Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν Παλι Λες για Το digital Master ειναι για κλοτσιες απο την Προηγουμενη εβδομαδα εχω Παρει ενα κουτι και καθε μερα μου Λενε και κατι διαφορετικο ενημερωση καμια ακομα και το Πλαισιο Καλυτερο Ειναι

Δημοσ.

Ωραίο πρώτο ποστ.

Ρε φίλε ειλικρινά, ηρέμησε λίγο. 

* Το ίδιο είχες πει σε μένα τις προάλλες, για άλλο λόγο αλλά άδικα...

Πρέπει ν' απαντάς στον καθένα και μ' αυτό το ύφος???

* Στο είπε κι άλλος αυτό πολύ πρόσφατα!

Εμπειρία κατέθεσε κι όχι ξεκάρφωτη, διότι το κατάστημα αναφέρθηκε σε προηγούμενο post...

Δημοσ.

Οτι και να σου είχα πει εσένα δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρεις στο παρόν νήμα.Αν σε αδίκησα έρχεσαι και μιλάς απευθειας σε μένα αν θες σε πμ όπως κάνουν και άλλοι.Μάλλον εσύ πρέπει να ηρεμίσεις.

Επίτρεψε μου να αμφιβάλλω για το τι εμπειρία έχει ο καθένας από τα καταστήματα και κατά το πόσο αγνά είναι όλα.Έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν διάφορα φαινόμενα και εδώ στο forum και για αυτό και η καχυποψία.

Τα forum είναι για να γράφουμε.

Δημοσ.

Το να δωσεις τοσα λεφτα για να πεζεις LOL / Dota 2 και PRO ειναι αστειο. Αυτα τα παιχνιδια τα maxaris με συστημα των 500 ευρω.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη σύνθεση που έχω κάνει. Δεν είμαι πολύ σχετικός, αλλά με τη σύνθεση αυτή θεωρώ πως μπορώ να τρέχω χωρίς πρόβλημα τα παιχνίδια που παίζω (CoD,LoL,Dota2,Pro) και μάλλον στις high ρυθμισεις. Έκτος από αύτα θα το χρησιμοποιώ για ταινίες, σερφάρισμα και εργασίες.Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι πρόκειται να αγοράσω και τα περιφερειακά (οθόνη ποντίκι πληκτρολόγιο ακουστικά) και τότε το ποσό θα ξεφύγει πολύ πάνω από τα 1000€. To maximum που θα βάλω είναι 1200€ σύνολο.Θεωρώ επιίσης ότι θα αντέξει μία τριετία και θα μπορέσω να του κάνω μικρές αναβαθμίσεις στο μέλλον.

Δεν ξέρω αν έχω διαλέξει τα κομμάτια σωστά αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ

attachicon.gif1135.png

Θα σε συμβουλευα να αφησεις την GTX 660TI και τον i5 στην ακρη (εκτος αν θες να maxaris crysis 3). Παρε ενα 650αρι τροφοδοτικο για αρχη της corsair (ειναι κατι που θα σου κρατησει για πολλα χρονια και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο). Καρτα γραφικων οτιδηποτε παραπανω απο 7850 ειναι υπερβολη. 

Η συμβουλη μου? Παρε PC που να κανει αυτα που θες ΤΩΡΑ και για 1 χρονο ακομα. Θα δωσεις τα μισα λεφτα, και οταν πλεον ερθει η στιγμη να τον αλλαξεις γιατι δεν τραβαει, θα δωσεις τα αλλα μισα που θα δινες στην αρχη μονο που θα εχεις καλυτερο PC. 

Παραδειγμα?

Phenom 2 x4 965be + μια μητρικη με το 970 = 90 + ~75 ευρω

7850 = 170 ευρω

2x4 gb ram = 55-60 ευρω (ballistix elite / tactical)

Αυτα ειναι κατι λιγοτερο απο 400 ευρω

Τα υπολοιπα δωστα σε πραγματα που θα κρατησεις και για το επομενο pc σου, οπως τροφοδοτικο / οθονη / ssd / hdd. 

corsair τροφοδοτικο 650 = 80 ευρω

ssd samsung 840 120gb = 100 ευρω

Παρε και μια 23 Led γυρω στα 150-180 και εισαι ετοιμος

hdd 1tb = 70-80

Συνολικα εισαι καπου στα 750-800 ευρω, μεχρι τα 1200 max που εισαι διατεθειμενος να δωσεις σου μενουν στην τσεπη 400-450 ευρω. Αν σε 1-1.5 χρονο πιστευεις οτι το συστημα σου δεν τραβαει (λεμε τωρα), με αυτα τα 400 ευρω αγοραζεις τον i7 3770 μαζι με mobo και μια 7970 (πεζει να εχεις και ρεστα).

Και να εχεις υποψη σου οτι τα specs του PCιου των 800 ευρω ειναι ηδη overkill για αυτα που χρειαζεσαι. Ακομα και με πολυ λιγοτερα (600 ευρω) ανετα θα καλυπτες τις αναγκες σου.

Απτην αλλη αν πιστευεις οτι μια αυξηση επιδοσεων της ταξης του 15-20% ΟΤΑΝ και ΑΝ τις χρειαστεις (παιζοντας LOL και Dota 2 δεν θα της χρειαστεις) αξιζουν 100-150% αυξηση τιμης (7850 vs gtx660ti, phenom 2 vs i5 ) τοτε τι να σου πω, ορμα του

• Like 2
Δημοσ.

Και το pc που εχουμε βγαλει πανω κατω εγω και ο giouko(καλα εγω μια γνωμη ειπα μην του κλεβω και την δοξα :P) αν παρατηρησεις ποσο βγαζει συνολο νομιζεις?

Επειδη μιλησαμε περαιτέρω με τον Slave οριστε αναλυτικα ποσο το βγαζει το παιδι.

480838_10200647662535303_1566494160_n.jp

1065

250 παραπανω δηλαδη με αυτα που συγκρινεις. Και το διλημμα που τίθεται εδω ειναι το εξης:

Για 200+ ευρω προτιμας να τρεχεις ΤΟΥΜΠΑΝΑ ο,τι κυκλοφορει και δεν κυκλοφορει για τα επομενα 3 χρονια η καποια στιγμη στο μελλον 2+ χρονια να ψαχνει για αναβαθμιση?(ακομη και μικρη)

Παρεπιπτοντως τα παιχνιδια προφανως φανταζομαι τα ειπε ενδεικτικα γιατι μου πεταξε κατι και για crysis κτλ. οποτε μην κολλας εκει. Και ο ιδιος δεν νομιζω να διεθετε τοσα λεφτα για να το χει να καθεται :P

Btw και για το δικο σου θα επεμενα στην 7870.

Επισης,κατα την γνωμη μου αδικαιολογητα ακριβη mobo

Δημοσ.

Στο παραπανω η καρτα γραφικων δεν ειναι πετυχημενη αγορα, με τα ιδια χρηματα αγοραζεις 660ti και με λιγοτερα χρηματα 7870 Tahiti LE:

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?SearchFor=PNY%20GeForce%20GTX%20660%20Ti%20-%202%20G%CE%92%20GDDR5%20-%20PCI-Express%203.0%20(GF660IGTX2GEPB)%20GF660IGTX2GEPB

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=9074ae7c-85b1-4170-9668-6b0cb3730141

http://www.skroutz.gr/s/2820121/Sapphire-Radeon-HD7870-2GB-XT.html

Και μπορεις να αγορασεις καλυτερο τροφοδοτικο με τα παραπανω χρηματα.

Δημοσ.

Η 7870 έχω διαβάσει ότι είναι πολύ δυνατή και γενικά η κάρτα γραφικών που θα βάλω θα είναι της σειράς 7χχχ. Ποιά διαφορά έχει η tahiti le; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειναι λάθος αυτή που γράφει ο geodark. Επίσης σε αυτή τη σύνθεση λείπει και η ψυκτρα του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Ωπ τωρα το ειδα και εγω. Για black edition δεν το συζητω. Την φωτογραφια μου την εστειλε ο Slave οποτε μου ξεφυγε στο διαβασμα της. Καλα που το ανεφερες XMorsX

Αλλα τωρα μου μπηκα βλεπω οτι δεν το χουνε,λες αμα παρει κανα τηλ να του το φερουνε btw?

Δημοσ.

msystems

Tροφοδοτικο αυτο: http://www.msystems.gr/index.php?category=1210&product=15721

Καρτα γραφικων δε θα παρεις απο το msystems. Δες αυτην: http://www.skroutz.gr/s/2820121/Sapphire-Radeon-HD7870-2GB-XT.html

Παρε και ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις αν θα φερουν σε λογικη τιμη (μεχρι 240 ευρω) καποια υλοποιηση της 7870 Tahiti LE αν και το βλεπω χλωμο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...