k30taas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 παιδια εχω το λαπτοπ του τιτλου και εχω ενα θεμα με τον ανεμιστηρα. κανει ενοχλητικο θορυβο ,οχι απο σκονη (το εχω καθαρισει) αλλα ειναι απο καινουργιο ετσι ενοχλητικο. και επειδη τωρα το εχω φτιαξει με windows 8 και ssd, δουλευει αψογα ,αλλα ενοχλει πολυ ο ανεμιστηρας και ρωταω αν ξερει κανενας αν μπορει να αντικατασταθει με καποιον ποιο αθορυβο η αν υπαρχει αλλη λυση. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
WalkerSW Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Οχι δυστυχώς δεν υπαρχει λύση... τον ανεμηστηρα του λαπτοπ τον παντρευεσαι ... αν εκανε εξ αρχης θόρυβο σε επιπεδα που σε ενοχλει τοτε δεν μπορεις να κανεις τπτ. Θα μπορουσες να ανοιξεις το λαπτοπ και να αλλαξεις παστα .. αλλα το κερδος σε μειωση θορύβου θα ήταν δυσαναλογο μικρο σε σχεση με το ρισκο να μην κανεις κατι σωστα κατα το ξεμονταρισμα του λαπτοπ. Αν απο την αλλη ο θορυβος είναι κατι που προέκυψε στην πορία .. τοτε η μονη λύση είναι η αλλαγη του συστηματος ψύξης με αλλο ακριβώς ίδιο!
chrisimone Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ειναι γενικο θεμα που εχει αυτη η σειρα... πριν χρονια λοιπον η hp για να αντιμετωπισει προβλημα υπερθερμανσης της καρτας γραφικων (πολλες καμμενες) εξαιτιας κακοσχεδιασμενου συστηματος ψυξης ... θεωρησε καλο να στειλει Bios update το οποιο ανεβασε τις στροφες του ανεμιστηρα στο φουλ... Αν κανεις ενα ψαξιμο στο νετ θα δεις απειρα σχετικα θεματα... εγω ακολουθησα ενα απ αυτα λυνοντας το φορητο και αντικαθιστωντας το μαξιλαρακι που ενωνε την ψυκτρα και την gpu με ενα κερμα των 20λεπτων και μπολικη θερμοαγωγιμη παστα.... οι στροφες δεν επεσαν αλλα μειωθηκε ο χρονος που αυτο δουλευει στο φουλ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα