει νόημα, πάρτε ένα διαστημικό και μουράτο. Και η τιμή είναι σούπερ. Όποιος το χρειάζεται γράφει τυφλά, δεν κολλάει σε λεπτομέρειες όπως UK vs. US layout. Το δικό μου το έχω πάρει από Πλαίσιο πριν χρόνια και έχει US layout και όντως το φαρδύτερο αριαστερό shift.

Δημοσ.

όταν πήρα το πρώτο εργονομικό πληκτρολόγιο ηταν τεράστιο άσπρο(1999 αν δεν κάνω λάθος) και με εξτρά usb πάνω, έλεγα οτι ήταν μάπα(μου το έδωσε φίλος)

απο τότε μόνο τώρα δύστυχος δεν έχω μιας και με βολεύει το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο γράφεις πραγματικά σε καλύτερο χρόνο και ας μην ξέρεις τυφλό σύστημα και για μένα αν έχεις και μεγάλα δάχτυλα είναι οτι πρέπει

και μιας και είπα αυτά ξέρει κανείς κάνα σπαστό φωτιζόμενο?

Δημοσ.

Οσοι το δοκιμασουν απο Αγγλια να ξερουν οτι πρεπει να ξεκαθαρισουν την διαταξη (layout) γιατι εαν ειναι UK τοτε τα συμβολα στα νουμερα ειναι σε λαθος σημειο, ειναι αρκετη ταλαιπωρια, το εχω δοκιμασει με πληκτρολογιο της IBM, Greek 319, αλλη ανωμαλια και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...